Рошавата тема
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Рошавата тема
Идва малкия при мене, един такъв разгорещен, зачервен, рошав, поизцапан, пораздърпан и изпотен, запален. Иска ми парички за карти:lol:какви не знам, щели да правят дуели. Разправя задъхано и със страст, усмихнат, вживян и устремен. Нищо друго не вижда и не мисли, запален - хлапе.
Дадох му. Винаги го правя - давам му каквото иска. Мъжа ми понякога ми се кара, понякога говори леко снизходително за моята слабост към синчето. И за щерката го правя, но тя е спокойна и кротка. А той е така запален, разгорещен, че ми се свива сърцето като го видя такъв, на осем е и скоро ще порастне. Дори аз се опитвам да го вкарам в правия път - да е отговорен и сериозен и дъра-бъра. Но той все още упорито се съпротивлява на всички по неговите си начини. И аз тайно съм доволна. И си мисля, че ние някак твърде много сме пораснали и ми е жал за себе си, и си спомням и преживявам чрез него възбудата, очакването, очарованието и възхитата, които бяха с мен като дете, а и до скоро. Сякаш беше доскоро...
- Глас в пустиня
Re: Рошавата тема
Иска ми се да ти кажа, че си заслепена от майчина обич и топли чувста, и по тоя начин му правиш лоша услуга, но кой съм аз та да ти казвам как да си възпитаваш детето.Fairy of the Flowers написа:Идва малкия при мене, един такъв разгорещен, зачервен, рошав, поизцапан, пораздърпан и изпотен, запален. Иска ми парички за карти:lol:какви не знам, щели да правят дуели. Разправя задъхано и със страст, усмихнат, вживян и устремен. Нищо друго не вижда и не мисли, запален - хлапе.Дадох му. Винаги го правя - давам му каквото иска. Мъжа ми понякога ми се кара, понякога говори леко снизходително за моята слабост към синчето. И за щерката го правя, но тя е спокойна и кротка. А той е така запален, разгорещен, че ми се свива сърцето като го видя такъв, на осем е и скоро ще порастне. Дори аз се опитвам да го вкарам в правия път - да е отговорен и сериозен и дъра-бъра. Но той все още упорито се съпротивлява на всички по неговите си начини. И аз тайно съм доволна. И си мисля, че ние някак твърде много сме пораснали и ми е жал за себе си, и си спомням и преживявам чрез него възбудата, очакването, очарованието и възхитата, които бяха с мен като дете, а и до скоро. Сякаш беше доскоро...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят онзи ден ми вика
"Ами мамо, аз вече отдавна съм ги приел нещата. Живея ден за ден (тов апо темата на ести) Не правя дългосрочни планове"
Сега гледа да изкласи добре седмич клас, че му е важен, да кандидатства и да го приемат куъдето е решил, па за по-късно....
каквото му дойде
иначе и той играе с тези карти "юги-йо", нищо, че е на 13:winkw:
"Ами мамо, аз вече отдавна съм ги приел нещата. Живея ден за ден (тов апо темата на ести) Не правя дългосрочни планове"
Сега гледа да изкласи добре седмич клас, че му е важен, да кандидатства и да го приемат куъдето е решил, па за по-късно....
каквото му дойде
иначе и той играе с тези карти "юги-йо", нищо, че е на 13:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кво па толкузБоЕВ написа:Иска ми се да ти кажа, че си заслепена от майчина обич и топли чувста, и по тоя начин му правиш лоша услуга, но кой съм аз та да ти казвам как да си възпитаваш детето.Fairy of the Flowers написа:Идва малкия при мене, един такъв разгорещен, зачервен, рошав, поизцапан, пораздърпан и изпотен, запален. Иска ми парички за карти:lol:какви не знам, щели да правят дуели. Разправя задъхано и със страст, усмихнат, вживян и устремен. Нищо друго не вижда и не мисли, запален - хлапе.Дадох му. Винаги го правя - давам му каквото иска. Мъжа ми понякога ми се кара, понякога говори леко снизходително за моята слабост към синчето. И за щерката го правя, но тя е спокойна и кротка. А той е така запален, разгорещен, че ми се свива сърцето като го видя такъв, на осем е и скоро ще порастне. Дори аз се опитвам да го вкарам в правия път - да е отговорен и сериозен и дъра-бъра. Но той все още упорито се съпротивлява на всички по неговите си начини. И аз тайно съм доволна. И си мисля, че ние някак твърде много сме пораснали и ми е жал за себе си, и си спомням и преживявам чрез него възбудата, очакването, очарованието и възхитата, които бяха с мен като дете, а и до скоро. Сякаш беше доскоро...
Може-дава
или както се казва
"Имал-дал":winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Усетих нещо много по-дълбоко от стинките за карти.frisky lioness написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
не разбирам, ама карай да вървиБоЕВ написа:Усетих нещо много по-дълбоко от стинките за карти.frisky lioness написа:
от кризата световна е това

имаме огромна купчина, вече и богове имаFairy of the Flowers написа:Идва малкия при мене, един такъв разгорещен, зачервен, рошав, поизцапан, пораздърпан и изпотен, запален. Иска ми парички за карти:lol:какви не знам, щели да правят дуели. Разправя задъхано и със страст, усмихнат, вживян и устремен. Нищо друго не вижда и не мисли, запален - хлапе.Дадох му. Винаги го правя - давам му каквото иска. Мъжа ми понякога ми се кара, понякога говори леко снизходително за моята слабост към синчето. И за щерката го правя, но тя е спокойна и кротка. А той е така запален, разгорещен, че ми се свива сърцето като го видя такъв, на осем е и скоро ще порастне. Дори аз се опитвам да го вкарам в правия път - да е отговорен и сериозен и дъра-бъра. Но той все още упорито се съпротивлява на всички по неговите си начини. И аз тайно съм доволна. И си мисля, че ние някак твърде много сме пораснали и ми е жал за себе си, и си спомням и преживявам чрез него възбудата, очакването, очарованието и възхитата, които бяха с мен като дете, а и до скоро. Сякаш беше доскоро...
ако не друго - поне с речник търси и ги превежда
спадам сигурно към майките, които правят лоша услуга ... въпреки, че имам сериозно дете.. така че..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Мдам, след период на трупане, минахме към периода на ... освобождаване на позициитеSemiramis написа: имаме огромна купчина, вече и богове има
а за възпитанието - както ти идва отвътре
спадам сигурно към майките, които правят лоша услуга ... въпреки, че имам сериозно дете.. така че..
- Света вода ненапита
е, той е щастливец, защото когато стане истински търговец, кризата ще е отминала...4avdar4e написа:Мдам, след период на трупане, минахме към периода на ... освобождаване на позициитеПродажба тоест. Бърза ликвидност. Влагане на активите в по-актуални стоки.. Ей такива разни. Така се учи световна търговия в действие
Виж подводницата!
- Dark Angel
4avdar4e написа:Мдам, след период на трупане, минахме към периода на ... освобождаване на позициитеSemiramis написа: имаме огромна купчина, вече и богове има
а за възпитанието - както ти идва отвътре
спадам сигурно към майките, които правят лоша услуга ... въпреки, че имам сериозно дете.. така че..Продажба тоест. Бърза ликвидност. Влагане на активите в по-актуални стоки.. Ей такива разни. Така се учи световна търговия в действие
опасни са, малките ...
- Глас в пустиня
Тва е щото и ти си мъжка майка.frisky lioness написа:не разбирам, ама карай да вървиБоЕВ написа:Усетих нещо много по-дълбоко от стинките за карти.frisky lioness написа:
от кризата световна е това
Според мен младежите когато навършат 12 години трябва да бъдат отделяни надалече от майките, ама тва си е само мое мнение.
БоЕВ написа:
Според мен младежите когато навършат 12 години трябва да бъдат отделяни надалече от майките, ама тва си е само мое мнение.
