Аман от простотии-
Аман от простотии-
ето ви адреса- www.injener.net/3o4o/index.php
И разбира се- не всички сте добре дошли. Мисля, че това е ясно. Може да съм всякакъв, но не и лицемер. Ако някой има въпроси персонално към мен- ще отговарям на лични.
И разбира се- не всички сте добре дошли. Мисля, че това е ясно. Може да съм всякакъв, но не и лицемер. Ако някой има въпроси персонално към мен- ще отговарям на лични.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
какво?Капинчо написа:Мнемо?
Семирамис?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
какво поведение дали е нормално?Капинчо написа:Не знам дали има смисъл да ти задавам въпрос, след като сама не виждаш проблем.Мираж написа:какво?Капинчо написа:Мнемо?
Семирамис?
Все пак.
Нормално ли е такова поведение според теб?
Защо просто не ме баннете във вашия форум (не че мисля да пиша там, но да сте сигурни) и не си останете скрити? Така ще е най-добре за всички. Така мисля.
правим каквото си искаме.
ох, стига. наистина.
Къпин, отвори си очите.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Re: Аман от простотии-
Семи, към теб си бях запазила уважението, но...
твой проблем, Ести.esti написа:"Ести, ти имаш адреса нали?"
аз също много неща пазех.
Не съм я написала аз.Капинчо написа:Ти би ли се радвала да получиш такава покана. Само това те питам. Не твърдя, че има нещо координирано.Мираж написа:
какво поведение дали е нормално?
От друга страна трябва да съм идиот за да не разбера, че Незнайния пуска тази покана в този вид заради адреса към вашия клуб, който ти ми даде.
Ако това са хубавите хора за теб. Така да бъде. Изборът си е твой.
- snowprincess
Незнайни, какво искате да се промени, за да се върнете тук
липсвате ми
направете последен опит, моля ви
липсвате ми
направете последен опит, моля ви

О, не.Мираж написа:твой проблем, Ести.esti написа:"Ести, ти имаш адреса нали?"
Когато ти лъжеш, аз нямам проблем.
Бъди здрава.
esti написа:О, не.Мираж написа:твой проблем, Ести.esti написа:"Ести, ти имаш адреса нали?"
Бъди здрава.
Да ме напсуваш по телефон ТОКУ ЩО вече беше капак.
СБОГОМ КАПИН.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:25, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Капине, радвам се че направи това, което направи току-що. Мисля, че това е един от начините. Другия е преди да натиснеш бутона [Прати], да натискаш [Преглед]. Това донякъде успява да охлажда страстите 
А относно вашия, нашия, техния и т.нт. форуми - забелязвам, че всички са си ги кръстили пак 3о4о. Което само по себе си е за смях, не виждам причина да се фръцкаш и цупиш - само помисли върху този факт и ще се развеселиш
А относно вашия, нашия, техния и т.нт. форуми - забелязвам, че всички са си ги кръстили пак 3о4о. Което само по себе си е за смях, не виждам причина да се фръцкаш и цупиш - само помисли върху този факт и ще се развеселиш
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Прочетох.Капинчо написа:Защото обявихте навсякъде, че вашия форум е от чисти хора, а аз съм най-големия мръсник.Виждам ви чистота. Виждам ви и извъртанията.Мнемозина написа:Защо аз трябва да отговарям как трябва да изглежда не моя тема?Капинчо написа:Добре, ще попитам и теб. Така ли трябва да изглежда една покана за каквото и да било?Мнемозина написа:Какво мога да направя за теб?Капинчо написа:Мнемо?
Семирамис?
Това е абсурдно.
На твое място, аз не бих имал очи да се появя тук.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:25, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
esti написа:О, не.Мираж написа:твой проблем, Ести.esti написа:"Ести, ти имаш адреса нали?"
Бъди здрава.
така.
