Излезнал ли е вече хартиения със статията за златните съкровища? Някой чел ли го е вече?
Че тази статия в "Капитал" ме хвърли мааалко в музиката...
Сега ще прочета какво пише на сайта на НГ по повода. И ще прочета хартиеното издение когато излезе...
Национален Географ?
Re: Национален Географ?
В ноемврийския брой има архивна статия, а в декемврийския основната статия (според бележката на българския редактор) ще е за нашто съкровище. Поживем - увидим!Gaspode написа:Излезнал ли е вече хартиения със статията за златните съкровища? Някой чел ли го е вече?
Сега ще прочета какво пише на сайта на НГ по повода. И ще прочета хартиеното издение когато излезе...
П.П. Ся фърлих едно Очо на сайта - на първо място "нашта" маска. Набързо по диагонал проштудирах статията, не виждам нищо невярно. Или "Капитал" нещо пак си смучат от пръстите, или.. ???
-
fairy
Верно, няма нищо неверно. Последния абзац не много приятен, ама тъй си е.4avdar4e написа:В ноемврийския брой има архивна статия, а в декемврийския основната статия (според бележката на българския редактор) ще е за нашто съкровище. Поживем - увидим!Gaspode написа:Излезнал ли е вече хартиения със статията за златните съкровища? Някой чел ли го е вече?
П.П. Ся фърлих едно Очо на сайта - на първо място "нашта" маска. Набързо по диагонал проштудирах статията, не виждам нищо невярно. Или "Капитал" нещо пак си смучат от пръстите, или.. ???
Именно деfairy написа:Верно, няма нищо неверно. Последния абзац не много приятен, ама тъй си е.4avdar4e написа:В ноемврийския брой има архивна статия, а в декемврийския основната статия (според бележката на българския редактор) ще е за нашто съкровище. Поживем - увидим!Gaspode написа:Излезнал ли е вече хартиения със статията за златните съкровища? Някой чел ли го е вече?
Затуй искам да видя цялата статия.. пък после да си правя изводите. Мислех, че някой я е видял вече... щом археолозите са успели да спретнат пресконференция вече...
А е хубаво, че все пак нещо се прави. Перперикон например, са го разчистили два пъти повече място отколкото преди 3 години... И в Старосел има какво да се види... абе колкото повече... :)