Обмяна на време приемащ ли?
Аре, отиваш немедлено на десктопчето ми. Обявявам конкурс за най-свежи дъждовни импресии за десктопчето ми.
някои не са пострадали преди 2 год от наводненията и за тва искат дъжд у лятото4avdar4e написа:Днес сме изключително единодушниQuid написа:никакъв дъжд не искам
има си време за дъжда
Шъ доди октомври, дъжд да искате.. Радвайте се на слънчицето, бе
Дарки, аз не обичам лятото (сега сигурно половината форумци ми се чудят), не го харесвам, обичам есента, мъгли, дъждове, влага, окапали листа, мирис на едва настъпваща зима.Dark Angel написа:топло е
лято е
прекрасно е
нека е топло
нали има летни дъждове
летните нощи са прекрасни за нощни разходки
Приемам на момента.Благодаря ти:lol:.Така ми липсва дъжда. Довечера ще ти "изпратя" слънце и лято (снимките ми са у дома).Stranniche написа:Обмяна на време приемащ ли?
Ти ми пращаш малко истинско лято.
Аз ти пращам колкото искаш дъжд.
Обменния курс да определи някой икономист от клуба.
Като се прибера от работа Верче ще кача още няколко.
Чаве, имам си някакви дъждовни настроения, винаги след дъжд имам усещането за ново начало.4avdar4e написа:Днес сме изключително единодушниQuid написа:никакъв дъжд не искам
има си време за дъжда
Шъ доди октомври, дъжд да искате.. Радвайте се на слънчицето, бе
каква комисионна човечеБаба Яга написа:А ако комисионната е в по голям размер?:lol:Quid написа:никакъв дъжд не искам
има си време за дъжда
Съжалявам че така си пострадал, нямам предвид такова наводнение, говорех за онзи тих дъжд който шепти на стряхата ти и прави цветовете по живи.Quid написа:каква комисионна човечеБаба Яга написа:А ако комисионната е в по голям размер?:lol:Quid написа:никакъв дъжд не искам
има си време за дъжда
половината двор и половината къща бях под водата у сред лято
да не мислиш че някои ми е компенсирал щетите
аз обичам лятото и топлината и летните нощи и мириса на жега и слънце и студа нощем в планината и цветята и да усещам бриза по тялото си т.н. и т.н.Баба Яга написа: Дарки, аз не обичам лятото (сега сигурно половината форумци ми се чудят), не го харесвам, обичам есента, мъгли, дъждове, влага, окапали листа, мирис на едва настъпваща зима.

Нали ти казах, че обичам да те чета...Dark Angel написа: аз обичам лятото и топлината и летните нощи и мириса на жега и слънце и студа нощем в планината и цветята и да усещам бриза по тялото си т.н. и т.н.
обичам и есента - пищна, цветна, мъглива, дъждовна, мириса на дим в малките градчета...
обичам зимата - сняг, слънце, студ, цветя по стъклата, ски, червено вино, приятели, Банско
обичам пролетта - зашеметително зелена и красива, като зелена лавина която ме прави пияна от щастие
та така....
много съм обична
обичам всеки един ден
Баба Яга написа: [url=http://www.postimage.org/image.php?v=aV1xSJyJ][img]
Благодаря ти.Semiramis написа:Баба Яга написа: [url=http://www.postimage.org/image.php?v=aV1xSJyJ][img]как го правиш това!
страхотно е!!!
за квоSemiramis написа:няма ли един дъжд да се изправят житата ...
за какво говорим
Quid написа:за квоSemiramis написа:няма ли един дъжд да се изправят житата ...
за какво говорим
за жътва
за тва че след жътвата когато напълниме хамбарите
спускаме кепенците
и чао лека нощ и довиждане та до есента когато почва да пада шумата
после събираме шумата:rotfl24: и леко вдигаме кепенците на сергията:blum: