Веркееееей, голям кеф
П.П. Йогата е хат(х)а - единение между слънцето и луната, енергията и ума..
П.П.1. Толку в живота си не съм дишала / издишвала
П.П.2. Айде, жувот и здраве, след 6-ти - плуване.
Рапорт даден!!
Някъде бях чел, че проблемите ни идват от неправилно дишане, дишаме повръхностно като мишки, а те(мишките) са еднодневки.4avdar4e написа:
Заедно с шофьорския курс, за самозащитаholi_day написа:Чаве, много хубаво това.
Кажи само кога започваш обучението по "бойни изкуства".
Да ти кажа, много странно преживяване имах...Последната част са упражнения за коремно дишане (с диафрагмата) и контролирано такова. В един момент имах чувството, че "отлитам", нещо между заспиване и ... с какво да го сравня.. не съм вземала наркотици, но може би е подобно усещането. После се замислих, че явно мозъкът се оросява твърде много с кислород, знам ли, ама беше много особено и хубаво, мноооооого лекоБоЕВ написа: Някъде бях чел, че проблемите ни идват от неправилно дишане, дишаме повръхностно като мишки, а те(мишките) са еднодневки.
йогите казват, че човек се разболява от три неща:БоЕВ написа:Някъде бях чел, че проблемите ни идват от неправилно дишане, дишаме повръхностно като мишки, а те(мишките) са еднодневки.4avdar4e написа:
Поздравления Чаве!
вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
А българите добавят:Метаморф написа: йогите казват, че човек се разболява от три неща:
1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
Не дишаш - а? А, как дишаше само-о-о-о!:lol:doktorka написа:вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
( аз друго дишане не знам...)
ами... изяш си дипломата тогава!doktorka написа:вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
хахаха...БоЕВ написа:Не дишаш - а? А, как дишаше само-о-о-о!:lol:doktorka написа:вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
Боев, днеска с теб сме на една (алфа-гама-тета...) вълнаБоЕВ написа: Не дишаш - а? А, как дишаше само-о-о-о!:lol:
според йогата ...ще се счита ли за "правилно хранене"?Метаморф написа:ами... изяш си дипломата тогава!doktorka написа:вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
Е, поне ще има кой да те лекуваdoktorka написа: според йогата ...ще се счита ли за "правилно хранене"?
щото дан'съ разболея...
Аз съм невинен!4avdar4e написа:Боев, днеска с теб сме на една (алфа-гама-тета...) вълнаБоЕВ написа: Не дишаш - а? А, как дишаше само-о-о-о!:lol::rotfl24:
Йогата?4avdar4e написа:Е, поне ще има кой да те лекуваdoktorka написа: според йогата ...ще се счита ли за "правилно хранене"?
щото дан'съ разболея...
Не! Дипловата.doktorka написа:Йогата?4avdar4e написа:Е, поне ще има кой да те лекуваdoktorka написа: според йогата ...ще се счита ли за "правилно хранене"?
щото дан'съ разболея...
Айде, айде, кой разправяше за готин колега индиецdoktorka написа: Йогата?
Напротив, това е за по-мързеливички.Амаранта написа:Браво, хубаво нещо е йогата,
само да не го мързи човек.
че щом не те интересува правилното дишане, за къф х*й ти е правилното хранене?doktorka написа:според йогата ...ще се счита ли за "правилно хранене"?Метаморф написа:ами... изяш си дипломата тогава!doktorka написа:вдишвай ,издишвай...Метаморф написа: 1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене...
щото дан'съ разболея...
Вярно, че е за по-мързеливички,esti написа: Напротив, това е за по-мързеливички.
Аз предпочитам по-яки натоварвания и повече динамика. Така и така се ходи до залата....
Ходила съм и на йога (само за проба няколко пъти) но много приспивно ми действа.
Единственото за което страшно завиждам на йогите е гъвкавостта на ставите.
Аз сичко друго мога да си разтегна с тренировки, ама ставите йок.
То за какво ли ми е вече на тези години, ама....
дойдохме си на думата.Метаморф написа:че щом не те интересува правилното дишане, за къф х*й ти е правилното хранене?
казва... ама си намери сама да си четеш...doktorka написа:дойдохме си на думата.Метаморф написа:че щом не те интересува правилното дишане, за къф х*й ти е правилното хранене?
за секса казва ли нещо Йогата?
Оооо, имам един диск - "По-добър секс чрез йога", мдаааа....doktorka написа:дойдохме си на думата.Метаморф написа:че щом не те интересува правилното дишане, за къф х*й ти е правилното хранене?
Не знам, не мисля точно така, въпрос на нагласи е всичко, на това, какво точно търсиш.. Ето, примерно, останала съм с вчепетление, че ти си спокоен темперамент, умерен човек, а аз, обратно, съм буря, вихър и циклон едновременно. Около мен всичко е в някакво вечно движение (понякога - брауновоesti написа: Напротив, това е за по-мързеливички.
Аз предпочитам по-яки натоварвания и повече динамика.
Питай Стинг, той ти е по-близичкоdoktorka написа: дойдохме си на думата.
с мислене,дишане и хранене?vyara написа:Оооо, имам един диск - "По-добър секс чрез йога", мдаааа....doktorka написа:дойдохме си на думата.Метаморф написа:че щом не те интересува правилното дишане, за къф х*й ти е правилното хранене?
С разтягане и опъване, ма! Ама не на локуми кат нас.doktorka написа: с мислене,дишане и хранене?
знаех си аз...
:lol:
Бе ние се бъзикаме, ама пичът като обясняваше за енергийния център на тялото, точката, дето била точно зад пъпа (в посока навътре:blum:), дълбоко се замислих по нЕкои аспектиdoktorka написа: с мислене,дишане и хранене?
знаех си аз...
vyara написа:С разтягане и опъване, ма! Ама не на локуми кат нас.doktorka написа: с мислене,дишане и хранене?
знаех си аз...
а, кажи й го! щото нали знаеш кой постоянно говори за секс? този, на който му липсва секса...vyara написа:С разтягане и опъване, ма! Ама не на локуми кат нас.doktorka написа: с мислене,дишане и хранене?
знаех си аз...
Бе да ти кажа този, на който му липсва, земе че забрави чак по некое време. Колкото по-малко, толкова по-малко, един вид.Метаморф написа: а, кажи й го! щото нали знаеш кой постоянно говори за секс? този, на който му липсва секса...
дааа...Метаморф написа:а, кажи й го! щото нали знаеш кой постоянно говори за секс? този, на който му липсва секса...vyara написа:С разтягане и опъване, ма! Ама не на локуми кат нас.doktorka написа: с мислене,дишане и хранене?
знаех си аз...
Аха, значи - говориш, не говориш за секс, изводът е един - липсва.vyara написа:Бе да ти кажа този, на който му липсва, земе че забрави чак по некое време. Колкото по-малко, толкова по-малко, един вид.Метаморф написа: а, кажи й го! щото нали знаеш кой постоянно говори за секс? този, на който му липсва секса...
абе... не е точно така то... не ми разтягай и ти локуми сега...vyara написа:Бе да ти кажа този, на който му липсва, земе че забрави чак по некое време. Колкото по-малко, толкова по-малко, един вид.Метаморф написа: а, кажи й го! щото нали знаеш кой постоянно говори за секс? този, на който му липсва секса...
За гъвкавостта на ставите, нали пак да уточня - другата гъвкавост е лесна.Амаранта написа:
Вярно, че е за по-мързеливички,
но не за чак толкова много по-мързеливички.
Мда, и аз им завиждам за гъвкавостта, ми трябва си, някой път...