Крад, крад, едни пазарищаwild_moon написа:Дойде й времето и на моята есен. Порадвайте й се заедно с мен, ако искате![]()
ами гепи ги, само гледай да не те спипат4avdar4e написа: Крад, крад, едни пазарища
Знаеш ли, снимките те ми заприличаха на основа за пъзели
Па да земеш и да поразкажеш, ли... Имаше ли бира??
Ми аз очаквах Капин да те пита кво си правила в тоя Kurhaus, пък реших по-отдалеч да я карамwild_moon написа: не ми се разказва, ако щеш ми вярвай.... а и някои неща, като се опиташ да ги сложиш в думи и някак си изплъзват се.... не е същото...
Твоите са истински, а това е друго. Освен ако нямаш и от тези червените... уффф забравих как се казваше....Капинчо написа:И аз, и аз, и аз!vyara написа:Много красиво. А тези червените гирлянди като лозички червени дето са съм си ги завъдила на балкона. Любимото ми нещо през есента.
Да, допълних си поста. За същото говорех.Капинчо написа:Не си ли говорим за товаvyara написа:Твоите са истински, а това е друго. Освен ако нямаш и от тези червените... уффф забравих как се казваше....Капинчо написа:И аз, и аз, и аз!vyara написа:Много красиво. А тези червените гирлянди като лозички червени дето са съм си ги завъдила на балкона. Любимото ми нещо през есента.
На мен ми изглежда истинско.
Абе, друго си е на чужд езикКапинчо написа: Глупости. Капин го е срам путка да каже, че кур ще каже.
не точно студ, но една приятна сладко-горчива меланхолия ...shshtt написа:хм, защо минор, заради есента ли?
или заради цветната отчетливостг?
всъщност има логика - и за мен всичко ясно носи студ
е то вече дъх не ти остана, нали нацелува всички клубрки по списък днескаКапинчо написа:Все някой ще се жертва. Примерно аз.wild_moon написа:
е да не се размечтаваме толкоз, че може да ни прилошее нещо
и после нема кой да се притече на първа помощ
Благодаря - хубава есен наистина!wild_moon написа:Дойде й времето и на моята есен. Порадвайте й се заедно с мен, ако искате![]()
Абе, как ги завъждате тия работи и то на балкон?:blink::shocked::shy:vyara написа:Много красиво. А тези червените гирлянди като лозички червени дето са съм си ги завъдила на балкона. Любимото ми нещо през есента.

Аз лично си бях събрала семена миналата есен, но става и с резник. Нищо особено няма.frisky lioness написа:Абе, как ги завъждате тия работи и то на балкон?:blink::shocked::shy:vyara написа:Много красиво. А тези червените гирлянди като лозички червени дето са съм си ги завъдила на балкона. Любимото ми нещо през есента.
Прекрасни снимки, btw