Боев, жените създават социалните отношения
пфу...как ме заболя
Последно промяна от Semiramis на 30.09.08, 16:25, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
Semiramis написа:БоЕВ написа:
Според мен младежите когато навършат 12 години трябва да бъдат отделяни надалече от майките, ама тва си е само мое мнение.я пак
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Ето. ->Semiramis написа:я пак
а, ти и да се смееш реши ..Метаморф написа:
бой и за двамата
- Света вода ненапита
а, ти и да се смееш реши ..Semiramis написа:[quote="Метаморф]
ами... гледам как Боев ще му хвръкне главата след малко...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
На тая възраст напуснат бащината стреха и съм много доволен - маминка не ми влияе изобщо.Semiramis написа:
Боев, жените създават социалните отношениятака да знаеш...
пфу...как ме заболя
какъв коментар преглътнах, ако знаеш...БоЕВ написа:На тая възраст напуснат бащината стреха и съм много доволен - маминка не ми влияе изобщо.Semiramis написа:
пфу...как ме заболя
видях нещо хубаво даже тук, обаче - жена ти веорятно е много доволна
- frisky lioness
- Обратна връзка:
У някое милитари скул, лиБоЕВ написа:
Б@си
прозвуча ми като кръвен данък
Чакай барем 18 да станат
Твойта щерка даваш ли я
на 12
А?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Затва па си имаш тъща:blum::winkw:БоЕВ написа:На тая възраст напуснат бащината стреха и съм много доволен - маминка не ми влияе изобщо.Semiramis написа:
пфу...как ме заболя

- Глас в пустиня
Виж са, говорим за младежите.frisky lioness написа:У някое милитари скул, лиБоЕВ написа:
Б@си
прозвуча ми като кръвен данък
Чакай барем 18 да станат
Твойта щерка даваш ли я
на 12
А?
А щерката мина 18 и съвсем скоро ще излети.
- Глас в пустиня
БоЕВ е боец и борец...може да носи...и на бой, и на тухли четворки...Метаморф написа:
ами... гледам как Боев ще му хвръкне главата след малко...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако щерка ти беше син, друго щеше да пеешБоЕВ написа:
Виж са, говорим за младежите.
Станала е на 18 и все още е при теб?!:lol::lol::lol:

- Глас в пустиня
Да-да!Semiramis написа:
какъв коментар преглътнах, ако знаеш...
видях нещо хубаво даже тук, обаче - жена ти веорятно е много доволна![]()
:lol: от мен да мине - само ще отскоча към теб и
С торлак ка мислиш се живее.
- Глас в пустиня
Да е, ама не е, чужд син ще се наложи да пре-възпитавам.frisky lioness написа:Ако щерка ти беше син, друго щеше да пеешБоЕВ написа:
Виж са, говорим за младежите.
Станала е на 18 и все още е при теб?!:lol::lol::lol:
- Dark Angel
това не е само твое мнениеБоЕВ написа: Според мен младежите когато навършат 12 години трябва да бъдат отделяни надалече от майките, ама тва си е само мое мнение.
мисля аз, че майките са особено вредни за момчетата
екстремно вредни и ги унищожават като мъже
не всички, но една голяма част
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"Голям залък лапни,....":blum::winkw:БоЕВ написа:
Да е, ама не е, чужд син ще се наложи да пре-възпитавам.
Плюй си в пазвата

- Глас в пустиня
Аз такова...излизам за малко...че ей сегинка ще доде и Ести-ту и стана мазало...Dark Angel написа:това не е само твое мнениеБоЕВ написа: Според мен младежите когато навършат 12 години трябва да бъдат отделяни надалече от майките, ама тва си е само мое мнение.
мисля аз, че майките са особено вредни за момчетата
екстремно вредни и ги унищожават като мъже
не всички, но една голяма част
- Глас в пустиня
То с плюене ако ставаше ехе-е-е-е...frisky lioness написа:"Голям залък лапни,....":blum::winkw:БоЕВ написа:
Плюй си в пазвата
- Света вода ненапита
БоЕВ написа: Аз такова...излизам за малко...че ей сегинка ще доде и Ести-ту и стана мазало...
ааа, не! не бягай!!! нали носиш на бой и на тухли, м?
