На какво ли ще ми върви
- Dark Angel
На какво ли ще ми върви
като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките..... 
Re: На какво ли ще ми върви
На нова клавиатура???Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
Ще ти върви по кафе.Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
И на чистене.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Dark Angel
изчистих вече, ВЦ-хартията влезна незабавно в употребаМнемозина написа:Ще ти върви по кафе.Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
И на чистене.
като някой счупи нещо обичайно се казва "Счупеното носи щастие" - може би за успокоение след унищожението на някоя ценна вещ
подобна е работата и със заливането май, и с прелитащите птички
- Dark Angel
Казва се също, че на някого му се е пиело кафе (или каквото там се е разляло).Dark написа:изчистих вече, ВЦ-хартията влезна незабавно в употребаМнемозина написа:Ще ти върви по кафе.Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
И на чистене.
като някой счупи нещо обичайно се казва "Счупеното носи щастие" - може би за успокоение след унищожението на някоя ценна вещ
подобна е работата и със заливането май, и с прелитащите птички
Panta rhei...
- Green Light
един приятел вика - глей ква интервесна работа е живота. Миналия месец имах желание да си оправя колата, но нямах тая възможност. Сега нямам желание да си оправя колата. И пак нямам тая възможност.Dark написа:всъщност, днес не ми се работи
искам да се размотам по улиците, май сега е момента - и 5 лева нямам в джоба
Грузинския тост знаеш ли го? От "Кавказка пленница"...Green Light написа:един приятел вика - глей ква интервесна работа е живота. Миналия месец имах желание да си оправя колата, но нямах тая възможност. Сега нямам желание да си оправя колата. И пак нямам тая възможност.Dark написа:всъщност, днес не ми се работи
- Green Light
Да, да. Той, тоя образ, баш него пунтира. Тоста е култовGaspode написа:Грузинския тост знаеш ли го? От "Кавказка пленница"...Green Light написа:един приятел вика - глей ква интервесна работа е живота. Миналия месец имах желание да си оправя колата, но нямах тая възможност. Сега нямам желание да си оправя колата. И пак нямам тая възможност.Dark написа:всъщност, днес не ми се работи
П.П. Да го кажа, за тези които не гопомнят:
Акцента е грузински, правописа български(3ти клас, 1ви срок)
- Мой дед имел желание купит корову, но не имел ето возможност. Он имел возможност купит козел, но не имел ето желание.
Вьпим за то, чтоб наши желания всегда совпадали с наша возможност!
Последно промяна от Green Light на 22.11.06, 12:56, променено общо 2 пъти.
Особено като го гледаш...Green Light написа:Да, да. Той, тоя образ, баш него пунтира. Тоста е култовGaspode написа:Грузинския тост знаеш ли го? От "Кавказка пленница"...Green Light написа:един приятел вика - глей ква интервесна работа е живота. Миналия месец имах желание да си оправя колата, но нямах тая възможност. Сега нямам желание да си оправя колата. И пак нямам тая възможност.Dark написа:всъщност, днес не ми се работи
Познай!Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
На МЪЖжжж, който обича литри кафе и го изпива преди да си го разляла.
- Dark Angel
ми айде - на следващата сбиркаМЪЖжжж написа:Познай!Dark написа:като досега бърсах кафе от бюрото, стола, мене си, папките, тефтера, пода, обувките.....
На МЪЖжжж, който обича литри кафе и го изпива преди да си го разляла.