Не ходихте ли вече?
Че имам някакви намерения аз... Мъ така без никакви препоръки - кво да гледам, ли шъ мъ оставите, та да се лутам там...
holi_day написа:Нищо не казвате за Панаира.
Не ходихте ли вече?
Че имам някакви намерения аз... Мъ така без никакви препоръки - кво да гледам, ли шъ мъ оставите, та да се лутам там...

Ще я видиш, щом си се затъжила. Иначе да пише- едва ли. А на панаира не сме ходили от десетина годиниholi_day написа:Ния, ку е била вече, нека драсне два реда.
Затъжила съм се за сърожденичката ми.

Аз пък май не съм пропускала панаир, но ако сме с мъжа ми, ме замъква при разни водни системи, помпи, та чак и басейни. хахах А ако не - редовна негова реплика - виж щанда на Акванезнамсикво.[unknown] написа:Ще я видиш, щом си се затъжила. Иначе да пише- едва ли. А на панаира не сме ходили от десетина годиниТо голяма лудница там. Аз мразя лудниците

Сма или с мъжа ти- обади се.holi_day написа: Аз пък май не съм пропускала панаир, но ако сме с мъжа ми, ме замъква при разни водни системи, помпи, та чак и басейни. хахах А ако не - редовна негова реплика - виж щанда на Акванезнамсикво.
Аз не и се бъркам. Просто не и е приятно.holi_day написа:И що да не пише повече?!

След бе, следholi_day написа:Уфффф как ми извъртяхте темата.
Ясно е, че до неделя ще е. Шъ видя кога. Има време.
Не мисля, че ще се обадя на някого, се пак шъ ходя на панаир, не по срещи.

frisky lioness написа:След бе, след
и ние все пак работим:blum::winkw:
не е хубаво да се лъже![unknown] написа: Аз мразя лудниците
Всъщност... не съм споменавала, че живея тукesti написа:Холи,ще ти призная нещо.
Аз не знам от къде си.
Аааа....егати красотата.holi_day написа:Всъщност... не съм споменавала, че живея тукesti написа:Холи,ще ти призная нещо.
Аз не знам от къде си.
esti написа:Споменавала си го някъде в дира....абе имам спомен, макар и блед.
най-добрите хора на тая шибана, смачкана, мръсна и цинична планета съм срещнала в лъкиholi_day написа: Всъщност... не съм споменавала, че живея тук
Брех! Хмммbead_ написа:най-добрите хора на тая шибана, смачкана, мръсна и цинична планета съм срещнала в лъки
Олди беше от Пловдив или пък беше пловдивска снаха...esti написа:Холи,ще ти призная нещо.
Аз не знам от къде си.
Имам някакъв блед спомен, че си от Пловдив или някъде около, но ....
Не знам откъде ми е този спомен и дали изобщо е спомен.
Хак ми е, като не чета всичко наред.

То почти до наше село:winkw:holi_day написа:Всъщност... не съм споменавала, че живея тукesti написа:Холи,ще ти призная нещо.
Аз не знам от къде си.

Подозирах аз. Хехfrisky lioness написа:То почти до наше село:winkw:
не съм мърдал от сфholi_day написа:ку се връщаш оттам, кажи си.Quid написа:кви казани има на тоя панаир ?
нищоооооооооооо ама нищо техническо начи не са каза за панаира:rotfl24:
holi_day написа:Уфффф как ми извъртяхте темата.
Ясно е, че до неделя ще е. Шъ видя кога. Има време.
Не мисля, че ще се обадя на някого, се пак шъ ходя на панаир, не по срещи.
Автогол е цялата тема, дори ми се говори за футбол след нея.Semiramis написа:мъдър ход...
holi_day написа:Автогол е цялата тема, дори ми се говори за футбол след нея.Semiramis написа:мъдър ход...
Мдаа. Мъдра си, Сем.Semiramis написа:споко
още не са ти зачислили проучване на пазара на казаните ...
винаги може по-зле
ми за футбол яholi_day написа:Автогол е цялата тема, дори ми се говори за футбол след нея.Semiramis написа:мъдър ход...
кво намекваш за казаните аSemiramis написа:holi_day написа:Автогол е цялата тема, дори ми се говори за футбол след нея.Semiramis написа:мъдър ход...
споко
още не са ти зачислили проучване на пазара на казаните ...
винаги може по-зле
Кое кое да е?holi_day написа:Подозирах аз. Хехfrisky lioness написа:То почти до наше село:winkw:
Да питам ли кое е?:lol:

и аз грешаfrisky lioness написа:Нали писах, беQuid написа: и котли за отопление ме интересуват
кво друго
що не четеш
Водородни
Па аз се бях притеснила да не те е треснала световната икономическа криза, та затова те няма....Quid написа:и аз грешаfrisky lioness написа:Нали писах, беQuid написа: и котли за отопление ме интересуват
кво друго
що не четеш
Водородни
кво искаш
ми човек съм а не робот:blum:

аз държа къси позиции у манги и то чуждиfrisky lioness написа:Па аз се бях притеснила да не те е треснала световната икономическа криза, та затова те няма....Quid написа:и аз грешаfrisky lioness написа:Нали писах, беQuid написа: и котли за отопление ме интересуват
кво друго
що не четеш
Водородни
кво искаш
ми човек съм а не робот:blum: