Тъжна, жестока истина - лека му пръст
- поручик Ржевски
- поручик Ржевски
Наистина беше колоритна личност, ръбата на моменти дори... пишеше и във "Фантастика" и в руския клуб...4avdar4e написа:Аз днес помислих, че е грозна шега...
Тъжно ми е, тоя човек, с всичките му странности, ми беше странно симпатичен.
Бог да го прости!
Съжалявам, че така и не се запознах с него на живо - Иванушка ми предлагаше веднъж преди година-две.....
затова
айсбергите са красиви и сами...Remmivs написа:Айсберги сме. Това е самата истина. 10% макс.vyara написа:В някои случаи направо нищо. Аз например лошите неща не ги споделям, само разни дреболии...4avdar4e написа:Аз това си го мислех...Мнемозина написа: Просто е бил болен.
Странно, уж сме "заедно", а толкова малко знаем един за друг..
само океанът( животът) е наш...общ
Представих си клуба като леден океан, пълен с ръбести айсберги, дето никога няма да се видят, а само ще си удрят ръбовете, докато всичко стане отново вода... и нищо...Remmivs написа:Айсберги сме. Това е самата истина. 10% макс.vyara написа:В някои случаи направо нищо. Аз например лошите неща не ги споделям, само разни дреболии...4avdar4e написа:Аз това си го мислех...Мнемозина написа: Просто е бил болен.
вяра,
или аз, или ти тази вечер..;)vyara написа:Представих си клуба като леден океан, пълен с ръбести айсберги, дето никога няма да се видят, а само ще си удрят ръбовете, докато всичко стане отново вода... и нищо...Remmivs написа:Айсберги сме. Това е самата истина. 10% макс.vyara написа:В някои случаи направо нищо. Аз например лошите неща не ги споделям, само разни дреболии...4avdar4e написа:Аз това си го мислех...Мнемозина написа: Просто е бил болен.
и двете да пишем едно и също...
само спамим...;)
-
Гост
Лека му пръст.
Аз в онзи клуб почти не чета, а негови мнения никога не съм чел, така че за мен е абсолютно непознат дори и по ник, но жалко че си е отишъл човека.
Когато сме на 30 си казваме,че половината от живота ни е пред нас (средно статистически). На 40 вече сме минали 2/3 от него (пак средно статистически)...
Това ни чака всички. И, ако тези клубове се задържат във времето, и след години продължаваме да си пишем, то нищо чудно и нашите никове да замлъкват постепено...
Аз.Anonymous написа:Лека му пръст.
Аз в онзи клуб почти не чета, а негови мнения никога не съм чел, така че за мен е абсолютно непознат дори и по ник, но жалко че си е отишъл човека.
Когато сме на 30 си казваме,че половината от живота ни е пред нас (средно статистически). На 40 вече сме минали 2/3 от него (пак средно статистически)...
Това ни чака всички. И, ако тези клубове се задържат във времето, и след години продължаваме да си пишем, то нищо чудно и нашите никове да замлъкват постепено...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: вяра,
И аз мислех да ти напиша същото, ама докат стана да си налея нещо и пак си ме изпреварила:Ddoktorka написа:или аз, или ти тази вечер..;)vyara написа:Представих си клуба като леден океан, пълен с ръбести айсберги, дето никога няма да се видят, а само ще си удрят ръбовете, докато всичко стане отново вода... и нищо...Remmivs написа:Айсберги сме. Това е самата истина. 10% макс.vyara написа:В някои случаи направо нищо. Аз например лошите неща не ги споделям, само разни дреболии...4avdar4e написа:Аз това си го мислех...Мнемозина написа: Просто е бил болен.
и двете да пишем едно и също...
само спамим...;)
Аз.[/quote][unknown] написа: Лека му пръст.
Ами така е, друже. Но въпреки всичко "Аз вярвам! Има феи!".
Аз не говорех за ледника. Тогава всичко си го представям като застинал последен кадър. Мъртъв спомен от черно-бяла снимка.Remmivs написа:Не, Лейди Вяра. Като дойде ледника всички ще се слеем в една съвършена прегръдка.vyara написа:Представих си клуба като леден океан, пълен с ръбести айсберги, дето никога няма да се видят, а само ще си удрят ръбовете, докато всичко стане отново вода... и нищо...
Понеже аз ледник не чакам, говорех за разтопяването на всичко - всичко става едно и едното - всичко
- поручик Ржевски
Липсва ми такава вяра, но дано ти да си прав, друже.8)Remmivs написа:
П.П. Харесва ми това обръщение- "друже".
Все едно си говоря с един близък мой приятел. С него така се обръщаме един към друг. Всъщност, ти го познаваш- на него даде билета за концерта на ДМ.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Гледай Питър Пан.[unknown] написа:Липсва ми такава вяра, но дано ти да си прав, друже.8)Remmivs написа:
П.П. Харесва ми това обръщение- "друже".
Все едно си говоря с един близък мой приятел. С него така се обръщаме един към друг. Всъщност, ти го познаваш- на него даде билета за концерта на ДМ.
И на мен, друже! 8)
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
Ледникът е една алегория в случая, Лейди Вяра. И да, едно е всичко - всичко е едно.vyara написа:Аз не говорех за ледника. Тогава всичко си го представям като застинал последен кадър. Мъртъв спомен от черно-бяла снимка.
Понеже аз ледник не чакам, говорех за разтопяването на всичко - всичко става едно и едното - всичконали така?
- Житената Питка
- BOFH
Аз имах нужда от това извинение.Житената Питка написа:Няма нужда от извинение, просто нека не тъпчем паметта на човека, нищо, че не го познавам.Мнемозина написа:Прав си.
Извинявай.
Ще помоля някой от ненагледните админи да цепне темата.
Не знам защо не посмях да го пусна като отделна тема.
Щом има възможност, наистина е по-добре да се отдели.
Panta rhei...
Тази тема е втората част от вече отделната "Да се учим, да работим..."
Както казах и там, си позволявам отделянето й, след като автора на поста от който тръгна 'новата' тема, сам пожела това.
Както казах и там, си позволявам отделянето й, след като автора на поста от който тръгна 'новата' тема, сам пожела това.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
-
Гост
Бог да го прости.
Преди време така се беше случило, че ми сподели нещо много лично.
Няма да го разкажа, разбира се.
Във всеки случай той не можа на направи приживе нещо, което много му се искаше.
и някакси се замислих - толкова ли е трудно, докато сме заедно да си кажем нещата, които ни топлят !?
да се прегърнем само макар
- Green Light
Сега научавам!
Ужасно много съм го ядосвал.
Нещо за една грузинска певица ми разправяше и песни ми пускаше, пък аз нали все времето ми много ценно, ...уф! И дали грузинска беше? Заядливо, неприятно и досадно старче! Всезнайко, на всяка манджа мерудия, на всяко гърне похлупак. Все се изказва, никого не слуша, цветен телевизор- само спори за всяко нещо.
Много ще ми липсваш. Почивай в мир!
Нещо за една грузинска певица ми разправяше и песни ми пускаше, пък аз нали все времето ми много ценно, ...уф! И дали грузинска беше? Заядливо, неприятно и досадно старче! Всезнайко, на всяка манджа мерудия, на всяко гърне похлупак. Все се изказва, никого не слуша, цветен телевизор- само спори за всяко нещо.
Много ще ми липсваш. Почивай в мир!