-
Дядо Капинчо
Спокойно бе, човеко? Наистина много насериозно приемаш нещата тук.Капинчо написа:
Маготич, БОЛИ МЕ БЕ! Боли ме когато се сблъсквам с такива хора - подли, отмъстителни, лицемерни. Не мога да ги търпя такива.
....
ЛУд съм. Да луд съм, защото не мога да се примиря с калта у хората.
Какво ти пука кой къде, как и защо? Отдавна се разбра кой колко струва, защо ти е да дълбаеш още? Нека си пишат, кой им пречи? Ако не искаш да ги четеш - недей. Остави ги на мира, остави на мира най-вече себе си.
Пак ти казвам - този форум трябва да е за забавление, а не за да се ядосваме.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
тая въдица - на някой друг.Капинчо написа:Маготич, БОЛИ МЕ БЕ! Боли ме когато се сблъсквам с такива хора - подли, отмъстителни, лицемерни. Не мога да ги търпя такива.maggot написа:Капине, радвам се че направи това, което направи току-що. Мисля, че това е един от начините. Другия е преди да натиснеш бутона [Прати], да натискаш [Преглед]. Това донякъде успява да охлажда страстите
Кой я би по главата Семирамида да ни кани в техния форум. Сбъркала, сбъркала. Толкова ли няма кураж да каже, Капине няма да ти дам адреса на теб. Даже не е нужно да обяснява. Просто като човек на човек да каже НЕ. То, бяха извъртания, то бяха лиготии.
Обадих й се по телефона да я попитам само едно - нормално ли е според нея това, което направи Незнайния. Отговорът беше "Какво иската вие, бе? Нали имате адреса. Какво искате повече?" Как да не я напсува човек, след като два дни ми обяснява колко съм й симпатичен, но понеже съм обидил Мнемоизина ми била сърдита. Как предлагала да ме покани в техния форум, ма другите се възпротивили. Първо не е вярно, че е предлагала. Днес видях. Вярно, че доста хора там ме плюят. Ми патко застреляна, като знаеш, че хората с които си в клуба не искат Капинчо, що го каниш. Трябва да си много тъп за да направиш такова нещо.
Пита ме днес "Ти що не вземеш адреса от Ести? Тя го знае." Бе как така ще поставя аз Ести или когото и да било в такава ситуация, да му искам нещо, което е поверено тайно на него. С кои очи ще й го искам. Как може изобщо да се мисли така?
ЛУд съм. Да луд съм, защото не мога да се примиря с калта у хората.
Животът е прекрасен, хората се срещат и се разделят... Нямам въпроси, благодаря, добре съмПредател написа:ето ви адреса- www.injener.net/3o4o/index.php
Ама ще надникна, деее, любопитството убива котките
-
Дядо Капинчо
Благодаря за линка, няма да се възползвам (както вече казах) и нямам въпроси.Предател написа:ето ви адреса- www.injener.net/3o4o/index.php
Ести, за да уличиш някого в лъжа, все пак би трябвала да си проверила фактите.esti написа:О, не.Мираж написа:твой проблем, Ести.esti написа:"Ести, ти имаш адреса нали?"
Бъди здрава.
Ако ти кажа, че актуална версия на Закона за еди кво си се намира на сайта на правистите лекс.бг лъжа ли е.
И все пак човек дори само от уважение към себе си, не би следвало да си запушва ушите.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:26, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Добър вечер НезнайниПредател написа:ето ви адреса-.....
приятно ми е да те видя
предай специални поздрави на Ния
и успехи
и хубави празници
ПП/ не ми трябва адреса.
тук ми е добре
наминавай от време на време
Къпине, ситуацията като цяло е доста глупава.Капинчо написа:Холи,
Ще си позволя да се намеся.
Видя се днес цялата искреност на Семирамида. Айде моля те не ни занимавайте с вас си.
Имате си помийна яма. Грухтете си там на воля. Наистина трябваше да я държите здраво заключена, че много се разсмърдя.
Нищо лично срещу теб, но не можеш да яздиш два коня едновременно. Ще ти се сцепи ...
