Кой от вас снощи...
- Marygold_vn
Кой от вас снощи...
... ми е резнал главата и я е сменил със своята? М?
Боли меееееееееее главата,
тъпата главааа....
Верче, ти вчера се оплакваше - само ти ще си!
тъпата главааа....
Silence must be heard...
- Marygold_vn
- Marygold_vn
- Green Light
Re: Кой от вас снощи...
Аз! Веднага си признавам. Свежарка съм отвсякъде! Мож да е нещо от админските права не знам, обаче е супер! Сори, катси некъв прост юзер, ше търпиш!Marygold_vn написа:... ми е резнал главата и я е сменил със своята? М?
тъпата главааа....
Слушай, тия всичките неща дет са ми в главта... не всичко е съвсем така. ОК?
Пиночет:)Green Light написа:Аз! Веднага си признавам. Свежарка съм отвсякъде! Мож да е нещо от админските права не знам, обаче е супер! Сори, катси некъв прост юзер, ше търпиш!Marygold_vn написа:... ми е резнал главата и я е сменил със своята? М?
тъпата главааа....
- Marygold_vn
Тваааааа ли било, веееееее...Green Light написа:Аз! Веднага си признавам. Свежарка съм отвсякъде! Мож да е нещо от админските права не знам, обаче е супер! Сори, катси некъв прост юзер, ше търпиш!Marygold_vn написа:... ми е резнал главата и я е сменил със своята? М?
тъпата главааа....
Аз се чудя защо от сабахлянта се заглеждам по блондинки:shy:
Silence must be heard...
- Green Light
- Marygold_vn
- Green Light
Мамка му!Marygold_vn написа:Тваааааа ли било, веееееее...Green Light написа:Аз! Веднага си признавам. Свежарка съм отвсякъде! Мож да е нещо от админските права не знам, обаче е супер! Сори, катси некъв прост юзер, ше търпиш!Marygold_vn написа:... ми е резнал главата и я е сменил със своята? М?
тъпата главааа....
Аз се чудя защо от сабахлянта се заглеждам по блондинки:shy:
Пък аз изачаках некъв тип за асансьора. Вратата му държах!
- Green Light
- Marygold_vn
- Marygold_vn
Именно:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Strunz написа:Marygold_vn написа:Strunz написа:Баси, ако можеше така лесно да се демонтират глави:)
Хич нямаше си прося свирки от други...
Хахахахаха, което пък пе сети за вица за бобъра, дето правел свирки:lol:
Т.е. Marygold_vn, научи Грийна да прави мусака и си обирай крушите? :)
Silence must be heard...
- Green Light
Мръсница и тая бе:)Green Light написа:хахахаха!Strunz написа:Marygold_vn написа:Strunz написа:Баси, ако можеше така лесно да се демонтират глави:)
Хич нямаше си прося свирки от други...
Хахахахаха, което пък пе сети за вица за бобъра, дето правел свирки:lol:
Т.е. Marygold_vn, научи Грийна да прави мусака и си обирай крушите? :)
Кажи й варненка и ... :)
- Green Light
- Green Light
Запържва се! А на бас! Сега ако я питаш тя няма да знае, понеже, нали. Но се запържва. Слага се и мляко и после действаш по заливката. На мене ли ше ми разправяш нак колко мусаки съм направила. Стотици! Кофти обаче номер е че тва треа да стане в тенджерка. Начи ако е теджера- всичко е ясно. Теджера, си. Хващаш първата и си в играта. Но тенджерка? Има плитки, има мънички, има такива едни изтумбени, имаме една дето на нищо не прилича и заради тва най- много нея използваме. За кво ли не. Ма не го ядеме, де. Всъщност аз па откъде да знам. Като нищо може и да го ям. Напоследък все се караме...Strunz написа:Идеята е, че си с главата на Мериголд:)Green Light написа:Анджък! Казваш Варна и абсолютно све е ясно! Имам два въпроса. В ква тенджерка да запържа шибаното брашно. И. Как прави свирка па тоа бобър?
А щом си с нея едва ли няма да знаеш, че не се запържва брашно за мусака:)
Така че дай ТТ на тенджерата и кажи за бобъра
ТТ има и пистолет и Ауди:)Green Light написа:Запържва се! А на бас! Сега ако я питаш тя няма да знае, понеже, нали. Но се запържва. Слага се и мляко и после действаш по заливката. На мене ли ше ми разправяш нак колко мусаки съм направила. Стотици! Кофти обаче номер е че тва треа да стане в тенджерка. Начи ако е теджера- всичко е ясно. Теджера, си. Хващаш първата и си в играта. Но тенджерка? Има плитки, има мънички, има такива едни изтумбени, имаме една дето на нищо не прилича и заради тва най- много нея използваме. За кво ли не. Ма не го ядеме, де. Всъщност аз па откъде да знам. Като нищо може и да го ям. Напоследък все се караме...Strunz написа:Идеята е, че си с главата на Мериголд:)Green Light написа:Анджък! Казваш Варна и абсолютно све е ясно! Имам два въпроса. В ква тенджерка да запържа шибаното брашно. И. Как прави свирка па тоа бобър?
А щом си с нея едва ли няма да знаеш, че не се запържва брашно за мусака:)
Така че дай ТТ на тенджерата и кажи за бобъра
Аз готвя всичко в дълбоки тенджери, не пръска
- Dark Angel
- Green Light
- Marygold_vn
- Marygold_vn
Е, ти за това ли баш варненска глава избра?Green Light написа:Тва са треаше аз да го кажа! Ного ги мразим тия от Варна. ЛелееStrunz написа:Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
он за заливката зборува, моме
Silence must be heard...
