Имам един повод
Имам един повод
След 2 дни, да почерпя с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7b8df00
Re: Имам един повод
ми изчакай де
Rain написа:След 2 дни, да почерпя с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7b8df00
аз пък и като мине пак се страхувам да се похваля
не че моето е по-хубаво...
ще те проследя внимателно, да знаеш
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Кво, да не ти идва цикъла?Rain написа:След 2 дни, да почерпя с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7b8df00
Semiramis написа:Rain написа:След 2 дни, да почерпя с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7b8df00
аз пък и като мине пак се страхувам да се похваля
не че моето е по-хубаво...
ще те проследя внимателно, да знаеш:blum:
Ааааааааа, испектор ГаджеТ
само да не става дума за мъж, моля теRain написа: Ааааааааа, испектор ГаджеТ:blum::blum:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Имам страшни подозрения, че баш за мъж си става въпрос, съдейки по поздрава.latrevw написа:само да не става дума за мъж, моля теRain написа: Ааааааааа, испектор ГаджеТ:blum::blum:
, че аман от тях
- Света вода ненапита
а аз имам страшни съмнения и кой точно е тоз мъж...vyara написа:Имам страшни подозрения, че баш за мъж си става въпрос, съдейки по поздрава.
П.П. като каахме "страшни", та се сетих: ти знаеш ли, че имаш страшни очи?
Виж подводницата!
Та като каза, речеМетаморф написа: та се сетих: ти знаеш ли, че имаш страшни очи?
хахаха, и сега да влезе мечкатаМетаморф написа:а аз имам страшни съмнения и кой точно е тоз мъж...vyara написа:Имам страшни подозрения, че баш за мъж си става въпрос, съдейки по поздрава.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
с тоя, дето си се сетила за него, вчера пихме бира и те споменавахме...vyara написа:Та като каза, речеМетаморф написа: та се сетих: ти знаеш ли, че имаш страшни очи?бе знайш ли, че и аз се сетих за един мъж!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
и стана... мазалото...latrevw написа:хахаха, и сега да влезе мечкатаМетаморф написа:а аз имам страшни съмнения и кой точно е тоз мъж...vyara написа:Имам страшни подозрения, че баш за мъж си става въпрос, съдейки по поздрава.
Виж подводницата!
Не, за друг един.Метаморф написа: с тоя, дето си се сетила за него, вчера пихме бира и те споменавахме...
- Света вода ненапита
vyara написа:Не, за друг един.Метаморф написа: с тоя, дето си се сетила за него, вчера пихме бира и те споменавахме...На тебе само един ти е в главата, на мен повече...
Виж подводницата!
малеййй, заформи се интригатаМетаморф написа: с тоя, дето си се сетила за него, вчера пихме бира и те споменавахме...
ей, интригант, ся ще предизвикаш катаклизми
- Света вода ненапита
ми... крайно време е малко буря в чаша вода да има тука...latrevw написа:малеййй, заформи се интригатаМетаморф написа: с тоя, дето си се сетила за него, вчера пихме бира и те споменавахме...
ей, интригант, ся ще предизвикаш катаклизми
неква скука настана...
П.П.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
направо скочих право у л...та, срам, срам, срамМетаморф написа:latrevw написа:и кво оня няма нищо общо, а
н е в я р в а м!:rotfl24:
и кво? аз съм бил интриганта, така ли?:rotfl24:
Щом нямаш мъже в главата, значи наистина си заслужаваш поздравленията!Rain написа:Уф, момичета, само мъже са ви в главите:lol::lol:
Снощи я чух по Бг Радио, докато пътувах в автобуса. И понеже беше късно, докато минавахме магистралата, гледах светлинките как готино са се наредили и си мислех приятни неща ...
Затова я пуснах!
- Света вода ненапита
То с такова шарено детство, как да порастне човек?latrevw написа:еее, не се честити предварително
ти като децата, нямаш търпение:lol:
и как ни подведе с тая песен
и кво оня няма нищо общо, а
н е в я р в а м!
Е па ти само с един мъж ли мислиш, че ми е било добре?
Батко е роден на 8-ми февруари, аз го срещнах на 5-ти октомври.
Последно промяна от Rain на 27.08.08, 13:34, променено общо 1 път.
Девичка ли си и ти, слъниче?

милото то!
хубави хора, иначе ...
:lol::lol:
обаче получаваш пчеличка за първи дал повод
за тридневен запой
даже четири
милото то!
хубави хора, иначе ...
обаче получаваш пчеличка за първи дал повод
за тридневен запой
даже четири
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много приятно изкарване ти желая!Rain написа:Не бе, рожден ден имам на 30-ти и понеже съм на работа, исках по-рано да пусна бонбони и питиета, ама не мога да заредя снимките. Сега ще пробвам
Две от най-близките ми приятелки са родени на 30-ти. Готини хора са появилите се на тази дата!
Честито, Рейн! Бъди щастлива, искрено ти го желая!!!
Но. Съвет от мен: никога (повече) не се опитвай да използваш слабостта на някой човек. Това може да ти донесе само неприятни мигове. Не от това имаш нужда. Ти си млада и готина. Търси силата, не слабостта... Възползвай се от силата. Бъди ти силна, вярвай в себе си и - много важно - бъди искрена!
Яхни сърфа и се носи....
Честит рожден ден!!
Но. Съвет от мен: никога (повече) не се опитвай да използваш слабостта на някой човек. Това може да ти донесе само неприятни мигове. Не от това имаш нужда. Ти си млада и готина. Търси силата, не слабостта... Възползвай се от силата. Бъди ти силна, вярвай в себе си и - много важно - бъди искрена!
Яхни сърфа и се носи....
Честит рожден ден!!
Честито, Рейн!
Бъди здрава, усмихната, обичана и богата!!!
И смело напред!
За мен ти показа, че можеш да се справиш с една никак не лека ситуация.
Пожелавам ти страхотен купон довечера!

купила съм ти подаръче тука, мислех кожухче да изплета на котето, ама не е сезон. може за коледа. да, и не плета, но ..
:blum:

тази година коте, догодина - бебе
:lol: че трябва да пораснеш като нас 
И смело напред!

купила съм ти подаръче тука, мислех кожухче да изплета на котето, ама не е сезон. може за коледа. да, и не плета, но ..

тази година коте, догодина - бебе
Semiramis написа:Честито, Рейн!
И смело напред!
купила съм ти подаръче тука, мислех кожухче да изплета на котето, ама не е сезон. може за коледа. да, и не плета, но ..:blum:
тази година коте, догодина - бебе:lol: че трябва да пораснеш като нас
Хихихихихи, мерси много Семи!
За мен ти си безценна ...
Супер е, че мога да те чета и да ти се кефя
Ако на това му се вика порастване ... ни щъ
Купоните са само в мечтите ми, май
- Piqndurnik