Здравейте всички - ново-вехто ?
Някой да пусне един дайджест ?
бе, мани, не питай...ELBI написа:
Здрасти Елби!ELBI написа:
К'во правих бе, малдежELBI написа:ама че сеир е вече - втора година им свирят измислени дузпи - те затова протестираха така яко срещу чужди съдии ...

Недей така бе Боев!БоЕВ написа:
Во кратце -> Сет, Докторка, а от по-после Амаранта и Ести се заеха да ни даказват какви сме тъпи, некОлтурни и клюкари. Отровиха атмосферата и кажи-речи клуба взе да опюстява. тук таме само се разнасят мъртви души като мен.![]()
Тук не се умира, а се правят ритуални самоубийства.esti написа:Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
То може вече и да сме умрели,esti написа:Недей така бе Боев!БоЕВ написа:
Во кратце -> Сет, Докторка, а от по-после Амаранта и Ести се заеха да ни даказват какви сме тъпи, некОлтурни и клюкари. Отровиха атмосферата и кажи-речи клуба взе да опюстява. тук таме само се разнасят мъртви души като мен.![]()
Това моето са предсмъртни конвулсии.
И аз съм, като онези пеперуди от темата на Грийн - с прекършените антенки.
Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
Тук се стреля от засада Холи.holi_day написа:Тук не се умира, а се правят ритуални самоубийства.esti написа:Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
Тц.esti написа:Тук се стреля от засада Холи.holi_day написа:Тук не се умира, а се правят ритуални самоубийства.esti написа:Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
Изпускаш Вяра. А напоследък и още се появихаБоЕВ написа:Здрасти Елби!ELBI написа:
Во кратце -> Сет, Докторка, а от по-после Амаранта и Ести се заеха да ни даказват какви сме тъпи, некОлтурни и клюкари. Отровиха атмосферата и кажи-речи клуба взе да опюстява. тук таме само се разнасят мъртви души като мен.
Сега моля да ме извиниш - зает съм с революционерите, ако не си получат дневната доза "самочувстие" просто се скапват.
Вяра падна първа, ще паднат и други.Set написа:Изпускаш Вяра. А напоследък и още се появихаБоЕВ написа:Здрасти Елби!ELBI написа:
Во кратце -> Сет, Докторка, а от по-после Амаранта и Ести се заеха да ни даказват какви сме тъпи, некОлтурни и клюкари. Отровиха атмосферата и кажи-речи клуба взе да опюстява. тук таме само се разнасят мъртви души като мен.
Сега моля да ме извиниш - зает съм с революционерите, ако не си получат дневната доза "самочувстие" просто се скапват.
Всъщност
УААААААААААААУ!![]()
А пък за културата шъ мъ прощаваш, ама постоянно бъркаш митологията със ....
УААААААААААААУ!![]()
АЙ ФИИИИИИИИИИИИИИИИИИЛ ГУУУУУУУУУУУД!:rotfl24:
Красиво ли?esti написа:...но и аз имам право да умра!
Ми как мислиш Сетя бий прасетата. Не е очи в очи всеки случай.esti написа:Тук се стреля от засада Холи.holi_day написа:Тук не се умира, а се правят ритуални самоубийства.esti написа:Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
Смешно ли ти е?:-)Амаранта написа:То може вече и да сме умрели,esti написа:Недей така бе Боев!БоЕВ написа:
Това моето са предсмъртни конвулсии.
И аз съм, като онези пеперуди от темата на Грийн - с прекършените антенки.
Е....не съм изградила "приказно красива цивилизация" тук, но и аз имам право да умра!
щом чуваме гласове от отвъдното.
Не, в истерия съм.БоЕВ написа:
Смешно ли ти е?:-)
Да не забравиш следващото агънце, докато му забиваш ножа да го погледнеш в очите.БоЕВ написа:
Ми как мислиш Сетя бий прасетата. Не е очи в очи всеки случай.
Нищо ново не казваш:winkw:ELBI написа:
Машината...бачка и е готина, но ... не знам заради разни персонажи (фактори) дали и до колко ще се задържа там (т.е. дали ще продължа да вися до късно и всяка събота и неделя, а други факториели да се дуят, да не дават кинти, а да си ги харчат сами, да дават некомпетентни мнения и т.н. и т.н.). Все пак има живот и извън бачкането, а това не го усещам от 3 месеца насам с 1-2 дребни изключения.