Лека нощ и приятни сънища!
Оказва се, че не е проблем аз къде ще застана, а къде ти или някой друг ще ме "подредите". Няма нужда просто.
Достатъчно излагации направи.
Аз мога да изтърпя всеки... Хубаво е, че се харесваш, а другите СМЕ в помийната яма или там каквото, а ти такъв чистичък, а аз омърсената... Халал да ти е това усещане за нещата...
Но повечето от пишещите във форуми, имат нужда от свой оазис, в който да може да чуе мислите си и да усети всички мисли и емоции в постингите на другите. И там не е въпрос на изтърпяване на някого, а на споделено светоусещане. Това е моето скромно мнение.
Колкото до ездата... ти се хвали с това как конят те хвърля на земята, но ти ставаш и продължаваш. Това са си твои битки и победи. Значими за теб. Моите аз ги дефинирам.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Фактите:holi_day написа: Ести, за да уличиш някого в лъжа, все пак би трябвала да си проверила фактите.
Ако ти кажа, че актуална версия на Закона за еди кво си се намира на сайта на правистите лекс.бг лъжа ли е.
И все пак човек дори само от уважение към себе си, не би следвало да си запушва ушите.
Имах линк, към някаква страница до която нямам достъп, защото не съм регистрирана.
Следователно няма как да врачувам, какво пише вътре.
А тя ми каза, че го имам.
Не откъде да го намеря, а че го имам.
Оооо, ма как не се сетих беее!
Ми тя не е забелязала, че не съм регната при тях.
Холи, поне ти не се цапай.
Като стана дума...
Ти какво мислиш за масовото плюене по наш адрес в онзи форум?
А за темите, които се копират от нашия форум с цел оплюване?
А за темата от тази вечер - моята тема копирана там, какво мислиш?
Жалко...жалко ако покварят всички.
А имаше хора, които наистина обичах.
-
Дядо Капинчо
...
На теб още ти се виждам неомърсена ли? Пак е нещо.esti написа:Холи, поне ти не се цапай.
Като стана дума...
Ти какво мислиш за масовото плюене по наш адрес в онзи форум?
А за темите, които се копират от нашия форум с цел оплюване?
А за темата от тази вечер - моята тема копирана там, какво мислиш?
Жалко...жалко ако покварят всички.
А имаше хора, които наистина обичах.
Аз също четох в т.нар. "ваш" форум. Честно да ти кажа доста се смях на едни кулинарни рецепти.
Поне няколко пъти ми мина през ума да се регистрирам. Но няма да го направя и дори ще спра да чета, за да не чувствате и моя лепкав или къфто там беше противен някакъв поглед.
Видях одеве цитираните теми и това, което ще направя за себе си и за теб е да не влизам във вашия форум.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не Холи, говорех за темите от другия форум.holi_day написа: На теб още ти се виждам неомърсена ли? Пак е нещо.
Аз също четох в т.нар. "ваш" форум. Честно да ти кажа доста се смях на едни кулинарни рецепти.
Поне няколко пъти ми мина през ума да се регистрирам. Но няма да го направя и дори ще спра да чета, за да не чувствате и моя лепкав или къфто там беше противен някакъв поглед.
Видях одеве цитираните теми и това, което ще направя за себе си и за теб е да не влизам във вашия форум.
Моята тема тази вечер беше по повод копираните теми в оня форум - за тях какво мислиш? По-точно за целта с която се пренасят там, какво мислиш?
А това, че си обидена на обобщението ми за гостите....да, не е правилно имаш право.
Но има моменти в които обобщенията не могат да се избегнат.
Надявам се да се почувстваш по-добре, като ти кажа, че пишейки за гостите не мислех за теб.
ох...Капинчо написа:Докажи, че си човек и ще те уважавам.
Нямам нужда да ти доказвам каква съм. Както искаш го приемай. И каквито щеш неуважителни мерки предприемай. Не си правя труд да се харесвам и някой да ме уважава заради нещо си.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
...