Ех, че хубав клуб!!!
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ех, че хубав клуб!!!
Пу, пу да не му е уроки. Отдавна не бях влизала - не смеех:rotfl24:.Ама то пак станало хубаво тука бе. Като да се завърнеш в бащината къща.
Радвам се. Щото от време на време дори ви сънувах, странна работа...
Re: Ех, че хубав клуб!!!
Споко, болестта е заразнаFairy of the Flowers написа:Щото от време на време дори ви сънувах, странна работа...
- Глас в пустиня
И се предава през монитора и чрез клавиатурата...4avdar4e написа:Споко, болестта е заразнаFairy of the Flowers написа:Щото от време на време дори ви сънувах, странна работа...:rotfl24:
нали не се забременява?БоЕВ написа:И се предава през монитора и чрез клавиатурата...4avdar4e написа:Споко, болестта е заразнаFairy of the Flowers написа:Щото от време на време дори ви сънувах, странна работа...:rotfl24:
Че от кога забременяването е заразна болест??doktorka написа: нали не се забременява?
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:Че от кога забременяването е заразна болест??doktorka написа: нали не се забременява?
:rotfl24:
Не знам къде ходиш, ама явно не четеш тук. Аз често пускам смешки от любимият ми смешен клуб. И тва с бельото съм го пускал...Fairy of the Flowers написа:4avdar4e написа:Че от кога забременяването е заразна болест??doktorka написа: нали не се забременява?
Днес къде ходих по некои други клубове нещо да диря и гледам един младеж пита: Ако начи неговото бельо е било изцапано със ... и хвърлено някъде и на момичето бельото е хвърлено на същото място и евентуално се е изцапало, и после момичето пак си го е облякло:shocked: може ли да забременее момичето и колко време след изхвърлянето на бельото има вероятност това да стане.
хаха
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, някаква нова операция. Нали казвам, че от доста време ме е страх да влизам тука. Ама много смешно бе, ужас, егати хората.[unknown] написа:Не знам къде ходиш, ама явно не четеш тук. Аз често пускам смешки от любимият ми смешен клуб. И тва с бельото съм го пускал...Fairy of the Flowers написа:4avdar4e написа:Че от кога забременяването е заразна болест??doktorka написа: нали не се забременява?
Днес къде ходих по некои други клубове нещо да диря и гледам един младеж пита: Ако начи неговото бельо е било изцапано със ... и хвърлено някъде и на момичето бельото е хвърлено на същото място и евентуално се е изцапало, и после момичето пак си го е облякло:shocked: може ли да забременее момичето и колко време след изхвърлянето на бельото има вероятност това да стане.
хаха
Бе мноо изтънчени, бе!:shocked:Fairy of the Flowers написа: ... Нали казвам, че от доста време ме е страх да влизам тука.
- Глас в пустиня
Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
бод зад игла?БоЕВ написа:Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
“Вие имате избор. Можете да избирате дали да живеете във враждебна или в приятелска вселена? АкоFairy of the Flowers написа:Пу, пу да не му е уроки.
искате да живеете в приятелска вселена, вярвайте в това."
Айнщайн
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Dark Angel
може ли да разкажеш повече?БоЕВ написа:Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
- Глас в пустиня
Няма нищо за разказване - отиваш при иглотерапевт(дипломиран), правите на иглиник и след няколко сеанса си като нов.Dark Angel написа:може ли да разкажеш повече?БоЕВ написа:Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
- Green Light
Еее! Супер! Тва става и за темата с пазара и за тая с рошавите деца. Сега малкия настойчиво вика от детската стая Маамо- Маамо- маамо. И ние двамата с жена ми в хола: Маама, Маама что я буду деелат, Маама, маама как я буду жить! И си бачкме лекичко на комповете.holi_day написа:“Вие имате избор. Можете да избирате дали да живеете във враждебна или в приятелска вселена? АкоFairy of the Flowers написа:Пу, пу да не му е уроки.
Айнщайн
Ставаше въпрос за вселена, а не за галактика.Green Light написа:Еее! Супер! Тва става и за темата с пазара и за тая с рошавите деца. Сега малкия настойчиво вика от детската стая Маамо- Маамо- маамо. И ние двамата с жена ми в хола: Маама, Маама что я буду деелат, Маама, маама как я буду жить! И си бачкме лекичко на комповете.holi_day написа:“Вие имате избор. Можете да избирате дали да живеете във враждебна или в приятелска вселена? АкоFairy of the Flowers написа:Пу, пу да не му е уроки.
Айнщайн
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Не ми е толкова близка, че да препоръчвам. Скоро по телевизията давали за някаква нова операция, та търсих координати на доктора.БоЕВ написа:Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ако имаш дай някакви координати, че имам една дружка дето страда и тя.БоЕВ написа:
Няма нищо за разказване - отиваш при иглотерапевт(дипломиран), правите на иглиник и след няколко сеанса си като нов.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Влизам рано-рано. Предпочитам да започна деня с нещо приятно. Въпрос на избор.Амаранта написа:
Бе мноо изтънчени, бе!:shocked:
- Глас в пустиня
За Плевен.Fairy of the Flowers написа:Ако имаш дай някакви координати, че имам една дружка дето страда и тя.БоЕВ написа:
Няма нищо за разказване - отиваш при иглотерапевт(дипломиран), правите на иглиник и след няколко сеанса си като нов.
- Глас в пустиня
Е така не трябва да се правиDark Angel написа:може ли да разкажеш повече?БоЕВ написа:Ку не я е страх и има възможност да опита първо с иглотерапия - горещо препоръчвам.Fairy of the Flowers написа: А, верно бе. Ходих да търся на една приятелка нещо за дискова херния, ...
www.zazz.bg/play:980535d8
пп Шегувам се.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Добре, става. Дай насам.БоЕВ написа:За Плевен.Fairy of the Flowers написа:Ако имаш дай някакви координати, че имам една дружка дето страда и тя.БоЕВ написа:
- Stranniche
- Обратна връзка:
са що бъркаш с пръст у ранатаzmeu написа:обаче първия гол на бербо в синьоQuid написа:ман юнайтед наистина е добър клуб щото е у червено
или това беше за другата тема
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
По-догодина.[unknown] написа:През зъби!
Догодина ще му мислим
П.П.
Дойде и не се обади...Тц, тц, къф човек...
П.П. Че аз често идвам. Сяка седмица или през седмица. Мъ не ходя по... зъболекари.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Е, за мен- догодинаholi_day написа:По-догодина.[unknown] написа:През зъби!
Догодина ще му мислим
П.П.
Дойде и не се обади...Тц, тц, къф човек...
П.П. Че аз често идвам. Сяка седмица или през седмица. Мъ не ходя по... зъболекари.Това са хора заети. Трябва да работят денонощно, а не да се разсейват с глупости и шляене.
Аз да не съм роб, че да работя денонощно?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Като някой ни пита - лесни са отговорите, но като питаме себе си...БоЕВ написа:Напоследък все по-често си го задавам и аз този въпрос.
Бихме извадили куп доводи, че клубът е общност, че годините не са важни, че и за другите времето "тече"...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Позволено е само по един ден в годината да се отдаваме на такива мисли.holi_day написа:Като някой ни пита - лесни са отговорите, но като питаме себе си...БоЕВ написа:Напоследък все по-често си го задавам и аз този въпрос.
Бихме извадили куп доводи, че клубът е общност, че годините не са важни, че и за другите времето "тече"...