Ако да, при какви обстоятелства?
Бихте ли
- Stranniche
- Обратна връзка:
Бихте ли
се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?

Последно промяна от Stranniche на 05.08.08, 07:50, променено общо 1 път.
Re: Бихте ли
зависи от ситуациятаStranniche написа:се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?
![]()
но в общи линии в общия случай да - стига да е в сферата, в която искам...
можеш да се хванеш и на по гадно бачканеbibilyana написа:ее те тука нема да се съгласяQuid написа:винаги
никакви проблеми
обстоятелствата са - липса на кинти бе
кво друго
не мога да се хвана да работя в колбасарската промишленост или сметоизвозването примерно, квито и кинти да ми предложат
зависи от някой фактори
и хорце може да играеш
най го обичам тва
- не мога , не искам ,никога тва ,никога онова........
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ами... то аз само на такива работи искам да се хвана.Stranniche написа:се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?
![]()
Важното е да ти харесва работата. Но ако питаш за нещо гадно и временно - само ако наистина нямаш избор и ще умираш от глад. Но човек винаги има избор, само дето не го знае.
- Света вода ненапита
по принцип не бих...Stranniche написа:се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?
![]()
от една година, например, всеки месец отказвам предложения за счетоводна работа... не я обичам и това си е...
Виж подводницата!
по принцип даbibilyana написа:и ти си прав, но не си ли съгласен с мен,че човек трябва да си харесва и обича работата?Quid написа: най го обичам тва
- не мога , не искам ,никога тва ,никога онова........
за да може да я върши добре
но реалностите са други
някои са принудени по една или друга причина да си продават задника дори и без да им харесва
гадното на тва е че гадовете те надушват веднагическиБаба Яга написа:Ако нямам изход и съм притисната до стената - да, независимо каква работа е, докато дойдат по добри времена.
и става гадно
но все някога и тва свършва
мое и по гадно и по добре да е
на кой не му се е налагалоStranniche написа:се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?
![]()
колко хора работят по специалността си
не е само въпрос на оцеляване, а просто такова е предлагането на пазара на труда
се се говори за "от пиле - мляко" - мъ като няма от тоя артикул - купуваш друго
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Dark Angel
Stranniche написа:се хванали на работа, която не съответства на образованието или трудовия ви опит?
![]()
не е истина колко неща съм работила
така са се стичали нещата при мен, че не съм можела да си го позволя и нямам период на повече от месец без работа
много си харесвам живота, поне ми е богат откъм опит
давай!
всичко е по-добро от това да стоиш
трябва да даваш "знак" на Оня Горе, че ИСКАШ
почни, пък..ще си покаже... винаги може да се махнеш, ако много...
не се знае кое каква врата ще отвори
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
става дума за бач а не за хоби у темата:blum:ELBI написа:да - ако ми е интересна или има преспектива да науча интересни за мен неща, или да си сменя професията на нещо, което харесвам или ми е интересно.
у неква грешка попадаме
хобито си го правиш ти както си искаш когато си искаш и т н
а бач си е да си продадеш задника на някой и да си те праска как му е кеф
ако не е ясно то може и по детайлно да го нарисувам тва с боички:-)
хобито си го правиш ти както си искаш когато си искаш и т н
а бач си е да си продадеш задника на някой и да си те праска как му е кеф
ако не е ясно то може и по детайлно да го нарисувам тва с боички:-)
- Света вода ненапита
Да работиш означава да даваш израз на любовта. И ако не можеш да работиш с любов, а само с отвращение, по-добре е да напуснеш работа, да седнеш пред вратите на храма и да получаваш милостиня от онези, които работят с радост.Semiramis написа:бих
не е истина колко неща съм работила
така са се стичали нещата при мен, че не съм можела да си го позволя и нямам период на повече от месец без работа
много си харесвам живота, поне ми е богат откъм опит
давай!
всичко е по-добро от това да стоиш
трябва да даваш "знак" на Оня Горе, че ИСКАШ
почни, пък..ще си покаже... винаги може да се махнеш, ако много...
не се знае кое каква врата ще отвори
![]()
ХАЛИЛ ДЖУБРАН
Виж подводницата!
Метаморф написа:
Да работиш означава да даваш израз на любовта. И ако не можеш да работиш с любов, а само с отвращение, по-добре е да напуснеш работа, да седнеш пред вратите на храма и да получаваш милостиня от онези, които работят с радост.
ХАЛИЛ ДЖУБРАН
обаче нека да кажат експертите по този автор
- Света вода ненапита
това беше опит да те подкрепя, мила моя!Semiramis написа:Метаморф написа:
Да работиш означава да даваш израз на любовта. И ако не можеш да работиш с любов, а само с отвращение, по-добре е да напуснеш работа, да седнеш пред вратите на храма и да получаваш милостиня от онези, които работят с радост.
ХАЛИЛ ДЖУБРАН
ще ме прощаваш за цинизма,
обаче нека да кажат експертите по този автор
аз си обичам всички работи
и все пак мерси.
Виж подводницата!
Метаморф написа:
това беше опит да те подкрепя, мила моя!
и аз те обичам
В древен рим добре са ги подреждали тези хаймани - не милостиня на просяка да дадеш , а в стадото да си го прибереш , работа да му дадеш , да няма и за тебе конфискацийкиМетаморф написа:[
ХАЛИЛ ДЖУБРАН
- Света вода ненапита
Semiramis написа:знам
и аз те обичам
де е Къпинката да се обичаме тримата!?
мдааам... странно, но и на мен ми липсва тоя зевзек...
ама спомена нещо, че си бил взел "отпуск" от 3о4о...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
тва малко на комунизъм ми прилича...Tinkerbell написа:В древен рим добре са ги подреждали тези хаймани - не милостиня на просяка да дадеш , а в стадото да си го прибереш , работа да му дадеш , да няма и за тебе конфискацийки
Виж подводницата!
имаш ли си на идея кви пари са взимали у рим по римско време а?Tinkerbell написа:на мен ми прилича на липса на безработица и пълна заетост , максимален капицетет на производство
аахаха ама малко ми се губи там трудоустрояването :)
заплатите са били у злато у килограми бре:-)
или златото е било евтино или е било баси и скъпотията
мани го тва рим:-)