Аз пък си мечтая за това - дори не искам някакви есктри...
Просто да се кача и да потегля...

Аз не съм ли споменала, че колата задължително върви с четири такива . Има едни специални стойки - закрепват се отзад на колата и могат да качат до 4 вело-та...Stranniche написа:Някои си мечтаят за коли.
Stranniche написа:Някои си мечтаят за коли.
ей такова ти препоръчвам.
по-компактно.
рипстик
doktorka написа:На това трябва да си правостоящ.Stranniche написа:Някои си мечтаят за коли.
ей такова ти препоръчвам.
по-компактно.
рипстик
Аз обичам хем да седя, хем да се движа.
Благодаря за идеята все пак.
Виждала съм такива стойки.Marygold_vn написа: Аз не съм ли споменала, че колата задължително върви с четири такива . Има едни специални стойки - закрепват се отзад на колата и могат да качат до 4 вело-та...
А какви местенца знам за вело-туризъм...
Иначе във Варна и аз не бих посмяла да карам...
София е без коментар...

И аз съм така. Щото пробвах легнал - не става.Stranniche написа: Аз обичам хем да седя, хем да се движа.
Капинчо написа:И аз съм така. Щото пробвах легнал - не става.Stranniche написа: Аз обичам хем да седя, хем да се движа.
Къде си тръгнала в тоя дъжд пък сега.Stranniche написа:Някои си мечтаят за коли.
Stranniche написа:Виждала съм такива стойки.Marygold_vn написа: Аз не съм ли споменала, че колата задължително върви с четири такива . Има едни специални стойки - закрепват се отзад на колата и могат да качат до 4 вело-та...
А какви местенца знам за вело-туризъм...
Иначе във Варна и аз не бих посмяла да карам...
София е без коментар...
Кара ми се по пътища през полета и под синьо небе - може с малко перести облачета.
А най-добре сред такъв пейзаж.
zvuchi syshto kato severozapaden texas.Marygold_vn написа:- караш през поле, което някъде в далечината се слива с небето - и пътят те води ... в нищото:-)
Виждала съм такива слънчогледови полета на път за Камен бряг когато ходихме да гледаме слънчевото затъмнение през 1999 г.Marygold_vn написа:Знам точно такова място - обаче изглежда така веднъж годишно за около 10-на дена - и за тази година го пропуснах:-) Даже и с кола не минах от там - за което ми е мъничко тъжно.
Но пък догодина...
Мястото, което визирам е чудничко и през зимата - имам такъв спомен от отминалата - караш през поле, което някъде в далечината се слива с небето - и пътят те води ... в нищото:-)
Точно там еStranniche написа:Виждала съм такива слънчогледови полета на път за Камен бряг когато ходихме да гледаме слънчевото затъмнение през 1999 г.Marygold_vn написа:Знам точно такова място - обаче изглежда така веднъж годишно за около 10-на дена - и за тази година го пропуснах:-) Даже и с кола не минах от там - за което ми е мъничко тъжно.
Но пък догодина...
Мястото, което визирам е чудничко и през зимата - имам такъв спомен от отминалата - караш през поле, което някъде в далечината се слива с небето - и пътят те води ... в нищото:-)
Приказно е там.