Петък - идеален работен ден
Петък - идеален работен ден
http://www.youtube.com/watch?v=7HMKImKWLfA
“I don’t wanna work today, maybe I just wanna stay…”
Както, вярвам, се случва и във вашия офис, тук петъците са много тежки. Народът е изтрещял, работата се върши с минимални темпове, всички гледат часовника. От сутринта! Честит ден на майстора!
“I don’t wanna work today, maybe I just wanna stay…”
Както, вярвам, се случва и във вашия офис, тук петъците са много тежки. Народът е изтрещял, работата се върши с минимални темпове, всички гледат часовника. От сутринта! Честит ден на майстора!
- Dark Angel
Metaphor - In Flames
слушам In Flames от сутринта
спирам ги само като говоря по телефона
някаква лудница е
работа на мах
и аз вече съм се изнервила
слушам In Flames от сутринта
спирам ги само като говоря по телефона
някаква лудница е
работа на мах
и аз вече съм се изнервила
Re: Петък - идеален работен ден
Най, най, най-омразният ден от седмицатаFlo написа:Честит ден на майстора!
Нахлупила съм слушалките и се правя, че не съществувам за света
4avdar4e написа:Най, най, най-омразният ден от седмицатаFlo написа:Честит ден на майстора!Вчера хубаво си живеех с мисълта, че е сряда.. И изведнъж, бам, отгоре ми се стовари петък
Нахлупила съм слушалките и се правя, че не съществувам за света
Чаве и слушалките
- Dark Angel
АаааааахааааааStrunz написа:
Чаве и слушалките
Малий, добре че съм сама, та никой не чува (може би на Витошка чуха, де, ама кво от това) как се кикотя.
Жестоко, мерси
Ти да ме беше чула днес като се прескрипах с тоалетната чиния.....напуках плочките...горно до...7-ма октава :)4avdar4e написа:АаааааахааааааStrunz написа:
Чаве и слушалките:rotfl24::rotfl24:
Малий, добре че съм сама, та никой не чува (може би на Витошка чуха, де, ама кво от това) как се кикотя.
Жестоко, мерси
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Егати думите, дето ги измисляшStrunz написа: Ти да ме беше чула днес като се прескрипах с тоалетната чиния.....напуках плочките...горно до...7-ма октава :)
- Dark Angel
са като шитнеме кремиковци и ще вземеме няколко футбалери от англииско:blum:ELBI написа:така ще да е гусин Томов, честни червени прас**ца...Quid написа:пише сеELBI написа:Мездра, Мездра, Мездра !!!
ме здра а не мездра:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
руни бербо тевес и роналдо идват у борисовата градинаELBI написа:и кат се събудиш - мокра кърпа на главата, краката в леген... Направо го виждам Гигс и Руни в Борисовата... мож го пуснеш това в темата за вицовете
къде отиваш ти може би едва ли не
Щрунце, чеки само да ти кажа кви съвпъдъци.. Преди малко един колега ми го прати тва същото клипчеStrunz написа: Чаве и слушалките
Та ся се чудя, дали няма тука разни агенти, дето четат???
4avdar4e написа:Щрунце, чеки само да ти кажа кви съвпъдъци.. Преди малко един колега ми го прати тва същото клипчеStrunz написа: Чаве и слушалкитеИ го питам: що се сети за мен бе?? А той вика, не бе циркулира си тука по кю-та и скайпове, реших, че ще ти хареса.. мИсли за мен, един вид
:rotfl24:
Та ся се чудя, дали няма тука разни агенти, дето четат???
И каза Щрунц "да бъде светлина", а?:)))
Не бе:) Дарки е май правит айдахо...пуснеш й нещо и тя го пуска на цялата махала
Спамаджийче
Сетих се за онзи лаф дето бил убит най-големия спамаджия...имало 350 милиона заподозрени:)
Айде, един специален петъчен поздрав за Щрууууууунц (нали ме чухте всичкиStrunz написа: И каза Щрунц "да бъде светлина", а?:)))
Сервировка стола на пятницу
П.П. Това го получих по мейла, глей кви неща си мислят за мен хората, а??
голяма да пораснеш мойто дете4avdar4e написа:Айде, един специален петъчен поздрав за Щрууууууунц (нали ме чухте всичкиStrunz написа: И каза Щрунц "да бъде светлина", а?:))))
красота е тва:-)
http://www.visitdaniela.com/pages/fun/j ... file=santa
Ако някой спазва Коледните пости, ще му харесат трите прасенца.
Ако някой спазва Коледните пости, ще му харесат трите прасенца.
Ще ме удавиш от лиги бе:)4avdar4e написа:Айде, един специален петъчен поздрав за Щрууууууунц (нали ме чухте всичкиStrunz написа: И каза Щрунц "да бъде светлина", а?:))))
Аз съм пил с руснаци...класика...огурци, помидори, шпроти и водка :)
- Dark Angel