Имат си и тролове и лузъри- също като при нас
Тва неква верижна реакция ли е?

Нещо да не им се присмиваш, а?[unknown] написа:
Бурно им се радвамholi_day написа:

Онзи е нещо страшно.[unknown] написа:в тоя клуб
Имат си и тролове и лузъри- също като при нас
Тва неква верижна реакция ли е?![]()
![]()
Джакпот, джакпот, джакпот.....Мнемозина написа: назоваването е призоваване.
Не, така, бе! Джакпот от 384ти тираж, ТОТО2, 6 от 49, 2008ма година, трето теглене. Щото иначе може един лев да ти се паднеesti написа:Джакпот, джакпот, джакпот.....Мнемозина написа: назоваването е призоваване.
Готово, уредих се!
Мани.esti написа:Джакпот, джакпот, джакпот.....Мнемозина написа: назоваването е призоваване.
Готово, уредих се!
Стига бе, все на мен ли....Green Light написа:Не, така, бе! Джакпот от 384ти тираж, ТОТО2, 6 от 49, 2008ма година, трето теглене. Щото иначе може един лев да ти се паднеesti написа:Джакпот, джакпот, джакпот.....Мнемозина написа: назоваването е призоваване.
Готово, уредих се!
Кой бе, Ге...Гет....Гец....а?Мнемозина написа:
Мани.
Като го изритат от там, като нищо да се примъкне насам.
Не джакпотът.
Не, не става въпрос за това.vyara написа:И аз чета от време на време в тоя клуб.
И се замислих - защо изобщо се налага банване на някого. В живота не може да баннеш - щеш не щеш се оправяш, намираш начин... Де да знам, много сложни са отношенията в клубовете понякога, трябва ли да се казва за някого - този е изцяло черен, едикой си само е прав...
Не могат, защото не пишат свои неща, ами го четат и му отговарят, занимават се с него. Ако всички го игнорират, сам ще се махне. Ще псува, ще дращи, ще вдига теми и накрая ще се умори. Като няма ефект от нещо човек не го прави просто. Това е прост закон.Мнемозина написа:Не, не става въпрос за това.vyara написа:И аз чета от време на време в тоя клуб.
И се замислих - защо изобщо се налага банване на някого. В живота не може да баннеш - щеш не щеш се оправяш, намираш начин... Де да знам, много сложни са отношенията в клубовете понякога, трябва ли да се казва за някого - този е изцяло черен, едикой си само е прав...
Извинявайте, напоследък ми е ужасно трудно да пиша - иначе сигурно бих опитала да го обясня по-подробно.
Никой не е изцяло черен или изцяло бял. Но когато влизаш в един клуб и виждаш, че 90% от темите са от един ник, 90 % от мненията в тях са от същия ник, както и 60% от мненията в малкото теми на останалите... излизаш от там. Това - ако си външен, разбира се.
Те просто в момента не могат да се справят с него.
Ами те доста го игнорираха, та чак изпоизчезнаха от там, което изобщо не го притесни.vyara написа: Не могат, защото не пишат свои неща, ами го четат и му отговарят, занимават се с него. Ако всички го игнорират, сам ще се махне. Ще псува, ще дращи, ще вдига теми и накрая ще се умори. Като няма ефект от нещо човек не го прави просто. Това е прост закон.
Как да ти кажа, нещата са строго индивидуални.esti написа:Кой бе, Ге...Гет....Гец....а?Мнемозина написа:
Мани.
Не джакпотът.
Няма страшно, ние имаме опит със З..Зел....тъй де.
Сложни са, защото някои показват само черните си страни, а други само белите - това прави отношенията не естествени.vyara написа:И аз чета от време на време в тоя клуб.
Но пък ние сме добър екип.Мнемозина написа:Как да ти кажа, нещата са строго индивидуални.esti написа:Кой бе, Ге...Гет....Гец....а?Мнемозина написа:
Мани.
Не джакпотът.
има такова нещоesti написа:Сложни са, защото някои показват само черните си страни, а други само белите - това прави отношенията не естествени.vyara написа:И аз чета от време на време в тоя клуб.
Във виртуала не е трудно човек да се представя едностранно.
Радваш ме.esti написа:Но пък ние сме добър екип.Мнемозина написа:Как да ти кажа, нещата са строго индивидуални.esti написа: Кой бе, Ге...Гет....Гец....а?
За дълго време лесно ли е? Ако някой те провокира лесно ли е? Хич даже не е лесно. Възможно, да. Трудно, да. Но "не трудно" - не.esti написа:Сложни са, защото някои показват само черните си страни, а други само белите - това прави отношенията не естествени.vyara написа:И аз чета от време на време в тоя клуб.
Във виртуала не е трудно човек да се представя едностранно.
Радвам се.Мнемозина написа:
Радваш ме.
Всъщност важното е екипът, да.esti написа:Радвам се.Мнемозина написа:
Радваш ме.
Има си хора за всичко - за някои никак не е трудно.vyara написа: За дълго време лесно ли е? Ако някой те провокира лесно ли е? Хич даже не е лесно. Възможно, да. Трудно, да. Но "не трудно" - не.
Пък и отношенията затова са отношения, защото взаимно се обуславят. Или греша?!
Лесно е, според мене. Даже темите и думите, които вече си написал те бутат в тая посока - да се показваш последователен и така премълчаваш колебания, декларираш само твърди позицци и съответно си едностранчив. И в реала има такова нещо.vyara написа: За дълго време лесно ли е? Ако някой те провокира лесно ли е? Хич даже не е лесно. Възможно, да. Трудно, да. Но "не трудно" - не.
Пък и отношенията затова са отношения, защото взаимно се обуславят. Или греша?!
Като видя някой на живо след първо виртуално общуване си мисля, че едва ли ако го бях срещнала първо на живо, щях да го възприема толкова близък например... За мен са важни и двете. Защото пишейки понякога човек се чувства по-свободен, отколкото в реалното общуване. И двете са важни.esti написа: Има си хора за всичко - за някои никак не е трудно.
А за други може да е невъзможно.
Но така или иначе тук е по-лесно да се гради образ - от една страна, а от друга да се възприема погрешно.
Не отричам, че и тук човек може да прояви сетивност и да усеща много неща, но аз лично приемам за по-вярно реалното си впечатление. Ако има такова.
Но едва ли и при първата ви виртуална среща си го усетила близък.vyara написа: Като видя някой на живо след първо виртуално общуване си мисля, че едва ли ако го бях срещнала първо на живо, щях да го възприема толкова близък например... За мен са важни и двете. Защото пишейки понякога човек се чувства по-свободен, отколкото в реалното общуване. И двете са важни.
Моля ти се пусни някоя такава тема, айде.Green Light написа: Лесно е, според мене. Даже темите и думите, които вече си написал те бутат в тая посока - да се показваш последователен и така премълчаваш колебания, декларираш само твърди позицци и съответно си едностранчив. И в реала има такова нещо.
Исках да пусна една тема. Наш кво интересно. Значи започвам да я формулирам наум и така, дето ти разпавяше, достигам до извода да знам какво ще кажете. После съзирам същата тема в реплика от филм, после тука, сега... сигурно трябва да я напиша. Темата е глупостта секси ли е? Викам си като напиша "глупостта секси ли е" те трябва да вложат лично мнение,а не да говорят изобщо, пък на тия тука ако глупостта им се струваше секйси, нямаше да участват в клуб за обмяна на мнения в интернет, егати! Значи ще напиша "защо е секси глупостта" Да ама аз не съм сигурен, че баш па глупостта е секси. Може русата кйукла която го играе глупачка, всъщност от много акъл да влиза в тая роля. А откровенната тъпанарка/тъпанар да няма нищо общо с еротичното излъчване... Та така- отказах се да пускам теми. Но тия- куклите- също дългосрочно показват една част само от характера си.
Реплика от филма снощи - по сценарий на Константин Павлов:vyara написа: Моля ти се пусни някоя такава тема, айде.
Аз съм си мислила за оковите на маските, които си налагаме сами. То не са маски точно, ами дето казваш едностранни поведения. По един начин се държиш на работа, по друг пред децата си и т.н. Та това са окови, които сами си налагаме и после ги следваме, защото така се очаква от нас. Да, другите го очакват и ние да не ги разочароваме, нали... Днес например както си вървях по улицата, слушайки музика, ми идеше да затанцувам и заподскачам, ама.... нямаше да се приеме добре, нали?Държа се прилично, начи. Иначе една неконтролирана лудост да не избие в постоянна такава, де да знам, може да ми хареса.
Пусни една такава тема. За контролираните лудости, едностранчивите поведения, разкъсването на оковите и заменянето им с нови, ей такива работи.
dopusnesh li chovek ot virtuala do sebe si v deistvitelnostta e zadyljitelno da se distancirash ot vuprosniq virtual.esti написа:Но едва ли и при първата ви виртуална среща си го усетила близък.vyara написа: Като видя някой на живо след първо виртуално общуване си мисля, че едва ли ако го бях срещнала първо на живо, щях да го възприема толкова близък например... За мен са важни и двете. Защото пишейки понякога човек се чувства по-свободен, отколкото в реалното общуване. И двете са важни.
Виж, аз не отричам виртуалното общуване, нито реалното.
Опитах се да отговоря, защо клубните отношения понякога са сложни.
Но и това, което ти отговорих не изчерпва въпроса - има и други причини. Не може да няма.
Мен повече ме вълнува сложността на реалните отношения. Че и там са едни батаци.....
А това, дали може да се разбере без виртуалните отношения да са преминали и в реални?doktorka написа:...to e tolkowa poziorsko che poveche ot tova nqma nakude.
a taka!...esti написа:А това, дали може да се разбере без виртуалните отношения да са преминали и в реални?doktorka написа:...to e tolkowa poziorsko che poveche ot tova nqma nakude.
Аз все си мисля, че на виртуално ниво може да има само някакви съмнения за позьорство - потвържденията идват едва след реална среща.
Де да знам...
Може би затова предпочитам да не смесвам виртуала с реала.....що насила да се разочаровам?
Иначе позьори, непозьори, ако е само витруал, може с години да си откараме тук в мир и любоф.
Това вече е грандомания.doktorka написа:aaa...esti написа:Ти пък много си черногледа!doktorka написа:
ajdi stiga i ti sega!
ne sme tolkowa stari!
chak dinozavurka se izkara...
mnogo iskash...
Динозавърка....как не.
Ако мислеше позитивно щеше да се сетиш, че съм змия, не динозавърка.
lamq?