Ама ский къф е вървежен ся...:)Marygold_vn написа:Е, ти за това ли баш варненска глава избра?Green Light написа:Тва са треаше аз да го кажа! Ного ги мразим тия от Варна. ЛелееStrunz написа:Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
Барнат, джиджин...
- Marygold_vn
Да вееее, пък аз като мине Нисан покрай мен и ще си счупя врата да го гледамStrunz написа:Ама ский къф е вървежен ся...:)Marygold_vn написа:Е, ти за това ли баш варненска глава избра?Green Light написа:Тва са треаше аз да го кажа! Ного ги мразим тия от Варна. ЛелееStrunz написа:Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
Барнат, джиджин...
Silence must be heard...
zalivkata ne se zapyrjva..oshte po-malko s brashno...Marygold_vn написа:Дарки, те за заливката питат. Грийн разрови там по гънките - и кажи:-)Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
- Green Light
Ми аз го осъзнах поствактум. Тва е много често при мене. Па и въобще не знам как съм го направил. Тука има разни копчелъци, па и не стига че пише на английски ми са за некви инджиктипляктори трейс, мрейс, пибитипи илии пиейчпибиби беше, ндекс на тва ти, индекс на онова ти. Гзип, представаш ли си, компресия. Кой идиот мое да измисли такава дума, бе! Гзип! Да те гзипна ли? Не, не, няма нужда, аз ще се ънгзипна. Я ми подай Гзипа, че ме боли пибитибиби-то.Marygold_vn написа:Е, ти за това ли баш варненска глава избра?Green Light написа:Тва са треаше аз да го кажа! Ного ги мразим тия от Варна. ЛелееStrunz написа:Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
Мръссни, долни гадинки!
Другите админи направо кеш вече ми предлагат само и само да не щракам по линковете.
Бе, рагаци, в мое лице май набарахме перфектния вирус та да се срути всичко и веднъж завинаги да се свърши таа работа
- Marygold_vn
Заливката се приготвя със средно гъст сос Бешамел, който пък се приготвя като в началото се запържи брашно.doktorka написа:zalivkata ne se zapyrjva..oshte po-malko s brashno...Marygold_vn написа:Дарки, те за заливката питат. Грийн разрови там по гънките - и кажи:-)Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
Всъщност:rotfl24:
Но пък в крайна сметка със или без заливка, със или без запръжка, важното е мусака да има. И шкембе чорба.
Silence must be heard...
- Green Light
А! Виде ли! Пак съм го направил.Marygold_vn написа:Заливката се приготвя със средно гъст сос Бешамел, който пък се приготвя като в началото се запържи брашно.doktorka написа:zalivkata ne se zapyrjva..oshte po-malko s brashno...Marygold_vn написа:Дарки, те за заливката питат. Грийн разрови там по гънките - и кажи:-)Dark Angel написа:алоуууу, чшшшшш, майсторитеStrunz написа: ТТ има и пистолет и Ауди:)
мусака се готви у тава
Стига я джибри беGreen Light написа: Ми аз го осъзнах поствактум. Тва е много често при мене. Па и въобще не знам как съм го направил. Тука има разни копчелъци, па и не стига че пише на английски ми са за некви инджиктипляктори трейс, мрейс, пибитипи илии пиейчпибиби беше, ндекс на тва ти, индекс на онова ти. Гзип, представаш ли си, компресия. Кой идиот мое да измисли такава дума, бе! Гзип! Да те гзипна ли? Не, не, няма нужда, аз ще се ънгзипна. Я ми подай Гзипа, че ме боли пибитибиби-то.
Мръссни, долни гадинки!
Другите админи направо кеш вече ми предлагат само и само да не щракам по линковете.
Бе, рагаци, в мое лице май набарахме перфектния вирус та да се срути всичко и веднъж завинаги да се свърши таа работа
Нищо не разбрах:)
- Green Light
- Marygold_vn
Тихо, тихо.Green Light написа:Упс! Сет?Marygold_vn написа:
Заливката се приготвя със средно гъст сос Бешамел, който пък се приготвя като в началото се запържи брашно.
Но пък в крайна сметка със или без заливка, със или без запръжка, важното е мусака да има. И шкембе чорба.
Silence must be heard...
- Green Light
Верно! Некой път ще си ги вържа ръцете на възел, от толко чупки на тая клавиатура!Strunz написа:Стига я джибри беGreen Light написа: Ми аз го осъзнах поствактум. Тва е много често при мене. Па и въобще не знам как съм го направил. Тука има разни копчелъци, па и не стига че пише на английски ми са за некви инджиктипляктори трейс, мрейс, пибитипи илии пиейчпибиби беше, ндекс на тва ти, индекс на онова ти. Гзип, представаш ли си, компресия. Кой идиот мое да измисли такава дума, бе! Гзип! Да те гзипна ли? Не, не, няма нужда, аз ще се ънгзипна. Я ми подай Гзипа, че ме боли пибитибиби-то.
Мръссни, долни гадинки!
Нищо не разбрах:)
spored Penka Cholcheva- ne e taka.Marygold_vn написа:Заливката се приготвя със средно гъст сос Бешамел, който пък се приготвя като в началото се запържи брашно.
ti koj iztochnik izpolzvash?