в тежните метеорологични условия и постбатални ексцесии
понеже ходих по чуждо
да ви почерпя и с едно изследване
мъжете си харесват телата на половинките
Амаранта написа:Здравей, Семи!:-)
Ами те мъжете харесват каквото има. Как иначе?!:blum:
А не може ли да стане така че да са две тела, например? Питам само. Или три- едно русо, едно чернокосо и едно- red. Ако не е много нахалноSemiramis написа:.....
НА ВЪПРОСА:
Ако можехте да промените една част от тялото на половинката, какво бихте избрали?
- по-голям ханш
- по-слаби бедра, но само защото тя ще се почувства по-щастлива;
- нищо;
...
ахаGreen Light написа: А не може ли да стане така че да са две тела, например? Питам само. Или три- едно русо, едно чернокосо и едно- red. Ако не е много нахално
Не го изчето, защото....

Ама те и трите са проявление на една и съща душа,Dark Angel написа:ахаGreen Light написа: А не може ли да стане така че да са две тела, например? Питам само. Или три- едно русо, едно чернокосо и едно- red. Ако не е много нахално
представих си сцена, апартамент, тез три чудни създания (чернокосо, русо и червенокосо) как се стягат да те посрещнат
някак, абе някак въображението ми рисува яко апокалипсис
ма щото сигурно аз съм луда
и бих прбовала да убия другите две
Освен това това изследване най-вероятно не включва бългаския фактор, а той си е ФАКТОРSemiramis написа:и ..скромна почерпка за вас - тези, които "мърдате" форума
в тежните метеорологични условия и постбатални ексцесии
ще изпия още едно и ще говоря по-нормално
начи
понеже ходих по чуждо
да ви почерпя и с едно изследване
мъжете си харесват телата на половинките

frisky lioness написа:
Освен това това изследване най-вероятно не включва фългаския фактор, а той си е ФАКТОР
като водката
що са ме вкарваш у грях аDark Angel написа:да, даQuid написа:тия не ми харесват изобщо
добре че има мъже да харесват такива
юнаци юнаци юнаци:-)
тъй
и кво?
ако някоя от тия какички много ти се помоли?
да я разтушиш, че и тъжно, самотно, любовно...
и ти кво?:lol:
Да! Баси! Нещо такова. Една душа, малеее! Прибирам се и те: триАмаранта написа:Ама те и трите са проявление на една и съща душа,Dark Angel написа:ахаGreen Light написа: А не може ли да стане така че да са две тела, например? Питам само. Или три- едно русо, едно чернокосо и едно- red. Ако не е много нахално
представих си сцена, апартамент, тез три чудни създания (чернокосо, русо и червенокосо) как се стягат да те посрещнат
някак, абе някак въображението ми рисува яко апокалипсис
ма щото сигурно аз съм луда
и бих прбовала да убия другите две
не можеш да трепеш - все едно да си резнеш лявата ръка, щот те нервира:rotfl24:
ще прогонвате Дявола, един видQuid написа:
що са ме вкарваш у грях а
що:-)
кво включва промоционалния пакет?Dark Angel написа:ела, продавам спешъл индулгенции за излизане от гряхQuid написа: що са ме вкарваш у грях а
що:-)
три на цената на 2
разнообразно включва ли се или...Dark Angel написа:безплатно и редовно вкарване в гряхQuid написа: кво включва промоционалния пакет?
няма уловка но аз редовна ще си пазарувам аDark Angel написа:Quid написа: и ква е уловката а:blum:
няма уловка
аз съм душица
агънце невинно
само ще си купуваш редовно индулгенции
аз щото съм притеснена за безсмъртната ти душа
Quid написа:няма уловка но аз редовна ще си пазарувам аDark Angel написа:Quid написа: и ква е уловката а:blum:
няма уловка
аз съм душица
агънце невинно
само ще си купуваш редовно индулгенции
аз щото съм притеснена за безсмъртната ти душа
е бравос
Без задни мисли. Написах го понеже Бейби задължително преснима всичко тука и само чака да и падна на една ръка, нали растояние, и глей кво става. "Червенокоса ли, ела сега да ти кажа аз на тебе... писане, писане ама страдам много, значи за едното изкуство...Dark Angel написа:това нещо ми напомня нещо отдавна ...Green Light написа:
А! Аз още отпреди три постинга съм на черджето.
ъъъъ...таковато
ъъъъ
я кажи, що го написа това сега?
ма кво споделяне беSemiramis написа:
![]()
сърбят ме пръстите, ама няма да коментирам пък. малко само
уловката е, че с екстрите идва и споделянето
и стааа сложно
духовно
да ти се прииска да пазаруваш постоянно вместо това, чак
ох.
да поработя ли..що ли.
мъките на творецаGreen Light написа: Без задни мисли. Написах го понеже Бейби задължително преснима всичко тука и само чака да и падна на една ръка, нали растояние, и глей кво става. "Червенокоса ли, ела сега да ти кажа аз на тебе... писане, писане ама страдам много, значи за едното изкуство...
Green Light написа:Без задни мисли. Написах го понеже Бейби задължително преснима всичко тука и само чака да и падна на една ръка, нали растояние, и глей кво става. "Червенокоса ли, ела сега да ти кажа аз на тебе... писане, писане ама страдам много, значи за едното изкуство...Dark Angel написа:това нещо ми напомня нещо отдавна ...Green Light написа:
А! Аз още отпреди три постинга съм на черджето.
ъъъъ...таковато
ъъъъ
я кажи, що го написа това сега?
"Бе оно така е, ама мойта Пена
па че ми завира в очите вретена.
мъж ли съм, каков съм, не сака да знае,
уврем ли се, ете, много у форумите,
виж я че си пули очи на вратите,
па като заока - кълне, та се кине,
мисли, като пишем - та свето че загине!"
Тва сме аз и Елин Пелин