Странни къщи на странни места
п.п. отговорите са някъде по-надолу в същата страница.
п.п.п. А какво ще кажете за тая, а?

а аз харесвам тази, имам я в спалнята, но искам истинска такава да имамGaspode написа:На мен ми харесва водата
Водопадите
и къщи тук таме
Ето повече за къщата - шедьовър на Франк Лойд Райт
Аз винаги съм си мислел, че това е имагинерен герой. Ама не било

Има места, където ногу качествено правят цветна разпечатка върху канава. Леко наподобява гоблен. От сяква снимка, квато пожелаеш. Толку пъ на снимка ли не ти е достатъчно там, нали в спалнята...snowprincess написа:а аз харесвам тази, имам я в спалнята, но искам истинска такава да имам
но и тази от твойта картинка не бих отказала ако някой реши да ми я подари:-)[/img]
да и аз веднага за тази картина се сетих, когато видях къщата на скалата, но беше много късно снощи и не успях да я потърся. както винаги под пъвърхността има много връзки/препратки само да има човек очи да ги видиМнемозина написа:
Тюх!
Аз пък все ментета си харесах!
Щото:
само да те светна, че въпросният Франк Лойд Райд е измисли панелните жилища...Gaspode написа:Ми тъй деАмаранта написа:Че Франк Лойд Райт е имагинерен герой.
Знам бе, всичкото тръгна от оня филм "Опасен чар".:-)
Аз туй име го свързвам само с "както казва моят добър приятел..."
Утре, ако не забравя, ще пусна едни сминки на едни къщички, дето като ги видях и ми легнаха на сърДцето...
Ох, недей така! Разсъни ме чак.Иванушка Глупака написа:
само да те светна, че въпросният Франк Лойд Райд е измисли панелните жилища...
А аз си мечтая за съседи на по-голямо отстояние от мен и със специален пропусквателен режим за врата и звънеца ми.Barbie написа: не мога да си представя , че няма да мога да изтичам до съседката по пижама - я за кафе , я за бисквити или хляб :)
Ееее, аз също нямам намерение да кукувам съвсем сама, но бих викнала много тесен кръг от хора.Barbie написа:на самотно островче аз няма да изкарам дълго , точно след два / три дена ще почна да си викам приятелите , докато не напълня всяко възможно легло , а след това да слагам люлки по палмите , докато и там не остане място
всеки по различен начин релаксираesti написа:Ееее, аз също нямам намерение да кукувам съвсем сама, но бих викнала много тесен кръг от хора.Barbie написа:на самотно островче аз няма да изкарам дълго , точно след два / три дена ще почна да си викам приятелите , докато не напълня всяко възможно легло , а след това да слагам люлки по палмите , докато и там не остане място
И разбира се ще си имам едно местенце в което да мога да съм си абсолютно сама, когато пожелая. А това не се случва рядко.
Ми дишат ми въздуха хората бе, кво да направя...
Токущо описа един от кошмарите ми.Barbie написа: всеки по различен начин релаксира
рядко имам моменти , когато искам да съм сама - трябва да съм страшно уморена и лежерна
разтоварвам се сред приятели , хора , партита ми вдигат настроението и суетнята
обичам неделите да се изтърколя в съседката да обсъдим историите , да й проверя хладилника , да си наготвим или да се изтрополят в нас приятелки на неделно кино :)
винаги у нас е имало много гости :)
така ми жадува душата :)
С присъщия ми, хъм, скептицизъм, да отбележа: много красиви снимки, но според мен тия къщи абсолютно не са пригодни за нормален (кво пък е нормален е друга тема...) живот.wild_moon написа:още къщички за любители![]()
и аз съм като Барби или по-скоро бяхesti написа:Токущо описа един от кошмарите ми.Barbie написа: всеки по различен начин релаксира
рядко имам моменти , когато искам да съм сама - трябва да съм страшно уморена и лежерна
разтоварвам се сред приятели , хора , партита ми вдигат настроението и суетнята
обичам неделите да се изтърколя в съседката да обсъдим историите , да й проверя хладилника , да си наготвим или да се изтрополят в нас приятелки на неделно кино :)
винаги у нас е имало много гости :)
така ми жадува душата :)

Сем.Вампирови ли или ти се занимаваш със спиритизъм?:blum:snowprincess написа:но се омъжих и спряха да идват по всяко време (дори след дискотека в 3-4 сутринта) приятелки вкъщи, мъж ми ги уплаши