сънна болест
сънна болест
Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
mi kato si sred lelkite i chichkovcite..da ne izpadash v neudobni situacii...FancyGirl написа:ама лелке , то миналото няма да се върне
ти требва да питаш как стават нещата сееееега:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
da pitash i d ane razbirash...
zatuj se uchi...
shtoto nali razbirash ..az imam predimstvoto da znaq tova ,koeto e bilo i tova ,koeto e sega...
sirech..vodim ..s dve dyljini...
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: сънна болест
Аз в това състояние живеяFancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
вече...
достатъчно на брой години
Питаш ли ме:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ама , лелче , не ти ли омръзна да се правиш на всезнаеща учителка , смени ролята - става досадно , а и наивно :)
тия две дължини как ги мериш ?!
има малка дисоцияция с поведението ти на тинейджърка и желанието ти да наложиш каква опитна психоложка си :)))))
зрялостта ти никъде не я виждам - риддле , риддле , риддле :)
има малка дисоцияция с поведението ти на тинейджърка и желанието ти да наложиш каква опитна психоложка си :)))))
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Света вода ненапита
nqma i da q vidish...FancyGirl написа:ама , лелче , не ти ли омръзна да се правиш на всезнаеща учителка , смени ролята - става досадно , а и наивно :)
poradi goreizlojenite prichini...
gobble,gobble,gobble...
да се молим поне сънищатата ни да си залужаватfrisky lioness написа:Аз в това състояние живеяFancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
вече...
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля си, че сънищата винаги са за предпочитане пред реалносттаFancyGirl написа:да се молим поне сънищатата ни да си залужаватfrisky lioness написа:Аз в това състояние живеяFancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
вече...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Уф, внимавай.FancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
И аз ги можех тези сънни маратони, когато нямаше кой да ме дисциплинира сутрин.
Сега са само в мечтите ми.
Panta rhei...
Тия дни се сетих за един много стар френски филм, в който главният герой сънуваше много интересни неща и все гледаше да заспи, и си купуваше огромни количества приспивателни - а после го подозираха в самоубийствени идеи и го будеха.frisky lioness написа: Мисля си, че сънищата винаги са за предпочитане пред реалността
Много смътен спомен ми е.
Panta rhei...
На мен много ми се е прегледал Индокитай - трябва да го издебна по кината ...Мнемозина написа:Тия дни се сетих за един много стар френски филм, в който главният герой сънуваше много интересни неща и все гледаше да заспи, и си купуваше огромни количества приспивателни - а после го подозираха в самоубийствени идеи и го будеха.frisky lioness написа: Мисля си, че сънищата винаги са за предпочитане пред реалността
Много смътен спомен ми е.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- snowprincess
я, марш на дискотекаFancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
никво спане на твоята възраст

Винаги ми е изглеждало несправедливо.snowprincess написа:я, марш на дискотекаFancyGirl написа:Спах почти 24 часа и след едно огрооомно , грамаданско , мега голямо кафе и 2 коли , единственото което ми се прави е да спя , едвам държа очите си отворени . Ей такъв абсурд не ми се е случвал !
никво спане на твоята възраст
Когато човек е млад и има толкова много неща за правене, има нужда от много сън.
Пък после го хваща безсънието, когато вече... тъй де, няма чак толкова много неща за правене.
Ми не е справедливо някак.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Но пък му остава все по-малко време:(Мнемозина написа:Пък после го хваща безсънието, когато вече... тъй де, няма чак толкова много неща за правене.

О, недей така.frisky lioness написа:Но пък му остава все по-малко време:(Мнемозина написа:Пък после го хваща безсънието, когато вече... тъй де, няма чак толкова много неща за правене.
Най-добре е, когато времето върви бързо.
Или - когато е най-добре, времето върви бързо.
Карпе дием не е случайно казано. :)
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бързо, бавно..Мнемозина написа:О, недей така.frisky lioness написа:Но пък му остава все по-малко време:(Мнемозина написа:Пък после го хваща безсънието, когато вече... тъй де, няма чак толкова много неща за правене.
Най-добре е, когато времето върви бързо.
Или - когато е най-добре, времето върви бързо.
Карпе дием не е случайно казано. :)
Факт е, че колкото повече време минава, толкова по-малко остава

Знаеш ли, при една по-друга ситуация щях да ти пусна един линк.frisky lioness написа:
Бързо, бавно..
Но сега ще се въздържа. За момента.
Не е страшно.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо не разбрах:blink::shocked:Мнемозина написа:Знаеш ли, при една по-друга ситуация щях да ти пусна един линк.frisky lioness написа:
Бързо, бавно..
Но сега ще се въздържа. За момента.
Не е страшно.
Не ме е страх
...
все още:winkw: