Once Upon A Time In The West
Хубав ден Ви пожелавам
- Dark Angel
хубав и на теб, и на всички
на мен пак ще ми е лудница днес
абе никой нищо за училище не казва, на мен ми се стопиха лагерите от обикаляне за панталони, бележници, тетрадки, обаче този път май всичко со купохме овреме и сега кво ни чака, ох, ужас; да не говорим, че почваме първа смяна
абе никой нищо за училище не казва, на мен ми се стопиха лагерите от обикаляне за панталони, бележници, тетрадки, обаче този път май всичко со купохме овреме и сега кво ни чака, ох, ужас; да не говорим, че почваме първа смяна
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Nejimaki-dori
- Marygold_vn
Ъъъъъъ, дали ще мога да ползвам твоя опит? Ще ме насочиш ли за раници, и разни ученически неща? А също и спортни такива?latrevw написа:хубав и на теб, и на всички
ПП Аз пък съм купила само бележник и ученическа карта. А да . Вчера си купих кола
Silence must be heard...
ееехаааа, айде честито, как да ти говоря за ученически неща сегаMarygold_vn написа: А да . Вчера си купих кола
казвай, каква, коя, какво, що, БЪРЗО
и там за почерпката, откъде да мина викаш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Marygold_vn
Сузуки. но не Витара, а Балено:-)latrevw написа:ееехаааа, айде честито, как да ти говоря за ученически неща сегаMarygold_vn написа: А да . Вчера си купих кола
Мъничко сребърно бижу:-) Абе явно това ми е писано - докато не премина една пределна граница и не вляза в една "улегнала"
Кажи сега за ученическите неща:-)
Silence must be heard...
Бравос, хубаво е така както си искаш нещо и да си го случваш, внимателно да караш, и аз съм с мъничка кола, ама за града е много удобноMarygold_vn написа: Сузуки. но не Витара, а Балено:-)
Мъничко сребърно бижу:-) Абе явно това ми е писано - докато не премина една пределна граница и не вляза в една "улегнала"възраст, да карам само малки коли
ученическите кво - Метро, Офис 1, една книжарница; ние обикаляхме да търсим сини джинси, че са с униформа, вие ако не сте магазините са заредени вече с хубави есенни дрехи
- Dark Angel
- Marygold_vn
- Dark Angel
лудница е нормалното състояниеlatrevw написа:хубав и на теб, и на всички
ненормално е да няма премного работа
за училище - нищоооо не съм правила......
дрехи - мъненките ги пуснах сами, избраха, пробваха (щерката да е жива и здрава), ние през това време кафе, после само влезнах да плащам
големия се оправя сам.
всякакви училищни неша - големия и щерката понеделник ръка за ръка ще си купуват каквото им трябва
и всички са първа смяна
телефона на младежа звъни с ХардРок Алилуя към 6 и нещо
направо падам от леглото стресирана
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Хубав ден Ви пожелавам
Приятно, Дарки
Успешен и спокоен ден ти желая (ако изобщо тези двете могат да вървят заедно)
и на останалите:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
мерси Фрискиfrisky lioness написа:Приятно, Дарки
не, двете неща май не вървят заедно
обаче е хубаво да ги прочетеш като пожелание
и да се опитваш
сутринта минах покрай една оранжева тигрова котка която си играеше
напоследък котките са се увеличили
една вечер се прибирахме късно пеша и доста котки дебнещи се, претичващи....
и щерката предпложи че играят на котешка криеница
децата са страхотни
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хубав аватар
Кефят ме цветя на черен фон:-)
Кефят ме цветя на черен фон:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Честито!Marygold_vn написа:Сузуки. но не Витара, а Балено:-)latrevw написа:ееехаааа, айде честито, как да ти говоря за ученически неща сегаMarygold_vn написа: А да . Вчера си купих кола
Мъничко сребърно бижу:-) Абе явно това ми е писано - докато не премина една пределна граница и не вляза в една "улегнала"възраст, да карам само малки коли
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Piqndurnik
Всичко се прави в движение... Ваксини, картони, родителски, ясла, училище, раници, тетрадки, бърррр, втриса ме, искам да спя, не ме будете, няма занималня, поне до октомври, лелеееее, количка по стълбите, в 8, в 12... Не ми се мисли.latrevw написа: абе никой нищо за училище не казва, на мен ми се стопиха лагерите от обикаляне за панталони, бележници, тетрадки, обаче този път май всичко со купохме овреме и сега кво ни чака, ох, ужас; да не говорим, че почваме първа смяна
Бе, аз що не от**а петъка, а
Петък е, слава богу!
Целия град мирише отвратително заради запаленото сметише...
искам да се махна оттук!
искам да се махна оттук!
и ся как да ти честитя като завиждам, ама хич не благородноMarygold_vn написа: Сузуки. но не Витара, а Балено:-)
Със здраве, лека и безаварийна!!!
- Dark Angel
не вярвам, ама ще им кажа че ще идвашКент написа:дано да изгори до 20 че ще минеме само през асеновград майSemiramis написа:Петък е, слава богу!
искам да се махна оттук!
по обиколния път
не отваряй прозорците, сериозно.
До вчера се търпеше, но днес влизаш назакрито, за да подишаш.
вятъра им бил силен... пясъка им бил малко...
ми на 19 може би ще пристигнем в куклен /има манастир и май се спи там/Dark Angel написа:я сподели къде ще ходите?Кент написа: дано да изгори до 20 че ще минеме само през асеновград май
по обиколния път
да видим дали няма да сме наблизко или по трасето
или Вие по нашето трасе
на 20 около ситово някъде заради едни надписи и се спи в колата или на палатка брррр:lol:
на 21 в или около орехово и се спи някъде около или там
на 22 за варна обратно, може би през пловдив а може би през отстрани ако още мирише:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
май-май ще се разминемКент написа: ми на 19 може би ще пристигнем в куклен /има манастир и май се спи там/
на 20 около ситово някъде заради едни надписи и се спи в колата или на палатка брррр:lol:
на 21 в или около орехово и се спи някъде около или там
на 22 за варна обратно, може би през пловдив а може би през отстрани ако още мирише:-)
ние сме в колебание къде точно да отидем
а иначе за утре се гласим отново да крачим из Пирин, но този път кротко, със сите дечица
- Stranniche
- Обратна връзка: