куиде, благодаря предварително за БЕЗВЪЗМЕЗДНАТА консултация
към спецовете
към спецовете
как се нарича lightbox банера на бг?
just perfect
ей тва дет се показва на целия екран и трябва да го затвориш, за да продължиш - www.temanews.comGaspode написа:А какво е това въупште?
Аз като един виден НЕспицялист да се изкажа...
Дай линк да видим
just perfect
Не че нещо, ама при мен нищо не излиза.bead_ написа:ей тва дет се показва на целия екран и трябва да го затвориш, за да продължиш - www.temanews.comGaspode написа:А какво е това въупште?
Дай линк да видим
Отваря се директно сайта на ТЕМА...
Re: към спецовете
лека кутийка флагчеbead_ написа:как се нарича lightbox банера на бг?
ама като гледам банер как е преведено
следва да се преведе - лайтбокс
jazz написа: лека кутийка флагче
ама като гледам банер как е преведено
следва да се преведе - лайтбокс
учЕното си е учЕно
което си го знамGaspode написа:![]()
учЕното си е учЕно
си го знам
админът го е махнал! абе, тва е един банер дет излиза върху целия текст, полупрозрачен е и трябва да го затвориш, за да преминеш към същинското съдържание...Gaspode написа:Не че нещо, ама при мен нищо не излиза.bead_ написа:ей тва дет се показва на целия екран и трябва да го затвориш, за да продължиш - www.temanews.comGaspode написа:А какво е това въупште?
Дай линк да видим
just perfect
По мое скромно мнение най-правилния превод може би е "дразнител"bead_ написа:админът го е махнал! абе, тва е един банер дет излиза върху целия текст, полупрозрачен е и трябва да го затвориш, за да преминеш към същинското съдържание...Gaspode написа:Не че нещо, ама при мен нищо не излиза.bead_ написа:ей тва дет се показва на целия екран и трябва да го затвориш, за да продължиш - www.temanews.comGaspode написа:А какво е това въупште?
Дай линк да видим
но не вярвам да ти хареса...
Е, как, как: лайтбокс банер, разбира сеbead_ написа:как се нарича lightbox банера на бг?
Апропо, братушките така са го взели - лайтбоксы. На мен не знам що ми се върти у празната (обядвала обилно) кратуна - транспарентен (една също чисто българска дума
Баси, как ти помогнах
някой може да ми каже кво си искаbead_ написа:ако някой ти каже, че си стиснат, дребнав и сметкаджия - не му вярвай!Quid написа:няма никви безплатни консултации
днес е
санитарен полуден
утре е
съботник
и т н:blum:
пука ми на банера
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“