А след 3о4о накъде?
- Глас в пустиня
- snowprincess
Re: А след 3о4о накъде?
споко, има още малко времеБоЕВ написа:?
едни ще се върнат в дир-а, други - в други форуми ще отидат

- Света вода ненапита
недей ни отписва толкова лесно...snowprincess написа:споко, има още малко времеБоЕВ написа:?
Виж подводницата!
Мислех да го пусна в една друга тема, но сега ще го прехвърля тук:
Сигурно е голямо удоволствие да можеш да кажеш "Ето, виждате ли, прав/а бях, целият свят е в лайна и ние не сме изключение".
Истината е, че бяхме изключение.
Това дали ще допуснеш помията да изпълни душата ти, е в немалка степен и личен избор. И наш избор тук беше да не я допускаме, поне не изцяло.
Беше?
Това дали ще допуснеш собствената ти чернилка да облее останалите, също е личен избор. И наш избор тук беше да не го допускаме.
Беше?
Никой не е идеален... какво ли значи това всъщност.
Не ми се мисли вече.
Тук е такова, каквото си го направим и каквото го видим. Каквото си го пожелаваме.
Имахме толкова хубави моменти заедно и не разбирам този стремеж зорлем да останат в миналото. Те са там със сигурност, но ще бъдат ли затрупани?
Каквото дойде.
Сигурно е голямо удоволствие да можеш да кажеш "Ето, виждате ли, прав/а бях, целият свят е в лайна и ние не сме изключение".
Това дали ще допуснеш помията да изпълни душата ти, е в немалка степен и личен избор. И наш избор тук беше да не я допускаме, поне не изцяло.
Беше?
Това дали ще допуснеш собствената ти чернилка да облее останалите, също е личен избор. И наш избор тук беше да не го допускаме.
Беше?
Не ми се мисли вече.
Тук е такова, каквото си го направим и каквото го видим. Каквото си го пожелаваме.
Имахме толкова хубави моменти заедно и не разбирам този стремеж зорлем да останат в миналото. Те са там със сигурност, но ще бъдат ли затрупани?
Каквото дойде.
Panta rhei...
- snowprincess
- snowprincess
не отписвам нас, а форумаМетаморф написа:недей ни отписва толкова лесно...snowprincess написа:споко, има още малко времеБоЕВ написа:?
магот, рем и питката не пишат вече, докога мислиш, че ще чистят и поддържат това място?
кой ще плаща таксата?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Виж сега, има неща (говоря за неприятните:winkw:), които са вътре във всеки човек,Мнемозина написа:Мислех да го пусна в една друга тема, но сега ще го прехвърля тук:
Беше?
Беше?
Не ми се мисли вече.
Каквото дойде.
и ако не ги проявява, а се преструва че ги няма, става много по-взривоопасно. Дето има един лаф - "Каквото изтласкваш, то те тласка":lol: И ако лошото се окаже много повече, и по-силно от хубавото - тогава може и да загинат някои отношения. Но може да се случи и точно обратното - нещата да придобият цялост и нов смисъл.
- Света вода ненапита
Амаранта написа: Виж сега, има неща (говоря за неприятните:winkw:), които са вътре във всеки човек,
и ако не ги проявява, а се преструва че ги няма, става много по-взривоопасно. Дето има един лаф - "Каквото изтласкваш, то те тласка":lol: И ако лошото се окаже много повече, и по-силно от хубавото - тогава може и да загинат някои отношения. Но може да се случи и точно обратното - нещата да придобият цялост и нов смисъл.
ПодпИс

Е тва ни изяде главата т.е. вярата в това.Мнемозина написа: Истината е, че бяхме изключение.
Не бяхме изключение Мнмо.
Аз преди зочо, дори преди дира бях за кратко в такъв форум, като зочо.
Без модератори, с много привързани един към друг форумци, с редовни купони и срещи.
И със същата вяра, че са нещо изключително.
Трудно се приемаха нови хора.
Ако случайно човек попадне там и се зачете не можеше да разбере, какво точно си говорят хората, защото всичко казано си имаше история....някъде през годините.
Както е тук.
Ми...вече ги няма.
Дори им закриха сървъра.
Някои от тях и сега поддържат връзка в реала и си спомнят за форума.
Но много им натежа историята, голямо бреме се оказа...
