Смешни клипове
Смешни клипове
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Смешни клипове
Един бъдещ Майкъл Джексън!!
Офф, с риск да съм черногледа, но това дете има физически признаци за не особена нормалност
И ти ли ги намери за фалически пропорционални?:)4avdar4e написа:Един бъдещ Майкъл Джексън!!
Офф, с риск да съм черногледа, но това дете има физически признаци за не особена нормалност:crying: Виж му съотношението между глава и тяло..
:crying:
Значи съм наред
- Глас в пустиня
Тенкс - хареса ми - забавно е!:-)
- Глас в пустиня
Какво разбираш под "нормалност" Чаве? И след като има "признаци" кво праим - крием го от хората или му одялкваме главата докато стане "нормално"...? Изказвонето ти страшно ми напомня събитията от последните месеци тук - който не отговаря на наще критерии за......(добави си по избор), трябва да бъде гонен, мачкан, подиграван...4avdar4e написа:Един бъдещ Майкъл Джексън!!
Офф, с риск да съм черногледа, но това дете има физически признаци за не особена нормалност:crying: Виж му съотношението между глава и тяло..
:crying:
- Глас в пустиня
Мда.БоЕВ написа:Защото това е начин да се спасиш от мизерията - представяш ли си още колко братя и сестри, та сигурно и родителите му чакат парите от участия.Мнемозина написа:Да е живо и здраво!
Обаче на мен ми се свива сърцето като гледам такива неща, не знам защо.
"Дете-чудо" е нож с много остриета...
Дето викаш, кой ли да се замисли какво ще му се случи по-нататък с психиката...
Пу, пу, няма да черногледствам.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Ми какво - каквото стана с оня шебек от "Сам в къщи" - това!Мнемозина написа:Мда.БоЕВ написа:Защото това е начин да се спасиш от мизерията - представяш ли си още колко братя и сестри, та сигурно и родителите му чакат парите от участия.Мнемозина написа:Да е живо и здраво!
Обаче на мен ми се свива сърцето като гледам такива неща, не знам защо.
"Дете-чудо" е нож с много остриета...
Дето викаш, кой ли да се замисли какво ще му се случи по-нататък с психиката...
Пу, пу, няма да черногледствам.
Тия анджъгатайци защо мислиш правят по много деца? Все някое ще подсигури фамилията.
Тъжно, но факт!
- barbaron4e
-
Дядо Капинчо
- Green Light
- Green Light
- barbaron4e
тоя си ги пафка яко от малък...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
после някой да ме убеждава, че за жените размерът нямал значение....Dark Angel написа:"Дългото сбогуване" е може би по-подходящо ....ELBI написа: това някакви кадри от 3о4о от последните месеци ли са
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
сега остава да ме разпънеш на кръст и ...Dark Angel написа:не знам кой е тоя дето те убеждава в такива еретични мислиELBI написа: после някой да ме убеждава, че за жените размерът нямал значение....
- Dark Angel
- Green Light