София, Плевен, Бургас и Враца
- Green Light
София, Плевен, Бургас и Враца
Топлофикация има проблеми с неплатени сметки в София, Плевен, Бургас и Враца. Нямат пари, нямат доверие, не знам кво си. Аз не съм съгласен, според мен трябва да плащат, обаче признавам, че много сложно, и незнам кво си, няма да се бъркам.
Въпроса ми е, че в тия градове имаме проблеми, нали? Добре, ами Варна? Перник, Сливен, Пловдив, Русе, къде още има...? Там очевидно си плащат. Невероятно, но факт. Варналии и пловдивчани си мисля,т че като ползват една услуга и трябва да я платят?! Къде ви е акъла, бе?! Там само будали ли живеят в тия градове, не ми е ясно?
За София знаеме, че сме тарикатите, сега разбрахме, че плевенчани, бургазлии и врачни са печени, като нас.
Останалите кви са?
Въпроса ми е, че в тия градове имаме проблеми, нали? Добре, ами Варна? Перник, Сливен, Пловдив, Русе, къде още има...? Там очевидно си плащат. Невероятно, но факт. Варналии и пловдивчани си мисля,т че като ползват една услуга и трябва да я платят?! Къде ви е акъла, бе?! Там само будали ли живеят в тия градове, не ми е ясно?
За София знаеме, че сме тарикатите, сега разбрахме, че плевенчани, бургазлии и врачни са печени, като нас.
Останалите кви са?
Последно промяна от Green Light на 25.09.08, 16:25, променено общо 1 път.
Re: София, Плевен, Бургас и Враца
плащам кат поп, в интерес на истината все по малко част от заработката,Green Light написа:Топлофикация има проблеми със неплатени сметки в София, Плевен, Бургас и Враца. Нямат пари, нямат доверие, не знам кво си. Аз не съм съгласен, според мен трябва да плащат, обаче признавам че много сложно, и незнам кво си, няма да се бъркам. Въпроса ми е че в тия градове имаме проблеми, нали? Добре ами Варна? Перник, Сливен, Пловдив, Русе, къде още има...? Там очевидно си плащат. Невероятно, но факт. Варналии и пловдивчани си мислят че като ползват една услуга и трябва да я платят! Къде ви е акъла, бе?! Там само будали ли живеят в тия градове не ми е ясно. За София знаеме че сме тарикатите, сега разбрахме че плевенчани, бургазлии и врачни са печени като нас. Останалите кви са?
преди плащах до август, ся се издължаваме навреми,
може пък доходите ни да растат по бързо знам ли:rotfl24:
ама с тея три работи няма друго...
За София знаеме че сме тарикатите
ний не сме тарикати, ний сме ивропейци:rotfl24:
Последно промяна от Kent на 25.09.08, 16:19, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вие сте градът с най-висок жизнен стандарт в БГ.Кент написа: ний не сме тарикати, ний сме ивропейци:rotfl24:
Четох.
А-ха...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Лош Грийни, лош!Green Light написа:Топлофикация има проблеми с неплатени сметки ...
Ти що са искаш да стресираш Верчето?:-)
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=185347#185347
- Света вода ненапита
много си злопаметен, бре!БоЕВ написа:Лош Грийни, лош!Green Light написа:Топлофикация има проблеми с неплатени сметки ...
Виж подводницата!
щото много гепим и сме на:lol:акани:rotfl24:frisky lioness написа:Вие сте градът с най-висок жизнен стандарт в БГ.Кент написа: ний не сме тарикати, ний сме ивропейци:rotfl24:
Четох.
А-ха...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Тъкмо в един друг форум чета, че целта на троловете била да дразни и провокира, съвсем случайно го чета по същото време, представяш ли си?БоЕВ написа:Лош Грийни, лош!Green Light написа:Топлофикация има проблеми с неплатени сметки ...
Ей гу на цитат, ако не верваш:
1. да дразни, провокира, нервира
2. да привлича внимание изключително и само към себе си, собствената си личност, биография, умения, знания, интереси, навици, мнения, идеи.
Значи всеки, рано или късно, се превръща в трол.vyara написа:
Тъкмо в един друг форум чета, че целта на троловете била да дразни и провокира, съвсем случайно го чета по същото време, представяш ли си?
Ей гу на цитат, ако не верваш:1. да дразни, провокира, нервира
2. да привлича внимание изключително и само към себе си, собствената си личност, биография, умения, знания, интереси, навици, мнения, идеи.
- Света вода ненапита
Извод: трябва да прекръстим клуба на www.trol4o.netАмаранта написа:Значи всеки, рано или късно, се превръща в трол.
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Може да съм трол, ама съм сладък!:-)vyara написа:Тъкмо в един друг форум чета, че целта на троловете била да дразни и провокира, съвсем случайно го чета по същото време, представяш ли си?БоЕВ написа:Лош Грийни, лош!Green Light написа:Топлофикация има проблеми с неплатени сметки ...
Ей гу на цитат, ако не верваш:1. да дразни, провокира, нервира

пп Когато ме нападат без причина ставам, заядлив и леко раздразнителен.
- Света вода ненапита
трол-чев написа:Може да съм трол, ама съм сладък!:-)
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Ми кво, не ли!:shy:Метаморф написа:
:rotfl24::rotfl24:
- Света вода ненапита
трол-чев написа:Ми кво, не ли!:shy:Метаморф написа:
кефиш, батка!
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Не те ли е страх да пиеш с трол-ове?:lol:Метаморф написа:трол-чев написа:Ми кво, не ли!:shy:Метаморф написа:
![]()
![]()
![]()
кефиш, батка!
- Света вода ненапита
ти трол с тролове ли ша плашиш, бе, ей, ч'ш!трол-чев написа:Не те ли е страх да пиеш с трол-ове?:lol:Метаморф написа:трол-чев написа:Ми кво, не ли!:shy:Метаморф написа:
![]()
![]()
![]()
кефиш, батка!
![]()
Виж подводницата!
Тая метафора я чувах наскоро някъде.Метаморф написа:кое е сложното? ти ако отидеш да си купиш хляб и го вземеш без да го платиш, това ще е кражба, нали така?Quid написа:проблема е сложен и не е те така еднопластов:-)
щом ползваш нещо, значи трябва и да си го платиш!!!!!!!!!!
Неточна е.
Това с услугата е ясно. На мен не ми е ясно как си калкулират цените.
Не ми е ясно и друго - до нашия блок редовно се пука някаква тръба. Идват от Софийска вода, закърпват тръбата - до следващият път. Нооооо! За мен вече е нещо нормално да се събудя и да установя, че няма вода. Определено не ми е приятно.
Защо, след повишения на цените на услугата, не се подобрява качестното й? И като отида да плащам се чуствам глупачка. Щото и как калкулират крайната цена не знам. А с тока сега - тия нови сметки са си мистерия съща.
Ми у "Капитал" пише, че в момента БГ то плаща за газа колкото гърците. На тях що не им искат увеличение, примерно? А? Не е толко просто дето вика Кудиа, щото тоя проблем е от години...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Еми да си спретнем ина тролска веселба.Метаморф написа:ти трол с тролове ли ша плашиш, бе, ей, ч'ш!трол-чев написа:Не те ли е страх да пиеш с трол-ове?:lol:Метаморф написа:трол-чев написа:Ми кво, не ли!:shy:Метаморф написа:
![]()
![]()
![]()
кефиш, батка!
![]()
Тъкмо един в предаването на М. Цветков пита - абе как всеки път ония си калкулират по 30% увеличение, щото иначе щели да фалират, всеки път им разрешават да качат с 10% и така няколко пъти и все не са фалирали, как ги правят тия калкулации?!pocti_bezobidna написа: Това с услугата е ясно. На мен не ми е ясно как си калкулират цените.
- Nejimaki-dori
Аз пък съм със слънчева инсталация и локално парно. Тия проблеми са ми малко абстрактни.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
ти като си купуваш хляб сигурно па знаеш кво има у него аМетаморф написа:кое е сложното? ти ако отидеш да си купиш хляб и го вземеш без да го платиш, това ще е кражба, нали така?Quid написа:проблема е сложен и не е те така еднопластов:-)
нищо не знаеш
ни грамаж има ни кво има у него пише някъде
ни нищо
с топлото е същото
плащаш и евентуално мое и да разбереш га стане лято кво е ставало
тва са простотии
некви монополисти и си правят кво си знаят
и си цакаме като абдали за няма нищо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
За GSMa, за тока, за водата, за кабелната телевизия и интернета е същото. Само дето за там копче не казваш, защото а не си платил, а са те резнАли. Що ги плащаш тия сметки, да те питам?Quid написа:ти като си купуваш хляб сигурно па знаеш кво има у него аМетаморф написа:кое е сложното? ти ако отидеш да си купиш хляб и го вземеш без да го платиш, това ще е кражба, нали така?Quid написа:проблема е сложен и не е те така еднопластов:-)
нищо не знаеш
ни нищо
с топлото е същото
тва са простотии
за водата плащам един у годината
имам си принципи
и ония пияници ми пращат съдия изпълнител за 200 кинта:rotfl24:
кабелната не ми я спират изобщо
спират нета
телефоните кво
дал господ телефони и други номера
но тва с тва топло става досадно вече
имам си принципи
и ония пияници ми пращат съдия изпълнител за 200 кинта:rotfl24:
кабелната не ми я спират изобщо
спират нета
телефоните кво
дал господ телефони и други номера
но тва с тва топло става досадно вече
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Света вода ненапита
ок... давам пример с услуга - такси... що не питаш таксиста как точно е определил цената, м? и що иска да я покачва таз цена с оправданието, че се е покачила цената на бензина и дизела, след като по-голямата част от такситата карат на газ или метан... ама се возиш на такси, нали?pocti_bezobidna написа: Тая метафора я чувах наскоро някъде.