И дори след, като си направиха друг форум с цел да съживят стария пак не се получи.
И все пак ние още не сме стигнали до там.
Но със сигурност ще стигнем, колкото и да си заравяме главата в пясъка.
Не можахме да намерим границата между ПК, цивилизовано отношение, възпитание и откровено лицемерие.
Заложихме на последното и то ще си даде плодовете.
Ниво не се поддържа с лицемерие и изкуствено помпене на фасон.
Рано или късно нещата изгърмяват и се разголват.
И тогава следва "Ама какво стана..."
Абе има още някоя години, не сме съвсем на финала, но...
- snowprincess
нищо не забравям, освен числаSet написа:
Аз бях администратор.
Раздавах модераторските длъжности като феодални имения. Ама май си забравила
А защо оставам - нека си остане моя тайна.
за админ може, но за модератор, да знайш, че ще загубиш моя глас, въпреки че те харесвам
обичам тайните, може ли на бележка

Въпросът е кое ти доставя удоволствие: това, че има и нещо хубаво - или другото, че лошото все се оказва повече, какъв кеф!Амаранта написа:
Виж сега, има неща (говоря за неприятните:winkw:), които са вътре във всеки човек,
Panta rhei...
Обвинението в лицемерие го чувам не за пръв път тук.esti написа: Не можахме да намерим границата между ПК, цивилизовано отношение, възпитание и откровено лицемерие.
Заложихме на последното и то ще си даде плодовете.
Само че всеки има свой критерий за това. Очевидно.
Мен лично такова обвинение ме обижда, честно казано.
Но както и да е.
Ти лицемерна ли си тук?
Какво значи лицемерие?
Panta rhei...
Винаги ще има хора, които ще се изс***т (само заради теб са звездичките!!) на метеното. Това значи ли, че няма смисъл да метем??Мнемозина написа: Въпросът е кое ти доставя удоволствие: това, че има и нещо хубаво - или другото, че
лошото все се оказва повече, какъв кеф!
Лошото не е повече, то просто е по-натрапчиво, като дъх на сутрешен пътник в 305...
За друго говорех: дали ще се радваме, че винаги ще има хора, които ще се изсерат на метеното (хич не ми трябват звездички, благодаря), защото по този начин ще се убедим във всеобщата... уф, тук няма да продължа.4avdar4e написа:Винаги ще има хора, които ще се изс***т (само заради теб са звездичките!!) на метеното. Това значи ли, че няма смисъл да метем??Мнемозина написа: Въпросът е кое ти доставя удоволствие: това, че има и нещо хубаво - или другото, че
лошото все се оказва повече, какъв кеф!
Лошото не е повече, то просто е по-натрапчиво, като дъх на сутрешен пътник в 305...
Или ще се радваме, че има метено.
Насила се съсипваме в момента.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Хъм, множественото ти число не ми допадаМнемозина написа: За друго говорех: дали ще се радваме, че винаги ще има хора, които ще се изсерат на метеното (хич не ми трябват звездички, благодаря), защото по този начин ще се убедим във всеобщата... уф, тук няма да продължа.
Или ще се радваме, че има метено.
Аз съм за метеното. Ама без модератор
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз оставам до краяБоЕВ написа:Тоя въпрос ми хрумна случайно.Мнемозина написа:
Роенето може да е по различни причини и най-вече технически(както отбеляза Сноу). Какво провим тогава - накъде.
А иначе аз съм пристрастен и ще остана до края.
СЛЕД ще е както е било преди
Не знам за хора, за които това място тук е първото, но колкото и трудно да е светът не почва и не свършва нито тук, нито с нас

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Губене на време е това - да изчисляваш кое е в по-големи количества. Човек вкарва в живота си неща, от които има нужда - понякога добри, друг път - лоши. Това е вечна динамика. И трябва да се признае, че на определен етап злото е много по-добър учител, с ясни и категорични послания.Мнемозина написа:
Въпросът е кое ти доставя удоволствие: това, че има и нещо хубаво - или другото, че лошото все се оказва повече, какъв кеф!
За момента техническите причини очевидно не са на дневен ред.БоЕВ написа:Тоя въпрос ми хрумна случайно.Мнемозина написа:
Роенето може да е по различни причини и най-вече технически(както отбеляза Сноу). Какво провим тогава - накъде.
А иначе аз съм пристрастен и ще остана до края.