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Не бе, имам работа - верно!:lol:Метаморф написа:БоЕВ написа: Аз такова...излизам за малко...че ей сегинка ще доде и Ести-ту и стана мазало...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да гледа щерка ти да е някой, на чиято майка много-много не и пука за него, та барем със сватята да си нямаш дертовеБоЕВ написа:То с плюене ако ставаше ехе-е-е-е...frisky lioness написа:"Голям залък лапни,....":blum::winkw:БоЕВ написа:
Плюй си в пазвата

- Света вода ненапита
айде оправдания сега...БоЕВ написа:Не бе, имам работа - верно!:lol:Метаморф написа:БоЕВ написа: Аз такова...излизам за малко...че ей сегинка ще доде и Ести-ту и стана мазало...
Виж подводницата!
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
2 лева:-)нямах предвид парите.БоЕВ написа:Усетих нещо много по-дълбоко от стинките за карти.frisky lioness написа:
Ясно е, че нямаш предвид парите.Fairy of the Flowers написа:
2 лева:-)нямах предвид парите.
И аз много се чудя как да възпитавам, но гледам да давам.
Мен са ме лишавали от всякакви детски неща, и се чудя дали пък аз сега не изпадам в другата крайност....
Кво са два лева?!Fairy of the Flowers написа: 2 лева:-)нямах предвид парите.
Това са не кви да е карти, а "юги-йо"! Карти, които не провокират агресия, въпреки че става въпрос за двубои.
Карти, които подтикват да се учи английски, да се помни хаха, да се смятат точки, да се мисли и да се измислят комбинации и стратегии...
Това са едни незаменими с нищо карти.
Те карат децата да ровят в интернет, за да търсят изобщо някаква информация...
Това ще е игра, за която децата след време ще разказват, както ние разказваме за игрите от нашето детство...
Затова от утре - поне по 2х2лв.
Пропуснах нещо несъществено, щото може да не е недостатък, а да си е направо "първи стъпки в бизнеса и пазарната икономика" - продажбата на картите.
Мъ като се сетя, че не казах родителите колко спокойствие си осигуряват, докато децата играят...
И колко родители не се включват в тая игра, щото не могат да запомнят сички карти най-малкото...
И не смейте да изнудвате децата - "ку си напишеш домашните шъ играеш", по-добрият вариант е обещанието "като се справиш добре, тъкмо шъ имаш време да поиграеш"
нещата горе-долу се уравновесяват.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Рядко давам пари, рядко купувам вещи - антиматериалистка съм
.Майка-терористка съм също. От малки ги оставям да се оправят сами без капка жал. И ако се затръшка за вещ въобще няма да му обърна внимание. Но тука не предметът или парите имат значение, а устремеността към преживяването. Той за нищо друго не мисли:-)По-същия начин ме кара да правим (той да прави???!!!:shocked:) сладкиш, или да му дам пари да напазарува тайни работи и да приготви тайна вечеря-изненада. Някак си го спомням това чувство, вие не го ли помните?:blum:Много, много силно да искаш да направиш нещо, а то пък да вземе да зависи от някакви си пари и някакви си хора!!
Шъ мине. Шъ захвърли картите за мсеци, може за две години и изведнъъъж хоп пак шъ ги извади. Тая страст към картите е на приливи и отливи. Но съвсем сериозно не смятам, че е нещо лошо.
Чакай сега. Ти направи ме размисли с тия тайни вечери.
На колко години е?
На колко години е?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
На 8. Щерката въобще няма тези наклонности. Обаче на двамата мъже-деви у дома много им се готви.holi_day написа:Шъ мине. Шъ захвърли картите за мсеци, може за две години и изведнъъъж хоп пак шъ ги извади. Тая страст към картите е на приливи и отливи. Но съвсем сериозно не смятам, че е нещо лошо.
На колко години е?
Те и моите ги бяха захвърлили. Изхвърлих цяла торба с карти - сигурно поне 30 тестета, знам ли. И сега пак на нова сметка събиране на силни карти - сестра му сега се ядосва как му ги била събрала преди, пък той ги захвърлил.