Странно нещо е изкуството.
Мен ме държи на границата точно.
Между харесването и нехаресването.
Този именно сайт: http://elizaivanova.com
А не изкуството по принцип.

Set написа:
Благодаря! Просто невероятно. Талант има момичето! :)Set написа:

Аз също. Но обърна ли внимание къде живеят, учат и творят талантливите деца?...Ржевски написа:Ей, умирам си от кеф като видя колко талантливи деца има в тая държава!

Незнайни, талантливите деца които ние познаваме мечтаят да заминат /а някои вече заминаха/ по света[unknown] написа: Аз също. Но обърна ли внимание къде живеят, учат и творят талантливите деца?...
Абе, то тва е ясно. Тъжното е, че България не може да ги задържи. Не може да им предложи дори стотна от това което получават навън. Другият тъжен момент е, че след 10- 20г. това талантливо момиче може да казва, че е американка. България да е останала само като бледен спомен...Dark написа:Незнайни, талантливите деца които ние познаваме мечтаят да заминат /а някои вече заминаха/ по света[unknown] написа: Аз също. Но обърна ли внимание къде живеят, учат и творят талантливите деца?...
България е скучно, закостеняло място с премного възрастни хора
както се казва всеки над 30 е възрастен и почва да се "опъва" на новото
ПП / сори за спама по темата

Така си е. Не виждам нищо лошо в това. Нали се глобализираме маамустара.:) Глобалното село.Dark написа:Незнайни, талантливите деца които ние познаваме мечтаят да заминат /а някои вече заминаха/ по света[unknown] написа: Аз също. Но обърна ли внимание къде живеят, учат и творят талантливите деца?...
България е скучно, закостеняло място с премного възрастни хора
както се казва всеки над 30 е възрастен и почва да се "опъва" на новото
ПП / сори за спама по темата
и аз не виждам нищо лошо - трябва да обикалят света.Mila написа: Така си е. Не виждам нищо лошо в това. Нали се глобализираме маамустара.:) Глобалното село.
а, нищо[unknown] написа:
П.П.
Ти ся ко искаш да кажеш с тва "възрастни хора...над 30", а? да не намекваш, че ние сме възрастни:P
явно има някакъв проблем в моя телевизор, като отворя сайта мога да разгледам само 5 картини, дори тези, които си пуснал не ги виждам, не виждам и къде пише, че е на 20 години момичето или къде живее,Set написа:

оперделено се учи...Dark написа:тя е на 20 години - учи се :)Remmivs написа:сайтът е много тегав
като на артист
мен лично ме дразни тази натруфеност и претрупаност
Точно тази картина е гротеска! Не е ли очевидно? Умишлено акцента е по диагонала/ останалото е само сив фон/. Картината е разделена на две:pocti_bezobidna написа:Втората картинка малко ме стреснА - тъмни тонове, "бебето" гледа направо страшно и адски сериозно, родителите в черно... Много странно.
Саъта не съм го отваряла.

Аз пък не я видях така. Майката не ми се видя тъжна, а по-скоро гледа с умиление и любов, а бащата е игрив. А бебето е някак светещо на тъмния фон, като порцеланово, сякаш то самото е играчка. Сякаш е малък Буда - божество, обгърнато с внимание и обожание..[unknown] написа:Точно тази картина е гротеска! Не е ли очевидно? Умишлено акцента е по диагонала/ останалото е само сив фон/. Картината е разделена на две:pocti_bezobidna написа:Втората картинка малко ме стреснА - тъмни тонове, "бебето" гледа направо страшно и адски сериозно, родителите в черно... Много странно.
- Щастливата част- бащата играещ си... С МЕЧЕТО и с многото играчки.
- Нещастната част- майката подаваща вода на бебето.
Два различни свята събрани по стечение на обстоятелствата в една стая.
Резултата от механичното събиране?
Цялата светлина е концентрирана в/у детето, но то сякаш не е там. То е нещастно...
Хе хе...vyara написа:Аз пък не я видях така. Майката не ми се видя тъжна, а по-скоро гледа с умиление и любов, а бащата е игрив. А бебето е някак светещо на тъмния фон, като порцеланово, сякаш то самото е играчка. Сякаш е малък Буда - божество, обгърнато с внимание и обожание..[unknown] написа:Точно тази картина е гротеска! Не е ли очевидно? Умишлено акцента е по диагонала/ останалото е само сив фон/. Картината е разделена на две:pocti_bezobidna написа:Втората картинка малко ме стреснА - тъмни тонове, "бебето" гледа направо страшно и адски сериозно, родителите в черно... Много странно.
- Щастливата част- бащата играещ си... С МЕЧЕТО и с многото играчки.
- Нещастната част- майката подаваща вода на бебето.
Два различни свята събрани по стечение на обстоятелствата в една стая.
Резултата от механичното събиране?
Цялата светлина е концентрирана в/у детето, но то сякаш не е там. То е нещастно...

А заглавието? М?vyara написа:Аз пък не я видях така. Майката не ми се видя тъжна, а по-скоро гледа с умиление и любов, а бащата е игрив. А бебето е някак светещо на тъмния фон, като порцеланово, сякаш то самото е играчка. Сякаш е малък Буда - божество, обгърнато с внимание и обожание..
Заглавието на картината ли? Не съм обърнала внимание.Remmivs написа:А заглавието? М?vyara написа:Аз пък не я видях така. Майката не ми се видя тъжна, а по-скоро гледа с умиление и любов, а бащата е игрив. А бебето е някак светещо на тъмния фон, като порцеланово, сякаш то самото е играчка. Сякаш е малък Буда - божество, обгърнато с внимание и обожание..ако се не лъжа беше нещо от сорта the ultimate master
На мен ми хареса погледа й.. Всъщност и аз като повечето не знам какво точно харесвам, но ме грабва, това е... Учудих се, че е само на 20.Remmivs написа:Абсолютно. Това ме и порази. Щото ако беше прочела заглавието нямаше да кажеш точно това. Аз пък не я харесвам тази. Май никоя не харесвам особено. Има огромен талант, видно е, но ми бяха душата й. Или поне не я намирам в картините й.