Тенк ю, ама то свършИМетаморф написа:е, маце, честита... 16-годишнина ли беше?
майтап! желая ти само хубави неща да ти се случват...
кой ти гледа в тая жега?Rain написа:Тенк ю, ама то свършИМетаморф написа:е, маце, честита... 16-годишнина ли беше?
майтап! желая ти само хубави неща да ти се случват...![]()
Мерси за пожеланията, ама ще се научиш да ни разпознаваш и инак, не по аватарите самоTinkerbell написа:и аз съм закъсняла , ама ти не обръщай голямо внимание :)
Дъжд ти пожелавам - дъжд от усмивки , обич и красота . :)
п.п. абе аз май малко ви бъркам със странниче - все нея я асоциирам с дъжда ... - ще не вземете да си смените аватарите за мое улеснение :)
Такива сме си - готини:oops:. Потвърждавам:winkw:.Rain написа:Мерси за пожеланията, ама ще се научиш да ни разпознаваш и инак, не по аватарите самоTinkerbell написа:и аз съм закъсняла , ама ти не обръщай голямо внимание :)
Дъжд ти пожелавам - дъжд от усмивки , обич и красота . :)
п.п. абе аз май малко ви бъркам със странниче - все нея я асоциирам с дъжда ... - ще не вземете да си смените аватарите за мое улеснение :)
И двете сме готини![]()
![]()
Аз знаеш ли колко време бърках тука тоя и оня ... Ама разни проявления ги разграничиха остро и вече не ги бъркам
На мен пък така ми се струва на работаStranniche написа: Такива сме си - готини:oops:. Потвърждавам:winkw:.
Освен че си падаме по дъжда и че сме от една зодия, за други прилики не се сещам. Поне засега...
Впрочем струва ми се че в този клуб девите сме мнозинство.