Мълчиш като... като... като риба мълчиш!
Веднага се засрамИ!
уволни ме, бре!Мнемозина написа:хич, ама хич не си изпълняваш задълженията по онази Капинчова молба.
Мълчиш като... като... като риба мълчиш!
Веднага се засрамИ!
за което съжаляваш ли?Мнемозина написа:Ми не мога!Метаморф написа: уволни ме, бре!
Ъхъ.Метаморф написа:за което съжаляваш ли?Мнемозина написа:Ми не мога!Метаморф написа: уволни ме, бре!
да, виж отговора на (от)верка...Мнемозина написа:Да не си болен нещо?
Дъщеря ми в такива случаи пее:Метаморф написа:едно време на такива кат теб им казвахме:Мнемозина написа:Като започна, ще ти кажа.
Още малко, и ще почна пак да се сърдя на липсващите.
Като те е яд, охапи се отзад!
Събирай4avdar4e написа:Да не е от пиле, коремче, пасирана (да не обяснявам щоМнемозина написа: И какво за супата?). Гореща, с добавка на люто .. Аз една леща мисля да спретна, ама мога още идеи да събера

Имах една рецепта за лютиво-кисела супа, обаче е с много джуджавки вътре.4avdar4e написа:Да не е от пиле, коремче, пасирана (да не обяснявам щоМнемозина написа: И какво за супата?). Гореща, с добавка на люто .. Аз една леща мисля да спретна, ама мога още идеи да събера
ти ся кво? фалиш са колко умна шерка имаш ли?Мнемозина написа: Дъщеря ми в такива случаи пее:
Не те чувам,
чорапа си обувам,
когато го обуя,
тогава ще те чуя.
П.П. Онзи ден обясни на баба си, че по математика тази година щели да учат размножение и разделение.
Лигавеше се, де...
Всичко това ще ми бъде изсипано върху главата или в най-добрия случай - в деколтетоfrisky lioness написа: Събирай
твърде много неща има вътре... и гледам все твърди... знайш ли колко мноу ток ша отиди, м?frisky lioness написа:Събирай4avdar4e написа:Да не е от пиле, коремче, пасирана (да не обяснявам щоМнемозина написа: И какво за супата?). Гореща, с добавка на люто .. Аз една леща мисля да спретна, ама мога още идеи да събера
Тъкмо ще се стоплиш.4avdar4e написа:Всичко това ще ми бъде изсипано върху главата или в най-добрия случай - в деколтетоfrisky lioness написа: Събирай
Може пък и да е вкусно4avdar4e написа:Всичко това ще ми бъде изсипано върху главата или в най-добрия случай - в деколтетоfrisky lioness написа: Събирай

еееййй, не спря да я фалиш таз щерка и това си е... егати и крака извади, та толкоз време го обува...Мнемозина написа:Чакам я да си обуе чорапа, за да ме чуе.Метаморф написа:щото ти й се сърдиш и не й говориш ли?Мнемозина написа:Не бееее, казвам ти, че добре бихте си поговорили с нея.
Аз нищоне искамМетаморф написа:
твърде много неща има вътре... и гледам все твърди... знайш ли колко мноу ток ша отиди, м?
кат искаш лютиво-кисела супа - вариш една люта чушка, сипваш малко оцедец и готово...

не, бре... искат ми комисионна 2% и се чудя дали да ги давам...frisky lioness написа:Абе, ти днес цял дан само за тока и цената му говориш
Да н'съ ти го резнали:winkw: