вали
вали
днес цял ден трябва да щъкам насам-натам
шляпайки из локвите
кефя се на дъжд ма да не трябва да съм облечена за работа
а да си обуя ботуши и яке с качулка и да кръстосвам софийските \или на друг град\ улици
хубав ден Ви пожелавам:-)
Точно в 8 вечерта (аха)Dark Angel написа:вали
вали
вали
шляпайки из локвите
а да си обуя ботуши и яке с качулка и да кръстосвам софийските \или на друг град\ улици
ей, дай музиката на тая песенЖитената Питка написа: Точно в 8 вечерта (аха)
аз те чакам под дъжда (оу)
с завързани (аха) очи ще позная че си ти (оие)
...........
........
има си денонощни гумаджииници бре:blum:Dark Angel написа:като ида в сервиза и нещо спешно изскача и аз заебавам смяната и търча като беснаQuid написа: е ти как я мислиш е са тази работа
до кога а
обаче утре, утре трябва да намеря време
мани ги тези простаци...Dark Angel написа:вали
вали
вали
шляпайки из локвите
Слънци пиче тук!Green Light написа:Обръща го на сняг! Много гадно става. Кишаво такова. Аз също трябваше да излизам, ама се отказах. И утре е ден.
П.П. Едно ме топли. Щом тука е такова, кво ли е във влажна Варна. И Бургас.Хак им е. Провинцията било всичко отдалечено от морето, нам кво си... На ви са едно море!
10градуса. Гадове! Ама за слънцето излъга. Облачно е.Strunz написа:Слънци пиче тук!Green Light написа:Обръща го на сняг! Много гадно става. Кишаво такова. Аз също трябваше да излизам, ама се отказах. И утре е ден.
П.П. Едно ме топли. Щом тука е такова, кво ли е във влажна Варна. И Бургас.Хак им е. Провинцията било всичко отдалечено от морето, нам кво си... На ви са едно море!
Виж в синпотик.бг
Вее ги и им гният костите. Спи ми се.Green Light написа:Обръща го на сняг! Много гадно става. Кишаво такова. Аз също трябваше да излизам, ама се отказах. И утре е ден.
Да, да, точ така, точ така! Ръждясват, риш и им е много зле! БравоПенчо Заека написа:Вее ги и им гният костите. Спи ми се.Green Light написа:Обръща го на сняг! Много гадно става. Кишаво такова. Аз също трябваше да излизам, ама се отказах. И утре е ден.
Аха...и един мармот... :)Green Light написа:Да, да, точ така, точ така! Ръждясват, риш и им е много зле! БравоПенчо Заека написа:Вее ги и им гният костите. Спи ми се.Green Light написа:Обръща го на сняг! Много гадно става. Кишаво такова. Аз също трябваше да излизам, ама се отказах. И утре е ден.