щото ще изчезна няколко дни и няма да имам нерви да чета из всички теми да събирам парченца инфо кой какво къде (с кой, как и колко минути
та, ние вероятно пълен състав
Вие?
ПП/ моля ако се разбирате на бележки пуснете резюме

кога бе кога е удобно , час нещоDark Angel написа:аре като отделна тема а?
щото ще изчезна няколко дни и няма да имам нерви да чета из всички теми да събирам парченца инфо кой какво къде (с кой, как и колко минути)
Вие?
да пуснеш бележка лиКент написа: кога бе кога е удобно , час нещо

ми добре аз мога около обяд щото не ми се пътува на фарове до варна послеDark Angel написа:да пуснеш бележка лиКент написа: кога бе кога е удобно , час нещо
чакай че откачих тотално
работата откачи тотално....
ми знам ли, не сме го планирали още
нека се видим кои ще можем
къде ще бъдем
Бележките вече не работятDark Angel написа:

ние сме многоfrisky lioness написа: Бележките вече не работят
Ти не видя ли, че съм пуснала нарочна тема, за тази цел:blum::winkw:
Вие=?
да знаем какво да търсим по отношение на акомодейшъна:winkw:
или всеки сам си търси

семи оправя спанетоDark Angel написа:ние сме многоfrisky lioness написа: Бележките вече не работят
Ти не видя ли, че съм пуснала нарочна тема, за тази цел:blum::winkw:
Вие=?
да знаем какво да търсим по отношение на акомодейшъна:winkw:
или всеки сам си търси
много сме, силни сме
не знаем къде да спим
може би и Латревю и фемили (както и други ако се присъединят)
аз само служебно съм преспивала в Пловдив .....
ПП/ чакай че забравих нещо
по време на панаира май ще трябва да остана една вечер за едно събитие
и не мога да си намеря хотел
искат 300 евро
шефа каза да си взема такси до София

Къф обяд, бе?Кент написа:ми добре аз мога около обяд щото не ми се пътува на фарове до варна послеDark Angel написа:да пуснеш бележка лиКент написа: кога бе кога е удобно , час нещо
чакай че откачих тотално
работата откачи тотално....
ми знам ли, не сме го планирали още
нека се видим кои ще можем
къде ще бъдем

Аааа, не е истина:rotfl24::rotfl24:Dark Angel написа: искат 300 евро
шефа каза да си взема такси до София

бомба е правописаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.
Хорошая лошадь отдыхает стоя -Кент, хелп за правописа малко?
frisky lioness написа:семи оправя спането
дай, моля те, последна дата за потвърждение... щото за мен това е твърде далечно време...Dark Angel написа:аре като отделна тема а?
щото ще изчезна няколко дни и няма да имам нерви да чета из всички теми да събирам парченца инфо кой какво къде (с кой, как и колко минути)
Вие?
Метаморф написа:frisky lioness написа:семи оправя спането
аз го оправих спането по-нагоре
разбира се се шегувам, и разбира се ще изляза с прилично предложение малко по-късно и ако има желаещи
ади пак там дето миналата година спахме бе, на мен много ми харесаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.

Предлагам да се придържате към дати, различни от панаирнитеlatrevw написа:ади пак там дето миналата година спахме бе, на мен много ми харесаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.
ние ще сме двама, много искам да дойдем, много се надявам да не ни се размине

ами 20-22 са три почивни дни затова би било удобноfrisky lioness написа:Предлагам да се придържате към дати, различни от панаирнитеlatrevw написа:ади пак там дето миналата година спахме бе, на мен много ми харесаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.
Latrevw, kogа точно мислите?latrevw написа:ади пак там дето миналата година спахме бе, на мен много ми харесаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.

Тази година Панаирът еlatrevw написа:ами 20-22 са три почивни дни затова би било удобноfrisky lioness написа:Предлагам да се придържате към дати, различни от панаирнитеlatrevw написа:ади пак там дето миналата година спахме бе, на мен много ми харесаSemiramis написа:Никакъв акомодейшън.

не, най-малко за две, иначе за какво да бием този път егати:-)Dark Angel написа: Latrevw, kogа точно мислите?
ние сме 2 + 3 вероятно..... или 2+2....
т.е. не са една вечер нали?
Ама вие ще идвате ли?МЪЖжжж написа:Не съм я питал още, но ако не се е притеснила от страстите форумни, ще я доведа.Dark Angel написа: мойта муцуна съвсем малко е пловдивска
но ще ми е драго да се срещна с Маичка

Към всички, които писаха по-горе в тематаDark Angel написа:не зная към кого точно е въпросаfrisky lioness написа: Ама вие ще идвате ли?
ние не
но утре живот и здраве ще се разшетам малко из града Ви

Е тва сега е сериозна приказка.4avdar4e написа:На 20 къмту обед сме там. Моля, червеният килим и фанфарите да ни чакат пред гарата:lol: Ако има желаещи да се видим, ще се видим. Ако не.. просто ще се поразтъпчем, ще се наспим и на другия ден вечерта ще се завърнем в бащината къща.
Рапорт даден

Сега видях, че зо4о става на 10 години според календара.Semiramis написа:Рожденният ден на форума.
не съм тук, иначе ... а защо ще е в Пловдив?Dark Angel написа:аре като отделна тема а?
Вие?