значи...скоро ще може да ударим по някое винце
наздраве!!!

новите ... само на ушенцеfrisky lioness написа:Нищо ново не казваш:winkw:ELBI написа:
Машината...бачка и е готина, но ... не знам заради разни персонажи (фактори) дали и до колко ще се задържа там (т.е. дали ще продължа да вися до късно и всяка събота и неделя, а други факториели да се дуят, да не дават кинти, а да си ги харчат сами, да дават некомпетентни мнения и т.н. и т.н.). Все пак има живот и извън бачкането, а това не го усещам от 3 месеца насам с 1-2 дребни изключения.
значи...скоро ще може да ударим по някое винце
наздраве!!!
А, дано
на силните даватELBI написа:ама че сеир е вече - втора година им свирят измислени дузпи - те затова протестираха така яко срещу чужди съдии ...
хехе... никва дузпа - както и да е - батков е нищо и никой не го обича, но Лупи е най-по-върха.Quid написа:на силните даватELBI написа:ама че сеир е вече - втора година им свирят измислени дузпи - те затова протестираха така яко срещу чужди съдии ...
е те тва е
и на ман. юнайтедите им бутат гювеч но хората другите възпитани и си мълчат
тва на левски и на батко все някой им пречи
имаше си 100% дузпа
само цска!
праи си тракториИванушка Глупака написа:Quid написа:е у европа кой ви пречеше да играете ?
все някой ви е виновен и ви пречи
нещо не мога да се сетя... какво станА с онова заводско отборче егатисиму...
направи равен с Ювентус и Зенит - т.е. щяха да отцепят Цецка като стой та гледай от всякъде... та да не хленчат много цецките...Иванушка Глупака написа:Quid написа:е у европа кой ви пречеше да играете ?
нещо не мога да се сетя... какво станА с онова заводско отборче егатисиму...
аз неам нищо против да си играете на герена с локо мездра или некви други отборчетаELBI написа:никой не ни пречеше. На Лупи все някой му пречи... Нещо бъркаш - де съм писал, че някой е пречел?Quid написа:е у европа кой ви пречеше да играете ?
Само Левски!!!
Така си май от няколко дена.Амаранта написа:Не, в истерия съм.БоЕВ написа:
то ние сме в София от 1914. Вие се пръкнахте по комунистическо време, та още се джиткате с партията, кинтите и, президента и, премиера... изобщо - ако има някой да си ходи, то не е един от първите отбори в България...Quid написа:аз неам нищо против да си играете на герена с локо мездра или некви други отборчетаELBI написа:никой не ни пречеше. На Лупи все някой му пречи... Нещо бъркаш - де съм писал, че някой е пречел?Quid написа:е у европа кой ви пречеше да играете ?
Само Левски!!!
ако искате да гледате футбол у софия ще идвате на армията:-)
Така е, права си!esti написа:Да не забравиш следващото агънце, докато му забиваш ножа да го погледнеш в очите.БоЕВ написа:
Ми как мислиш Сетя бий прасетата. Не е очи в очи всеки случай.
Или караш някой друг да коли животинките, а ти само ги хапваш след това. С насълзени очи.
Така съм си през цялото време.БоЕВ написа:Така си май от няколко дена.Амаранта написа:Не, в истерия съм.БоЕВ написа:
Това го знам, хубаво е, че и ти го знаеш.Амаранта написа:Така съм си през цялото време.БоЕВ написа:Така си май от няколко дена.Амаранта написа:Не, в истерия съм.БоЕВ написа:
Хехе...БоЕВ написа:
Така е, права си!
Обаче аз не чакам въоръжен до зъби скрит в шубраците на пусия докато някой ми го гони да излезе точно пред мен и да му гръмна.
Нещо против агнешкото ли имаш, или искаш да ядеш сетовия....глиган.
Кому ниски - кому високи, "топките" са си "топки".esti написа:Хехе...БоЕВ написа:
Така е, права си!
Обаче аз не чакам въоръжен до зъби скрит в шубраците на пусия докато някой ми го гони да излезе точно пред мен и да му гръмна.
Нещо против агнешкото ли имаш, или искаш да ядеш сетовия....глиган.
Аман от ниски топки.
Никакво старание!