Испански страсти...
Испански страсти...
....или магията на андалусийската кръв, избуяла в музика и виртуозни движения.
не, не става въпрос за поредната любовна история, макар че от нея лъха много страст и емоция.
името й е Естрея Моренте и е изпълнителка на фламенко. музика, която определено няма да се хареса на всеки, но пък сред зочовци може случайно да се е прокраднал и някой ценител на фламенкото.
специален поздрав за онези, които можеш да преброиш на пръстите на едната си ръка:
Estrella Morente - En Lo Alto Del Cerro
и още по-специален за онези, които биха искали да я чуят на живо:
Естрея Моренте гостува в България
не, не става въпрос за поредната любовна история, макар че от нея лъха много страст и емоция.
името й е Естрея Моренте и е изпълнителка на фламенко. музика, която определено няма да се хареса на всеки, но пък сред зочовци може случайно да се е прокраднал и някой ценител на фламенкото.
специален поздрав за онези, които можеш да преброиш на пръстите на едната си ръка:
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Мноу заспало това гадже бе... 
Аз така си праЙм физзарядка... с пръстите на едната ръка
Gypsy Flame - Armik
Жалко, че андалуся го нема у Vбокса
Ама нещо у вида..
www.vbox7.com/play:ede9bed6
И едно нежно бантно какт твоето..
Некой си е поиграл за пред любимата :)
Gypsy Flame - Armik
Жалко, че андалуся го нема у Vбокса
Ама нещо у вида..
www.vbox7.com/play:ede9bed6
И едно нежно бантно какт твоето..
Некой си е поиграл за пред любимата :)
Последно промяна от І на 04.09.08, 23:13, променено общо 2 пъти.
Re: Испански страсти...
wild_moon написа:....или магията на андалусийската кръв, избуяла в музика и виртуозни движения.
сори, че малко оф-топик, ама разглеждах едни снимки и покрай твоя ник

луничка, снимана нощем без статив... wild moon... и музикална го раздава при това
Хъм....TerE написа:
луничка, снимана нощем без статив... wild moon... и музикална го раздава при това
ами кахърна го раздава каката сега, кво да направим...МЪЖжжж написа:Мноу заспало това гадже бе...
а твоите линкове са готини, мерси.
Последно промяна от wild_moon на 04.09.08, 23:19, променено общо 1 път.
музикална луна значи, а? мерси за поздраваTerE написа:
хубаво е
сори, че малко оф-топик, ама разглеждах едни снимки и покрай твоя никсе присетих... бе, ето, поздравче специално:
vyara написа:Хъм....TerE написа: луничка, снимана нощем без статив... wild moon... и музикална го раздава при товаНаистина ли?
тази ми хареса, заприлича ми на нотичка
ама верно тая луна е била в някакъв див период, ако се съди по странната й траектория :)vyara написа: Хъм....Наистина ли?
wild_moon написа:музикална луна значи, а? мерси за поздраваTerE написа:
хубаво е
сори, че малко оф-топик, ама разглеждах едни снимки и покрай твоя никсе присетих... бе, ето, поздравче специално:
wild_moon написа:ама верно тая луна е била в някакъв див период, ако се съди по странната й траектория :)vyara написа: Хъм....Наистина ли?
виж, че кахърната кака все пак свърши добра работа! накара те да се поразтърсиш из нета и да ни пратиш хубави линкове с музика
Бе ти само кажи!wild_moon написа: виж, че кахърната кака все пак свърши добра работа! накара те да се поразтърсиш из нета и да ни пратиш хубави линкове с музика
А тия кахърните каки само как ми свалят предпазителите на главното разпределително ел.табло...не е истина!
Ся си минах и си пея с Андреа- Time to say goodbye оти требе да си лягам вече ма нема кой да ме напляска.
пей по-силно... съседите ще имат грижатаМЪЖжжж написа:Бе ти само кажи!wild_moon написа: виж, че кахърната кака все пак свърши добра работа! накара те да се поразтърсиш из нета и да ни пратиш хубави линкове с музика
А тия кахърните каки само как ми свалят предпазителите на главното разпределително ел.табло...не е истина!
Ся си минах и си пея с Андреа- Time to say goodbye оти требе да си лягам вече ма нема кой да ме напляска.
и аз трябваше отдавна да съм гушнала възглавницата, но кво се заслушах по неква музика тука и се заплеснах.....МЪЖжжж написа: Бе ти само кажи!
ето казвам ти!
Те от районното си ме знаят.TerE написа: пей по-силно... съседите ще имат грижата
Отговор "Античалгарин!
Затварят и одат да бият съседите..
А на мен като ми заговорят за топла испанска кръв, страсти, фиеста и тинтири минтири, винаги ми звучи това:
You'll See
Б@СИ асоциациите дето..
п.п. С бикове и битки се справяме... с жените нещо не го догождаме.
You'll See
Б@СИ асоциациите дето..
много е хубава, а освен това очевидно и действа, защото ми се затварят вече клепачите.
лека нощ на всички! по-лека от перце
лека и на тебwild_moon написа:много е хубава, а освен това очевидно и действа, защото ми се затварят вече клепачите.
лека нощ на всички! по-лека от перце
това с биковете и битките е само генерална репетиция за срещата с женаМЪЖжжж написа: п.п. С бикове и битки се справяме... с жените нещо не го догождаме.
а и иначе къде щеше да е предизвикателството в живота, а?
п.п. лека нощ и виолетови сънища!
тъкмо да кажа, че асоциацията ти е... мноого задълбочена...МЪЖжжж написа:А на мен като ми заговорят за топла испанска кръв, страсти, фиеста и тинтири минтири, винаги ми звучи това:
You'll See
Б@СИ асоциациите дето..
п.п. щото се съпротивлявате, явно...
Ся представи си "меркантилната" Тинкърбел да ми се беше вързала на поканата за свалка у ефир?!TerE написа: тъкмо да кажа, че асоциацията ти е... мноого задълбочена...
Направо щеха да и изпопадат пломбите от зъбара поставени у 4-ти клас.
You`re My Love
какво са някакви си пломби (и то от 4-ти клас) пред толкоз страст... макар и виртуалнаМЪЖжжж написа:Ся представи си "меркантилната" Тинкърбел да ми се беше вързала на поканата за свалка у ефир?!TerE написа: тъкмо да кажа, че асоциацията ти е... мноого задълбочена...
Направо щеха да и изпопадат пломбите от зъбара поставени у 4-ти клас.![]()
You`re My Love
п.п. чудно е това... за среднощно слушане
п.п.п. много ти тича тая балалайка
Е той отде да знае, че косата и е мазна...TerE написа:пред толкоз страст... макар и виртуална
Реклама - Rejoice
МЪЖжжж написа:Е той отде да знае, че косата и е мазна...TerE написа:пред толкоз страст... макар и виртуална
Реклама - Rejoice
ей ти страст... на кристали... ма не испанска - пещерска
(намери n-те разлики
& 
Малиии....TerE написа: ей ти страст... на кристали... ма не испанска - пещерска![]()
Ще и накъсам ританките... **
*Дреб- пълнеж за дюшеци.
** Ританки- абе... чорапогащите на малечките ЖС, ей..
п.п. Аз се чудим що е потънал Титаник, а то щото съм си пеел под душа...
МЪЖжжж написа:
[url= Gypsy Flame - Armik[/url]
я, с какво започва деня!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
магия!wild_moon написа:....или магията
мерси, Луничке
Semiramis написа: магия!
мерси, Луничке
моля, пак заповядай
усмихнат и свеж ден ти желая
мерси, мерси ..wild_moon написа:
моля, пак заповядай
усмихнат и свеж ден ти желая
на теб също
и извинявай ако има нещо от снощи
че те мислих тая нощ.
морални дилеми - дали не ти отговорих остро
сънувала съм пак
усмихнат ден на всички!
не се притеснявай, не съм се засегнала. не съм толкова наивна и крехка душа, че да се стряскам от всяка остра реплика. опитвам се да надникна зад думите и да видя човека, а не репликата.Semiramis написа: мерси, мерси ..
на теб също
и извинявай ако има нещо от снощи
че те мислих тая нощ.
морални дилеми - дали не ти отговорих остро
сънувала съм пак
нали знаеш понякога в танците някой настъпва някого без да иска, но това не убива удоволствието от танца!