Неточна е.
Това с услугата е ясно. На мен не ми е ясно как си калкулират цените.
Не ми е ясно и друго - до нашия блок редовно се пука някаква тръба. Идват от Софийска вода, закърпват тръбата - до следващият път. Нооооо! За мен вече е нещо нормално да се събудя и да установя, че няма вода. Определено не ми е приятно.
Защо, след повишения на цените на услугата, не се подобрява качестното й? И като отида да плащам се чуствам глупачка. Щото и как калкулират крайната цена не знам. А с тока сега - тия нови сметки са си мистерия съща.
Ми у "Капитал" пише, че в момента БГ то плаща за газа колкото гърците. На тях що не им искат увеличение, примерно? А? Не е толко просто дето вика Кудиа, щото тоя проблем е от години...
а за тока? питаш ли що изнасяме ток за по 2 ерво цента, а на нас ни го продават по 14 стотинки? м? айде спри да плащаш тока, де!
значи за едно може да не ти е ясно и да не плащаш, а за друго можеш да си плащаш като поп!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
гледам сам си си отговорилQuid написа: ти като си купуваш хляб сигурно па знаеш кво има у него а
нищо не знаеш
ни нищо
с топлото е същото
тва са простотии
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Всеки гражданин си заслужава топлофикацията!:lol:
Фатката в момента е да се настроят платили срещу неплатили - разделяй и владей.
А къде останаха правата, коституцията и неприкосновеността на частната собственост. Кви са тия измислени такси, кви са тия начисления за загуби по преносната мрежа - кой плаща загубите за неефективност?...Ама дерзайте, може монополиста и да се смили над вас ако сте много послушни.
Фатката в момента е да се настроят платили срещу неплатили - разделяй и владей.
А къде останаха правата, коституцията и неприкосновеността на частната собственост. Кви са тия измислени такси, кви са тия начисления за загуби по преносната мрежа - кой плаща загубите за неефективност?...Ама дерзайте, може монополиста и да се смили над вас ако сте много послушни.
Този пример не е удачен, защото както и да е определена цената на таксито ти я знаеш преди да се качиш нали?Метаморф написа:
ок... давам пример с услуга - такси... що не питаш таксиста как точно е определил цената, м?
А с парното никога не се знае предварително една единица, колко струва.
Разбираш, като ти дойде сметката.
- Глас в пустиня
Таксито има алтернатива - реис, влак, колело...въпрос на информиран избор и преценка.esti написа:Този пример не е удачен, защото както и да е определена цената на таксито ти я знаеш преди да се качиш нали?Метаморф написа:
ок... давам пример с услуга - такси... що не питаш таксиста как точно е определил цената, м?
При топлото къде е?
Явно си късметлийка, щом знаеш колко ще ти излезе таксито.esti написа:Този пример не е удачен, защото както и да е определена цената на таксито ти я знаеш преди да се качиш нали?Метаморф написа:
- Света вода ненапита
супер алтернатива имаш, ако решиш да идеш на кръчма и да останеш мааалко по-докъсно...БоЕВ написа:Таксито има алтернатива - реис, влак, колело...въпрос на информиран избор и преценка.esti написа:Този пример не е удачен, защото както и да е определена цената на таксито ти я знаеш преди да се качиш нали?Метаморф написа:
При топлото къде е?
П.П. а градски влак в София още не съм виждал...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Да! Всички се водят автомобилен транспорт, с различен габарит, вместимост и предназначение обаче.Метаморф написа:ти с тази логика ще изкараш, че автобуса, камиона и лекия автомобил са едно и също...БоЕВ написа:Ха-ха!:lol:Метаморф написа:
Трамваят кво е? А метрото?
- Света вода ненапита
е, добре тогава... от днес ще се возя само на камиони от градския транспортБоЕВ написа:Да! Всички се водят автомобилен транспорт, с различен габарит, вместимост и предназначение обаче.Метаморф написа:ти с тази логика ще изкараш, че автобуса, камиона и лекия автомобил са едно и също...БоЕВ написа:Ха-ха!:lol:Метаморф написа:
Трамваят кво е? А метрото?
Виж подводницата!
- Глас в пустиня