Петък-събота?
Петък-събота?
Хора, липсвате ми, писали сте много, а аз изпускам, ама мой си е проблема.
Ако не ни мине котка път (разбирай, ако децата са здрави), мислим в петък с Уишес да сме в София, хайде да направим една клубна запивка, че да ви видя и да ви се порадвам.
Петък или събота вечер? Свободни ли сте?
Ако не ни мине котка път (разбирай, ако децата са здрави), мислим в петък с Уишес да сме в София, хайде да направим една клубна запивка, че да ви видя и да ви се порадвам.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Петък-събота?
Първа жичкаlatrevw написа: Петък или събота вечер? Свободни ли сте?
- Dark Angel
свободна, живи и здрави ще се видимlatrevw написа:Хора, липсвате ми, писали сте много, а аз изпускам, ама мой си е проблема.
ПП / утре ще мина през Вашия прекрасен град ама няма да имам време
ПЕТЪК - да сте още топли и запотени от пътя...latrevw написа:Ами аз свиря още от сега, за да не ми кажете после, че сте заети
Дарк, ако все пак ти се отвори дупка...ние сме тук
измислите едно кръчме, много се радвам
Че инааааааааааааааааааааааааче WISHES като емне публиката, ако е отпочинал, ще се наложи да викаме интернист от спешна помощ. Сещам се за една кОрчма, която е с нов облик. Беше Авалон - Сега ще е Мр.Пица. А оттам, като ни подгонят Дивака е на едно изтърколванЬе место.
Айде вече сме 4 персони, до четвъртък вечер краен момент, още желаещи?
Ние си имаме детегледачка, А ВИЕ?!
Петък съм зает, или поне до към 10.30 вечерта... Във всички случаи ще трябва да ви видя вас, та не бягайте по допирателната, а ми пратете подробна таблица-предполагаем отчет със свободно време и моменти, в които се очаква да сте трезви и не-заспали!!!latrevw написа:Хора, липсвате ми, писали сте много, а аз изпускам, ама мой си е проблема.
Баси връзкарите, нестига че имате море до **за, ами и магазин за свободно време първо при Вас са отворили!latrevw написа:...ще си разполагаме с времето както си искаме:D
НЙЕНТЕ ПРОБЛЕМОС - кръчмос е окупатос, само агитката да прояви положителен заряд! АЙДЕ НАРОДЕ, Далечни гости ще ни идват! (и подаръци ще носят!:lol:)
- Green Light
- Dark Angel
А жената няма ли доведеш?Gaspode написа:Мен също ме бройте за двама
До тук 10 куверта - малко е!
ПЕТЪК 20/30
Място Неофит Рилски до Христо Белчев (Знайния нам ексАВАЛОН)
Втори етаж, пушачи (мръсни)
Още...
Ако не ни приемат малцинствената група, (10 ) трябва да увещаваме и Елби, Рем, Маготича, Питкиния... (Тоз къде го отвяха бистрите!?)
Европейската мома... МЪЖЖЖ, Ирето,
...
...
Ако съм пропуснал някого...
Привечер ще одимо да се молимо, пък после ще докладвамо...
Сори!
Нито в петък, нито в събота ще мога да избягам за купон с вас. Аман от ангажименти!
весел купон ви желая!
ноздраве!
весел купон ви желая!
ноздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- БОЙКО БОРИСОВ
не мога в петъкlatrevw написа:Хора, липсвате ми, писали сте много, а аз изпускам, ама мой си е проблема.
-
Гост
Записвам 2-ма. Поне. Може и една половинка, ама зависи де - от това дали ще си е при мен или дали ще вилнее някъде другаде :)
Обаче ако половинката човече е още болна, отписваме се всичките.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Който не доде да среща морските, догодина на море - нъцки!maggot написа:Записвам 2-ма. Поне. Може и една половинка, ама зависи де - от това дали ще си е при мен или дали ще вилнее някъде другаде :)
ЩВИ видим, къде ще карате ски юли и август!?? Амаха!
- Dark Angel
ама как помниш - кееееееффффффффф!Dark написа:Идемеееее, само да сме живи и здрави и ще ни видите как идемеееееееwishes написа:Айде де, само това ли сте от СА?
Идвай народе, идвай
ПП / баклава мисля да вървя да купувам петък преди обяд8)

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Хора, имате ли нещо против да изместим купона в събота, за да можем да се съберем повече хора. Има някои заети в петък вечер, а много ми се иска да видим колкото може повече от вас?
Има ли заети в събота вечер?
как въприемате промяната?
Звеневи, кажи майна:D:P
Аз лично съм "за". Тамън няма да си изпусна любимия сериал:lol:latrevw написа:Хора, имате ли нещо против да изместим купона в събота, за да можем да се съберем повече хора. Има някои заети в петък вечер, а много ми се иска да видим колкото може повече от вас?
мъж ти ще смени ли резервацията за събота4avdar4e написа:Аз лично съм "за". Тамън няма да си изпусна любимия сериал:lol:latrevw написа:Хора, имате ли нещо против да изместим купона в събота, за да можем да се съберем повече хора. Има някои заети в петък вечер, а много ми се иска да видим колкото може повече от вас?
Виж ТОВАlatrevw написа: мъж ти ще смени ли резервацията за събота
УБУ де, няма се излагаме, обаче дори за събота трябва да има яснота, колко точно стола трябва да има около масата!wishes написа:Значи остава събота вечер, нали така?
Звеневи, церемониалмайстора?
Не съм правИл още резервация.
Утре или в Петък денот, ако ще е за събота.
Списък ли да пускам?
ЕксАвалон ли ще пробваме?
Да? НЕ?? Ако не - давайте акъл....!
СЪБОТА -ЧАС?
Ами не знам за какво точно заведение говориш, така че нямам мнение. Важното е да се съберем.Звеневия написа:УБУ де, няма се излагаме, обаче дори за събота трябва да има яснота, колко точно стола трябва да има около масата!wishes написа:Значи остава събота вечер, нали така?
Списък ли да пускам?
СЪБОТА -ЧАС?
Айде моля всички да кажат за да знае церомониалмайстора за колко зочо-вци да прави резервация
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Абе и аз не знаех за лятната пачанга, що е то ЛОНЖ, ама беше готино, Пък и Марийка имаше!!!wishes написа:Ами не знам за какво точно заведение говориш, така че нямам мнение. Важното е да се съберем.Звеневия написа:УБУ де, няма се излагаме, обаче дори за събота трябва да има яснота, колко точно стола трябва да има около масата!wishes написа:Значи остава събота вечер, нали така?
Списък ли да пускам?
СЪБОТА -ЧАС?
Айде моля всички да кажат за да знае церомониалмайстора за колко зочо-вци да прави резервация
- Green Light
На нас ще ни е удобно не по- рано от 8, рагаци. Ще дойдем с Терминаторите.Звеневия написа:УБУ де, няма се излагаме, обаче дори за събота трябва да има яснота, колко точно стола трябва да има около масата!wishes написа:Значи остава събота вечер, нали така?
Списък ли да пускам?
СЪБОТА -ЧАС?
събота към 19,30, тъкмо Грийна ще закъснее само с половин час. :)Green Light написа:На нас ще ни е удобно не по- рано от 8, рагаци. Ще дойдем с Терминаторите.Звеневия написа:УБУ де, няма се излагаме, обаче дори за събота трябва да има яснота, колко точно стола трябва да има около масата!wishes написа:Значи остава събота вечер, нали така?
Списък ли да пускам?
СЪБОТА -ЧАС?
Ми аз смятах да не ги водя, щото няма да имат компания.4avdar4e написа:Както решите. На мен мие е жал да го оставям дребното само в къщи с батко си, като може да повилнее с други диванета:lol:Gaspode написа: Аз моите да ги водя ли?
Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението