Разпад на група
Разпад на група
Как мислите защо се случва така, че когато една група има своите успехи се разпада - визирам от БГ - Антибиотика, Д-2, Каризма, Тоника СВ и пр...
Толкова неподготвени за успеха ли се оказват или има друго?
А след време кое би ги събрало? Дали идеята около нов проект, носталгия по отминалото време или единствено комерсиалната страна.
Дали аналогии с групи от други държави шъ съ адекватни на нашите групари?
А след време кое би ги събрало? Дали идеята около нов проект, носталгия по отминалото време или единствено комерсиалната страна.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Re: Разпад на група
Не знам..
Творците са волни птички.
От тях всичко може да се очаква и не винаги е подвластно на някаква логика или обяснение.
Ти що питаш?
Група ли ще правиш?
От тях всичко може да се очаква и не винаги е подвластно на някаква логика или обяснение.
Ти що питаш?
Група ли ще правиш?
кефът да се качат на сцената и да забиятholi_day написа:
just perfect
- Green Light
За Роджър Гловър и Дейвид Гилмор от Пинк Флоид знам, че нито носталгията е успяла да ги събере, нито многобройните проекти, които са им предлагали, и върху които самите те са работили. И нито обещаните десетки милиони от едно евентуално тяхно турне. На това му се вика разпад.holi_day написа:Как мислите защо се случва така, че когато една група има своите успехи се разпада - визирам от БГ - Антибиотика, Д-2, Каризма, Тоника СВ и пр...
Хрумна ми, като гледам линковете за `добро утро` на чаве-то. (ей това е сериозен отговор, бе аз да не съм някъф ухилен ник)esti написа:Не знам..
Ти що питаш?
Група ли ще правиш?
Бе недей така небрежно ми отговаряй, па ти! Волни били. Шъ зема да четъ жълта преса. Чакам аз нов албум, а току някой възкликне - бе, ти не знаеш ли, че тия се разпаднаха миналата година?!
Ми като правя проучване, може да ми хрумне в две групи да участвам, та едната ку се разпадне, другата да остане.
Угаждам си хрумванията.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ВИНАГИ ПАРИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО РАЗДЕЛЯТ И ОБЕДИНЯВАТ

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Добре деее, няма небрежно, сега съвсем сериозно ще ти оговоря.holi_day написа: Хрумна ми, като гледам линковете за `добро утро` на чаве-то. (ей това е сериозен отговор, бе аз да не съм някъф ухилен ник)
Бе недей така небрежно ми отговаряй, па ти! Волни били. Шъ зема да четъ жълта преса. Чакам аз нов албум, а току някой възкликне - бе, ти не знаеш ли, че тия се разпаднаха миналата година?!
Ми като правя проучване, може да ми хрумне в две групи да участвам, та едната ку се разпадне, другата да остане.
Угаждам си хрумванията.
Всеки разпад на грума е....заговор на военните.
Не се коси толкова, че се разпадат.
По-добре разделени, отколкото умрели.
Като бях малка харесвах Крис Норман.
След това, като пораснах харесвах Фреди.
Сега и двамата не са между живите и то не от старост.
Реших, че моето фенство носи лош късмет на хората...
- snowprincess
- Green Light
Има един легендарен бриджор Джорджо Беладона. Той и партньора му, преди световно първенство, направо са живеели заедно. По този начин знае какво му е настроението, какво го вълнува, какво го боли, какъв му е темперамента изобщо, какъв е в момента, дали е настроен да рискува, и т.н. Това е по времето на(пак легендарен) италиански син отбор. Тогава са мачкали наред. Не е много по темата, де.holi_day написа:какво значи за теб "омръзват си"4avdar4e написа:За Бийтълс съм чела, че са прекарвали прекалено много време заедно, нещо такова и за АББА, ми омръзват си хората, бе ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А така...holi_day написа:Хрумна ми, като гледам линковете за `добро утро` на чаве-то. (ей това е сериозен отговор, бе аз да не съм някъф ухилен ник)esti написа:Не знам..
Ти що питаш?
Група ли ще правиш?
Угаждам си хрумванията.
Точно
Миналата година купих на син ми ( а дали не беше поминалата:blink:, както и да е...) един блуз с качулка-черен на някаква група, дет сега ми изскокна името и от глават ми..Та блузът много голям за кльощата и нашироко и нависоко (тия слято ли се пишат:blink::?). Викам му "Абе, момко, това додет ти стане таман и тия ще се разпаднат като група" Па той "Няма"
Е не знам дали са се разпаднали, но нищо от тях не съм чула в последно време, а и синковеця взе друго да слуша. Блузето така и не облече НИ ВЕДНЪЖ:mad: Стои на закачалка в гардероба. Маса кинти...
Ама няма да ми ходи на "очите", да се барна с него...Много черно, требе и вериги разни да си купувам и ботуши подходящи и грим.....
Сега цял ден ще мисля как се казваха тия....М@мка му
Кво ми трябваше да се сещам....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не си ми фенка, нали:winkw:esti написа: Реших, че моето фенство носи лош късмет на хората...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Понякога и жените:winkw:snowprincess написа:и женитеfrisky lioness написа:ВИНАГИ ПАРИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО РАЗДЕЛЯТ

Не си певица, нали?frisky lioness написа:Не си ми фенка, нали:winkw:esti написа: Реших, че моето фенство носи лош късмет на хората...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Понякога пеяesti написа:Не си певица, нали?frisky lioness написа:Не си ми фенка, нали:winkw:esti написа: Реших, че моето фенство носи лош късмет на хората...
Ама мъж ми не ми дава
Верно си е рисково да ме слуша човек:winkw:

Уотърс, бе. Роджър Уотърс. Гловър е от друга група.Green Light написа:
За Роджър Гловър и Дейвид Гилмор от Пинк Флоид знам, че нито носталгията е успяла да ги събере, нито многобройните проекти, които са им предлагали, и върху които самите те са работили. И нито обещаните десетки милиони от едно евентуално тяхно турне. На това му се вика разпад.
Хммм Спря ли да харесваш песните им?esti написа:Като бях малка харесвах Крис Норман.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Опознаването, предполага известна предвидимост. А тя не би ли помагала на творчеството повече, отколкото да пречи. Се пак нали около нещо и за нещо се събират?Green Light написа:Има един легендарен бриджор Джорджо Беладона. Той и партньора му, преди световно първенство, направо са живеели заедно. По този начин знае какво му е настроението, какво го вълнува, какво го боли, какъв му е темперамента изобщо, какъв е в момента, дали е настроен да рискува, и т.н. Това е по времето на(пак легендарен) италиански син отбор. Тогава са мачкали наред. Не е много по темата, де.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
уотърс, уотърс, лапсус многознайкус, сори. Трябва всичко да е ток, права си!Амаранта написа:Уотърс, бе. Роджър Уотърс. Гловър е от друга група.Green Light написа:
За Роджър Гловър и Дейвид Гилмор от Пинк Флоид знам, че нито носталгията е успяла да ги събере, нито многобройните проекти, които са им предлагали, и върху които самите те са работили. И нито обещаните десетки милиони от едно евентуално тяхно турне. На това му се вика разпад.Трябва да е точно сичку.
Ми индивидуалните изпълнители на голяма завист са подложени. Предложи ли му да участва поне на припева?frisky lioness написа:Понякога пея
Ама мъж ми не ми дава:lol::lol:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Повечето от групата обикновено правят опити да започнат самостоятелна кариера - поне за вокалите е така.
Така или иначе един изпълнител пак трябва да работи с някакъв екип, който да му пише песните...
Така или иначе един изпълнител пак трябва да работи с някакъв екип, който да му пише песните...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Бе много е отвлечено, обаче в бриджа има много творчество. Айде да се направя на оригинален. На джаз ще го оприлича. Добрите бриджори са като джазмени. Има правила, но правилата за якия играч са само за да се нарушават. И когато партнера те разбира и ти играе по свирката става шедьовър. Аз мога само да видя красотата в това, не мога да играя така. Като реша че съм много голяма работа и взема да импровизирам, и накрая на играта, тоя дето седи срещу мене седи с отворена уста, гледа ме и даже не може да почне да крещи. Викам- ти да не се прозяваш нещо, спи ли ти се? И той скача, и излиза да пуши на балкона. Без да е пушач.holi_day написа:Опознаването, предполага известна предвидимост. А тя не би ли помагала на творчеството повече, отколкото да пречи. Се пак нали около нещо и за нещо се събират?Green Light написа:Има един легендарен бриджор Джорджо Беладона. Той и партньора му, преди световно първенство, направо са живеели заедно. По този начин знае какво му е настроението, какво го вълнува, какво го боли, какъв му е темперамента изобщо, какъв е в момента, дали е настроен да рискува, и т.н. Това е по времето на(пак легендарен) италиански син отбор. Тогава са мачкали наред. Не е много по темата, де.
Не.holi_day написа: Хммм Спря ли да харесваш песните им?
Особено Куин продължават да ми образуват бурни емоции* - на пук на това, че Фреди приличал на Милко Калайджиев.
----
* Затова не мога да ги слушам винаги.
трябва да съм в специално настроение.
изпълват ме, насищат ме..дебелея от тях.
обожавам ги.
Както и някои класики - не винаги мога....
Всъщност.....ей така, както пиша и се размислих.....аз музика не мога да слушам всеки ден и по всяко време.
Прекалено много де да знам...ми влияе.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много е твърд и непреклоненholi_day написа:Ми индивидуалните изпълнители на голяма завист са подложени. Предложи ли му да участва поне на припева?frisky lioness написа:Понякога пея
Ама мъж ми не ми дава:lol::lol:
или пиенето му е малко:winkw:

- Green Light
Бе аз съм така с радиата! Слушам, разбираш ли, да речеме Тангра! Слушам, слушам и го закрият! Викам сега кое да е..аре онче, бонче... Ретро радио. Слушам пак известно време и бам няма вече(или ако има го крият и не мога да го хвана). Та така. Ако имате зъб на някое радио, само ми кажете!esti написа: Добре деее, няма небрежно, сега съвсем сериозно ще ти оговоря.
Всеки разпад на грума е....заговор на военните.![]()
Не се коси толкова, че се разпадат.
По-добре разделени, отколкото умрели.
Като бях малка харесвах Крис Норман.
Последно промяна от Green Light на 30.09.08, 11:00, променено общо 1 път.
Моляяяяяяя??????esti написа: на пук на това, че Фреди приличал на Милко Калайджиев.![]()
Къде беше тая тема? Почти хех я помня. На Начко ли?esti написа:Не.holi_day написа: Хммм Спря ли да харесваш песните им?
Особено Куин продължават да ми образуват бурни емоции* - на пук на това, че Фреди приличал на Милко Калайджиев.
----
* Затова не мога да ги слушам винаги.
трябва да съм в специално настроение.
изпълват ме, насищат ме..дебелея от тях.
обожавам ги.
Както и някои класики - не винаги мога....
Всъщност.....ей така, както пиша и се размислих.....аз музика не мога да слушам всеки ден и по всяко време.
Прекалено много де да знам...ми влияе.
Ести, уф как те разбирам в този момент...
Макар да има любимите неща да не са за всеки момент, седят си в ракла, която често се отваря .
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Е да. Ама то си е направо ново радио. Ново име, нови водещи, хич не ми харесва. Ако чуеш къде е отишал Митко Павлов, свиркай, става ли?
Някъде четох, че снимал 2-ри сезон на Форт Боаяр.. Ама.. Бе само глупости помня азGreen Light написа:Ако чуеш къде е отишал Митко Павлов, свиркай, става ли?
Преди години Калорина от дира ме дразнеше с това.4avdar4e написа:Моляяяяяяя??????esti написа: на пук на това, че Фреди приличал на Милко Калайджиев.![]()
:shocked:
Боже как съм се смяла с нея....
И аз не помня, но май темата беше моя.holi_day написа:
Къде беше тая тема? Почти хех я помня. На Начко ли?
Ести, уф как те разбирам в този момент...
Макар да има любимите неща да не са за всеки момент, седят си в ракла, която често се отваря .
И Калорина се гъбаркаше с мен.
Ти също.
Помня за някакви симфонични оркестри нещо....много смешно беше, макар че не помня подробности.
Шъ премълча за старите времена, щото ти зная отношението.esti написа:Преди години Калорина от дира ме дразнеше с това.
Боже как съм се смяла с нея....
Още повече, че тая тема е като оптимистична нотка.
Мълча, бе. Мълча.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
За кои стари времена ми знаеш мнението?holi_day написа: Шъ премълча за старите времена, щото ти зная отношението.![]()
Мълча, бе. Мълча.
Щото за дирските си спомням с носталгия
Недей да мълчиш де, поне запей нещо.
- Green Light
Жеега, жеега, в центъра на София! Сутринта я чух по Дарик радио! Страшшшна песен! Не може да я няма в интернет! Е сега ще ти я пусна. Евала на холдинга, евала, бе София! Направо паднах!esti написа:За кои стари времена ми знаеш мнението?holi_day написа: Шъ премълча за старите времена, щото ти зная отношението.![]()
Мълча, бе. Мълча.
Недей да мълчиш де, поне запей нещо.
Е! Тва е!
http://www.vbox7.com/play:320fc82a
Нали съм куче-следотърсач хахахesti написа:И аз не помня, но май темата беше моя.
И Калорина се гъбаркаше с мен.
Ти също.
Помня за някакви симфонични оркестри нещо....много смешно беше, макар че не помня подробности.
ето я
Но много ни е вълнувал Милко Калайджиев.
Глей още теми за него
една
втора
Бе кво праи тоя чувек - Милко?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Като земем с Грийн да се носталгираме и току земе някой да ни се кара (да не споменавам имена) хаха, че гледаме назад.esti написа:За кои стари времена ми знаеш мнението?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
а то си е смех! Миналото де.holi_day написа:Като земем с Грийн да се носталгираме и току земе някой да ни се кара (да не споменавам имена) хаха, че гледаме назад.esti написа:За кои стари времена ми знаеш мнението?
Аз сега се хиля на тва дето Мнемозина е казала че Петър Стоянов все повече и заприличва на Виктор Калев!
На тва му се вика албански реотан. Тя го е казала февруари 2006та
Мдааа. ВерноGreen Light написа:а то си е смех! Миналото де.
Аз сега се хиля на тва дето Мнемозина е казала че Петър Стоянов все повече и заприличва на Виктор Калев!
На тва му се вика албански реотан. Тя го е казала февруари 2006та
Тук нали щеше да има архив?
Макар, че най-важният е този в главата.
Ф.Песоа
Ф.Песоа