Сега мама му се чуди какво точно е това и пита И мен.
Освен че е анимационно филмче, засега друго не ми хрумва.
Някаква играчка като батман ли е?
Дарки, питай твоя малкия младеж, плз!
А защо не провериш първо в Ориндж-а на Графа, ако тям няма - на Славейков в Лего-то и накрая и в Бонжур-а пак на Славейков?majemela4ka написа: В ДЖЪМБО - големия магазин до Била-та нЕмало капитани:(
през уикенда ще мина през МЕТРО
стискам палци да изскочи отнЕкъде, инак вярата в дЕдо ни Коледа ще отиде зян
Витошка първо! Ако няма там, тогава другаде, Много пъти ме е спасявало тва магазинче. Има и едно на Дондуков, "Марсел" От Раковска към ЦУМ, по десния тротоар.maggot написа:А защо не провериш първо в Ориндж-а на Графа, ако тям няма - на Славейков в Лего-то и накрая и в Бонжур-а пак на Славейков?majemela4ka написа: В ДЖЪМБО - големия магазин до Била-та нЕмало капитани:(
В Ориндж-а да ти кажа съм изнамирала какво ли не. Миналата година ми се разката фамилията да търся накаква комбинация кукли с рок-сцена, не е истина колко съм обикаляла и там ги открих.
А, сетих се и за още едно място - Витошка. Има малко магазинче за детски играчки, където също има много неща. Като тръгнеш от НДК към Солунска по десния тротоар, нейде около цветарската будка се намира.
Айде, успех!
по-късно днес ще се резна към сити-центъра и ще имам да те черпя, сигурна съмDark Angel написа:сетих се, тия герои ги продават в ССЦ, на последния етаж
по пътеката към кино-салоните
от ляво, продават обувки с ролери и едно мини сергия за играчки-филмови герои, плакати, значки (имам една 100 % Angel), и тн.
Фнимателно си записвам адресите:-)maggot написа:А защо не провериш първо в Ориндж-а на Графа, ако тям няма - на Славейков в Лего-то и накрая и в Бонжур-а пак на Славейков?majemela4ka написа: В ДЖЪМБО - големия магазин до Била-та нЕмало капитани:(
В Ориндж-а да ти кажа съм изнамирала какво ли не. Миналата година ми се разката фамилията да търся накаква комбинация кукли с рок-сцена, не е истина колко съм обикаляла и там ги открих.
А, сетих се и за още едно място - Витошка. Има малко магазинче за детски играчки, където също има много неща. Като тръгнеш от НДК към Солунска по десния тротоар, нейде около цветарската будка се намира.
Айде, успех!