Колко дълъг и метамотфозиращ аватар, ъ?
Подарявам ти го.
Питай Метаморфеус, вече е негов.esti написа:Ох, този ми разваля апетита.
Ако реша да почвам диета ще го дадеш ли на мен?
Много е гнусен.
Казва ви Куйда, че са извратеня ци, ама вие - не!esti написа:Просто англичанин Ести, просто англичанин.Много е гнусен.

мерси, ама е не отговря на изискванията на клуба... прекалено много са му байтовете...vyara написа:виж какво ти намерих:
Колко дълъг и метамотфозиращ аватар, ъ?
Подарявам ти го.
давам й го, щом чрез него ще стане още по-перфектна...vyara написа:Питай Метаморфеус, вече е негов.esti написа:Ох, този ми разваля апетита.
Много е гнусен.
Абсурд!Метаморф написа:
давам й го, щом чрез него ще стане още по-перфектна...
Обожавам го:blum:esti написа:Ох, този ми разваля апетита.
Много е гнусен.

Еееее, жалко!Метаморф написа: мерси, ама е не отговря на изискванията на клуба... прекалено много са му байтовете...
И аз. Сичку* му отива.frisky lioness написа:Обожавам го:blum:
Гениален еholi_day написа:И аз. Сичку* му отива.frisky lioness написа:Обожавам го:blum:
* - разни работи, дето не са за изброяване

vyara написа:Set написа:Тоя рулира.
Такъв е наглец, страхливец и подлизурко едновременно, че само РБМ го надскача.
Вива другарят Биин!Тоя е с акъл на тригодишен, къде ги видя тези "качества"?
Хехе, гледала съм ги. Ама той е дечко, бе. Като дете е, как може да има качества на долен възрастен.Set написа:vyara написа:Set написа:Тоя рулира.
Примерно:
http://vbox7.com/play:aa76c0a0
http://vbox7.com/play:6432fc3c
Странно. Аз гледам на него като мъж. А може би греша. Интересна ми е твоята гледна точка. Довечера ще се пробвам по нея да го "анализирам".vyara написа:Хехе, гледала съм ги. Ама той е дечко, бе. Като дете е, как може да има качества на долен възрастен.Set написа:vyara написа:Set написа:Тоя рулира.
Примерно:
http://vbox7.com/play:aa76c0a0
http://vbox7.com/play:6432fc3c
Не бе. От мъжка гледна точка.vyara написа:Абе стига, бе! Мъж, който спи с мечето си, не се впечатлява от жени, толкова е смотан и сладък горкичкия...Set написа: Странно. Аз гледам на него като мъж. А може би греша. Интересна ми е твоята гледна точка. Довечера ще се пробвам по нея да го "анализирам".
по-интересно в защо жените се впечатляват от него...vyara написа:Абе стига, бе! Мъж, който спи с мечето си, не се впечатлява от жени, толкова е смотан и сладък горкичкия...Set написа: Странно. Аз гледам на него като мъж. А може би греша. Интересна ми е твоята гледна точка. Довечера ще се пробвам по нея да го "анализирам".
До сега се хилихме.vyara написа:От мъжка гледна точка най-много кретен.Set написа: Не бе. От мъжка гледна точка.
много кредит му даваш...Set написа:Определено хем понякога е хитрец и преебава околните, хем когато го притиснат е подлизурко и страхливец.
Абе баш съм го определил аз
Тва че не го удря на сеХ е друга по-английска тема. Може да си пада по жУвотни
Абе много добре си разбира тоз хитрец!doktorka написа:много кредит му даваш...Set написа:Определено хем понякога е хитрец и преебава околните, хем когато го притиснат е подлизурко и страхливец.
"просто е малоумен тип,ако въобще може да става дума за ум"
за туй гадже ли става дума?Set написа:Абе много добре си разбира тоз хитрец!doktorka написа:много кредит му даваш...Set написа:Определено хем понякога е хитрец и преебава околните, хем когато го притиснат е подлизурко и страхливец.
"просто е малоумен тип,ако въобще може да става дума за ум"
Не го гледай че се прави
абсолютно...Dark Angel написа:вероятно тя разбира
от финанси, банкови сметки и т.н.
нищо особено не е момата
Аз съм обещал да не те гледам. Дори да не си помислям! ;)Dark Angel написа:начи нивга не трябва да ме виждаш в такива дрешки щото ще се влюбиш безпаметно в менSet написа:
Аз като по-тъп определено я харесах много
Ама моето мъжко мнение не е меродавно
Сигурно останалата мъжката част от клуба ще ме обори из основи
нда....