Никой не е вързан тук.
Всеки идва по собствено желание.
И къде ще отиде, след като си тръгне от тук, е също лично решение на всеки.
Аз най-вероятно - никъде.
Ако искаме да сме заедно, все ще се измисли нещо.
Panta rhei...
Аз с това нямам проблеми. И нищо не изчислявам. За друго говорех.Амаранта написа:Губене на време е това - да изчисляваш кое е в по-големи количества. Човек вкарва в живота си неща, от които има нужда - понякога добри, друг път - лоши. Това е вечна динамика. И трябва да се признае, че на определен етап злото е много по-добър учител, с ясни и категорични послания.Мнемозина написа:
Въпросът е кое ти доставя удоволствие: това, че има и нещо хубаво - или другото, че лошото все се оказва повече, какъв кеф!Мен лично не ме кефи, ма к'во да правя...
Неприятни са ми прокобите.
За мен са излишни.
Винаги може да се извлече и нещо добро от определена ситуация.
Panta rhei...
А какво би било, ако не беше?esti написа:Да, лицемерна съм.Мнемозина написа: Ти лицемерна ли си тук?
Какво значи лицемерие?
И можеш ли да не си била - и да не бъдеш? Би ли си го позволила и какво би постигнала с това?
Какво изобщо е лицемерието тук? Аз самата съм му давала определение при предишното обвиняване на клуба в лицемерие.
Можеш ли да го определиш - и да ни дадеш рецепта за нелицемерно поведение, което да не вреди, а да помага? Не само на клуба, но и на всеки от нас?
Това, което стана вчера, не беше ли от не-лицемерие? И хареса ли ти?
Не е в лицемерието проблемът.
Panta rhei...
- Green Light
Не веднъж и дваж беше пророкувана тая смърт. След зочо ли накъде? Ами за теб в Свищов. Там. За мен - в София, макар че е имало и други места. Един път от зочо се отзовах на футболно игрище сред древни философи, много пъти - сред звездите, веднъж с теб ходехме до връх Вола, да видим смъртта на Ботев и дали не го е застрелял Георги Апостолов. Но най- често, като че ли, тръгваме да търсим лабораторията на Господ. И може би понякога се доближаваме до нея. Друг път не.
Слуховете за смъртта на зочо са силно преувеличени. Според мен
Слуховете за смъртта на зочо са силно преувеличени. Според мен
Последно промяна от Green Light на 08.10.08, 10:44, променено общо 1 път.
Аз па тоя път ни-щич-ко не разбрахvyara написа:Хъммм, това е интересен въпрос.Мнемозина написа: Това, което стана вчера, не беше ли от не-лицемерие? И хареса ли ти?
Мнемо, какво е станало вчера? В градината се сбиха за пореден път, дърпаха се плитки и някои говореха обидни думички, чути от телевизията...
11 детска градина, квартал "Лозенец", София ...
Не само за вчера. По принцип. Трябва ли като си много изнервен и ядосан на някого да му наприказваш всичко гадно, което ти идва на акъла със самочувствието, че си прям и т.н. Не трябва, разбира се. Ядът идва и си отива, а лошите думи остават и остават, и остават... И раняват не друг, а тоя, който ги е казал. Ако другия се свие и замълчи, ще си го победил ли? Няма да си. Това е кухо самочувствие. Но как да не трупаш в себе си, това е въпроса.4avdar4e написа:Аз па тоя път ни-щич-ко не разбрахvyara написа:Хъммм, това е интересен въпрос.Мнемозина написа: Това, което стана вчера, не беше ли от не-лицемерие? И хареса ли ти?
Мнемо, какво е станало вчера? В градината се сбиха за пореден път, дърпаха се плитки и някои говореха обидни думички, чути от телевизията...![]()
О, не.4avdar4e написа:Аз па тоя път ни-щич-ко не разбрахvyara написа:Хъммм, това е интересен въпрос.Мнемозина написа: Това, което стана вчера, не беше ли от не-лицемерие? И хареса ли ти?
Мнемо, какво е станало вчера? В градината се сбиха за пореден път, дърпаха се плитки и някои говореха обидни думички, чути от телевизията...![]()
Отказвам да преразказвам какво е ставало.
Дали е лицемерие да се държиш като зрял човек, който осъзнава какво биха причинили другиму собствените му думи?
Panta rhei...