Европейската комисия отново ще ни санкционира, този път заради некоректни земеделци, предаде БТВ. От комисията установили, че има разминаване между площите обработваема земя заявени в Разплащателната агенция и в Земеделските служби по райони.
Причината е, че в България има повече обработваема земя, отколкото реално се обработва. Това създава предпоставки някои земеделци да декларират по-големи площи от тези които реално ползват.
Заместник-министърът на земеделието Димитър Пейчев ни увери, че в момента се извършват проверки и виновните ще бъдат наказани.
"Разплащателна агенция е задължена преди да му изплати парите да направи проверка на тези терени. В случай, че земеделският производител наддекларира над земите си ще бъде наказан", инж. Димитър Пейчев, зам.-министър на земеделието и храните.
http://news.ibox.bg/news/id_625040523
Аз, лично за себе си не знам, не мога да реша тоя Станишев ли е по- некадърен или Жан Виденов? Май тоя. Чака да се издъни и журналята заедно с общественото мненийце, доколкото го има и обществото и мнението му да му свършат работата. Журналистите му изчистиха МВР, журналистите - ДФ Земеделие, освен да ги покани и да му водят заседанията...
Брюксел пак ни санкционира
- Green Light
- Dark Angel
- Света вода ненапита
- Stranniche
- Обратна връзка:
"Оти се срамиш да се наречеш българин."
Мъчно ми е да го кажа, но заради националността, тук луда ме направиха докато ми издадат местни документи за самоличност. Все едно си някакъв престъпник!
За търсене на работа е още по-зле. Като чуят "България" и в първия момент те гледат като измамник и измекяр:wand:. Още преди да ти погледнат CV-то. Понякога въобще не четат нататък.
Мъчно ми е да го кажа, но заради националността, тук луда ме направиха докато ми издадат местни документи за самоличност. Все едно си някакъв престъпник!
За търсене на работа е още по-зле. Като чуят "България" и в първия момент те гледат като измамник и измекяр:wand:. Още преди да ти погледнат CV-то. Понякога въобще не четат нататък.
са бербо като има намлати три шайби у уйкенда и ще разберат как луд клати дива круша(^_^) написа:"Оти се срамиш да се наречеш българин."
ебати и пияниците
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“