4:20 стана
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
4:20 стана
а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
Аре, цъкайте тука и сваляйте!. Там съм с ник inaned, но си търся запалени белотаджии. Туй то.
Аре, цъкайте тука и сваляйте!. Там съм с ник inaned, но си търся запалени белотаджии. Туй то.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: 4:20 стана
аз пък праскам табла в пого-тоПенчо Заека написа:а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
в извънработно време, обаче:winkw:
Хе-хе, аз бях така вчера, мързел, лежерно, тихичко, че и даже една дроб-сърма опуках и .. си легнах (не на бюрото, обачеПенчо Заека написа:а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
Няма да се включа в белота, обаче, щото хуквам да прибирам дяца след малко!!!
Те ся тва, ако не го каза, щото някой шеф може да прочете, па наmajemela4ka написа: в извънработно време, обаче:winkw:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Че кой казва сега??? Аз викам за довечерка...и аз се пазя да не го правя в раб.време:blum:4avdar4e написа:Хе-хе, аз бях така вчера, мързел, лежерно, тихичко, че и даже една дроб-сърма опуках и .. си легнах (не на бюрото, обачеПенчо Заека написа:а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
Аре, цъкайте тука и сваляйте!. Там съм с ник inaned, но си търся запалени белотаджии. Туй то.). И днес пак имах такива позиви... ма се разходих по квартала и ми мина
Няма да се включа в белота, обаче, щото хуквам да прибирам дяца след малко!!!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Шти порастне носа.....majemela4ka написа:аз пък праскам табла в пого-тоПенчо Заека написа:а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
в извънработно време, обаче:winkw:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Много е хубаво нищо да не правиш, а след това да си починеш.Пенчо Заека написа:а аз си седя в офиса, чета ви размислите, пийвам бира, и се мъча как да не бачкам. Мъъързел ме е обзел адски. Направо ми иде да лазя. Даже по обяд си спах на бюрото. И пак не ми мина. Мен кат ме мързи пуша. Нещо като самобичуване. Уффф, аре да цъкаме белот бе!
Нали?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не е хубаво. Не е. Искам много бачкане, ама не досадно.АВе написа:
Много е хубаво нищо да не правиш, а след това да си починеш.
Нали?
И аз така. Имам три проекта в главата и само се ядосвам, че наетите от мен хора се туткат.Пенчо Заека написа:Не е хубаво. Не е. Искам много бачкане, ама не досадно.АВе написа:
Нали?
Ново, ново! Ей го, ще стане за година и половина-две. Ама, явно, имам работа с идиоти, свикнали не да бачкат, а да си получават заплатата.
Последно промяна от АВе на 26.11.08, 17:02, променено общо 1 път.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Уволнявай. Найш колко чакат на опашка?АВе написа:И аз така. Имам три проекта в главата и само се ядосвам, че наетите от мен хора се туткат.Пенчо Заека написа:Не е хубаво. Не е. Искам много бачкане, ама не досадно.АВе написа:
Нали?
Така и ще направя. Но от понеделник нататък. Сега си дундуркам спастичния брохит в домашни условия.Пенчо Заека написа:Уволнявай. Найш колко чакат на опашка?АВе написа:И аз така. Имам три проекта в главата и само се ядосвам, че наетите от мен хора се туткат.Пенчо Заека написа:Не е хубаво. Не е. Искам много бачкане, ама не досадно.АВе написа:
Нали?
шест месеца не съм игралаПенчо Заека написа:Аре, цъкайте тука и сваляйте!. Там съм с ник inaned, но си търся запалени белотаджии. Туй то.
хич няма да го отварям тоя линк хахаха
преди се мотках във фортегеймс
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката