Не можах да се въздържа:))
Не можах да се въздържа:))
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: Не можах да се въздържа:))
сигурно в Джорджия се запасяват с памперси вече:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Интересно - нещо подобно се случи с наще близначки/тризначки ли бяха в стани богат или нещо такова...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:Интересно - нещо подобно се случи с наще близначки/тризначки ли бяха в стани богат или нещо такова...
тризначките бяха нещо като триединството
ако имах повече мангизи щях да ги купя
за подарък на жената и да им се радваме вкупом
в петък вечер:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Piqndurnik
По-разумно би било с пиене да се запасяват, ама наКент написа:сигурно в Джорджия се запасяват с памперси вече:rotfl24:
Наздраве 
Ти тях не ги мисли.. имат те запаси поне за години напредPiqndurnik написа: По-разумно би било с пиене да се запасяват, ама на
- Piqndurnik
Нали знаеш за Щирлиц и свръзката4avdar4e написа:Ти тях не ги мисли.. имат те запаси поне за години напредPiqndurnik написа: По-разумно би било с пиене да се запасяват, ама на
Наздраве 
Знаю, знаюPiqndurnik написа: Нали знаеш за Щирлиц и свръзката
Кажете за Щирлиц и свръзката?
Колкото до американците - простотия има на навсякъде.
Не съм им фен, ама и оеднаквяването на хората не ми харесва. Нищо не значи. И освен това - вместо да се смеем на тях, по-добре да си вършим ние работата, май е по-полезно, за нас си.
Винаги съм се чудила как такима умници като нас, българите - интелигентни, индивидуалисти и т.н. и т.н. - все не успяваме да си оправим държавата. От много акъл ще да е.
Не съм им фен, ама и оеднаквяването на хората не ми харесва. Нищо не значи. И освен това - вместо да се смеем на тях, по-добре да си вършим ние работата, май е по-полезно, за нас си.
Винаги съм се чудила как такима умници като нас, българите - интелигентни, индивидуалисти и т.н. и т.н. - все не успяваме да си оправим държавата. От много акъл ще да е.
ние да си задаваме въпроси?pocti_bezobidna написа:Кажете за Щирлиц и свръзката?
е до кога а?
онези копелдаци като ни се присмиват да не би те да си задават въпроси какви лайнари са?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
още по темата
http://www.usatoday.com/tech/science/20 ... cans_N.htm
...
The danger is that we move increasingly toward being a society where the most important decisions are ultimately made by fewer and fewer people.
...
Опасността е, че все повече се променяме към общество, в което най-важните решение неизменно се взимат от все по-малко и по-малко хора.
Все едно пък някога е било различно...
И един тест (да/не) от там (макар и някои от въпросите да са най-малкото нееднозначни, а други направо спорни, все пак е стандартно да ги знаем всичките):
1. Ядрото на Земята е много горещо.
2. Всяка радиоактивност е създадена от човека.
3. Гените на бащата определят дали бебето ще е момче или момиче.
4. Лазерите работят чрез фокусиране на звукови вълни.
5. Електроните са по-малки от атомите.
6. Антибиотиците избиват и вирусите наред с бактериите.
7. Вселената е започнала с една голяма експлозия.
8. Континентите, на които живеем са променяли положението си милиони години и ще продължат да се придвижват и в бъдеще.
9. Човешкият вид, какъвто го познаваме днес, се е развил от предходни животински видове.
10. Земята ли се върти около Слънцето или Слънцето се върти около Земята?
11. Колко време отнема на Земята, за да обиколи Слънцето?
http://www.usatoday.com/tech/science/20 ... cans_N.htm
...
The danger is that we move increasingly toward being a society where the most important decisions are ultimately made by fewer and fewer people.
...
Опасността е, че все повече се променяме към общество, в което най-важните решение неизменно се взимат от все по-малко и по-малко хора.
Все едно пък някога е било различно...
И един тест (да/не) от там (макар и някои от въпросите да са най-малкото нееднозначни, а други направо спорни, все пак е стандартно да ги знаем всичките):
1. Ядрото на Земята е много горещо.
2. Всяка радиоактивност е създадена от човека.
3. Гените на бащата определят дали бебето ще е момче или момиче.
4. Лазерите работят чрез фокусиране на звукови вълни.
5. Електроните са по-малки от атомите.
6. Антибиотиците избиват и вирусите наред с бактериите.
7. Вселената е започнала с една голяма експлозия.
8. Континентите, на които живеем са променяли положението си милиони години и ще продължат да се придвижват и в бъдеще.
9. Човешкият вид, какъвто го познаваме днес, се е развил от предходни животински видове.
10. Земята ли се върти около Слънцето или Слънцето се върти около Земята?
11. Колко време отнема на Земята, за да обиколи Слънцето?
- Света вода ненапита
според мен вече са свършили памперсите. сега купуват вече противорадиационна защита...Кент написа:сигурно в Джорджия се запасяват с памперси вече:rotfl24:
Виж подводницата!
добре дошълМетаморф написа:според мен вече са свършили памперсите. сега купуват вече противорадиационна защита...Кент написа:сигурно в Джорджия се запасяват с памперси вече:rotfl24:
котето се измъчи
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Semiramis написа:добре дошълМетаморф написа:според мен вече са свършили памперсите. сега купуват вече противорадиационна защита...Кент написа:сигурно в Джорджия се запасяват с памперси вече:rotfl24:
котето се измъчи
Виж подводницата!
не можах да се въздържа.
( не съм се и опитвала):winkw:
статия
освен това българите се състезават за първото място по битов алкохолизъм.
( от друга статия)
да се смея ли?
п.с. всеки избира на какво да се смее...
смехът е здраааааве...
аз като доктор да кажа...хе хе
Наистина всеки сам избира на какво и как да се смее.doktorka написа:не можах да се въздържа.
( не съм се и опитвала):winkw:
статия
освен това българите се състезават за първото място по битов алкохолизъм.
( от друга статия)
да се смея ли?
п.с. всеки избира на какво да се смее...
смехът е здраааааве...
аз като доктор да кажа...хе хе
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
а кво да кажеме за китайците а
може ли хуй да вдигне 348 кг и да вземе злато а
тва кво е питам аз:rotfl24:
http://www.sport1.bg/sport1/node/104594
може ли хуй да вдигне 348 кг и да вземе злато а
тва кво е питам аз:rotfl24:
Quid написа:а кво да кажеме за китайците а
в коя категория?
бе не е смешно
тва е бог влизащ в свитата на богатствотоzmeu написа:а бай Хуй здраво тренира изхвърлянеQuid написа: ми ще вдигне щото наште само са го ударили на пиене и жени
и китайците били казвали и казват
благодаря на хуя за парите!
.........
да не влизаме у детайли от митологията
-
Дядо Капинчо
Не е в твоята. Все още нямаш 348 кг.Semiramis написа:Quid написа:а кво да кажеме за китайците а
в коя категория?
бе не е смешно
ПП Е, сега ако не ме набиеш, няма кога.
Капинчо написа: Не е в твоята. Все още нямаш 348 кг.
ПП Е, сега ако не ме набиеш, няма кога.
69 ..кг...прочетох аз
как ще те набия - то така не е интересно
докато подскоча за плесница и ми мине
други неща
по-удовлетворяващи ми идват
-
Дядо Капинчо
Ей затуй та обичам!Semiramis написа:
ох, на кака ..дядото...
69 ..кг...прочетох аз
как ще те набия - то така не е интересно
харесвам високи мъже -
докато подскоча за плесница и ми мине
други неща
по-удовлетворяващи ми идват
нали си ми спешъл
Сега съм малко разчувстван, щото гледам стари градски песни в шоуто на Слави.
Ловят та за гушата!:crying:
- Света вода ненапита
Само ти сърце си ми приятел, само ти не ми изневери ...Капинчо написа:Ей затуй та обичам!
Сега съм малко разчувстван, щото гледам стари градски песни в шоуто на Слави.
Ловят та за гушата!:crying:
едно танго?
ама много се разчувстваш и ще ме настъпваш
-
Дядо Капинчо
Никога не съм бил добър в танците (това няма нищо общо с оная теория за тангото и леглото).Semiramis написа: Само ти сърце си ми приятел, само ти не ми изневери ...
едно танго?:-)
ама много се разчувстваш и ще ме настъпваш
дай де... искам и аз
Сега върви "Брала мома къпини" - емблематична песен за мен.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо