............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:52, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Сигурно е така. Аз там не пиша, а и рядко чета. От няколко месеца не бях поглеждал, едва днес реших да хвърля едно оченце... И нали съм си чревоугодник първо тази тема отворих...Мнемозина написа:Не искам да те разочаровам, обаче ако прочетеш околните теми, доста такива откровения ще срещнеш и винаги в същата връзка с основната тема.
Поредният спамчо се изявява.

Чакай, че пуснах мнение, преди да съм го написала.[unknown] написа:Сигурно е така. Аз там не пиша, а и рядко чета. От няколко месеца не бях поглеждал, едва днес реших да хвърля едно оченце... И нали съм си чревоугодник първо тази тема отворих...Мнемозина написа:Не искам да те разочаровам, обаче ако прочетеш околните теми, доста такива откровения ще срещнеш и винаги в същата връзка с основната тема.
Поредният спамчо се изявява.![]()
Нищо де, явно е лудичък човекът. Ама щом те е развеселил...
Panta rhei...
Че какъв спам е това?Мнемозина написа:
Микроскопичен...
Виж какво значи да ти оспамят темата...

Ееее, ти ми даде домашно за цял месец! Това има да го чета чак до Коледа![unknown] написа:Че какъв спам е това?Мнемозина написа:
Микроскопичен...
Panta rhei...
[unknown] написа:Че какъв спам е това?Мнемозина написа:
Микроскопичен...
Оооо, ти се интересуваш от аферата за "червения живак"
Първом Рем като профи да се произнесе.
А аз да кажа, че амалгамите се използват и за извличане на сплавените метали. Ама ти като един зъбар това добре го знаеш.
Абе преди 5-6 години даже бяха фанали една ампула и я отваряха с необходимата "сигурност" на втория етаж в полицията.
http://www.standartnews.com/archive/200 ... anata5.htm
(потърси в гугъла за "червен живак" и гледай сеир. Що питаш учениците? Тук в нашия форум сме капацитети:P)
За да те подсетя по темата - преди около 20 г. по погрешка биде изпарена проба от плутоний в атомния център - София.
Дамата почина от левкимия. А центъра биде деактивиран за минути.
Да не се случва.
Memento mori.
-
Ржевски
Мдам... плутония е гнус. 30 кила от тоя метал разпрашени в атмосферата ще избият сичко що диша за около 2 поколения....Set написа:[unknown] написа:Че какъв спам е това?Мнемозина написа:
Микроскопичен...
А аз да кажа, че амалгамите се използват и за извличане на сплавените метали. Ама ти като един зъбар това добре го знаеш.
Абе преди 5-6 години даже бяха фанали една ампула и я отваряха с необходимата "сигурност" на втория етаж в полицията.
(потърси в гугъла за "червен живак" и гледай сеир. Що питаш учениците? Тук в нашия форум сме капацитети:P)
За да те подсетя по темата - преди около 20 г. по погрешка биде изпарена проба от плутоний в атомния център - София.
Да не се случва.
Разбрах аз. Разбрах, че "червеният живак" няма нищо общо с живака.Set написа:[unknown] написа:Че какъв спам е това?Мнемозина написа:
Микроскопичен...
Да не се случва.