Честит им имен ден!
От днес започвал да наедрява денят с по едно просено зрънце.
Не според астрономите, разбира се.
Ми ако няма да прекръстим теб?Мнемозина написа:Андреевци тук?
Честит им имен ден!
Да да, че после да замествам по спешност всички липсващи именици?esti написа:Ми ако няма да прекръстим теб?Мнемозина написа:Андреевци тук?
Честит им имен ден!
Колко му е да врътнеш една торта и да почерпиш. Доказана сладкарка си!
Че и рязана баклава умееш да правиш.
Ми да те хване!Мнемозина написа:Да да, че после да замествам по спешност всички липсващи именици?esti написа:Ми ако няма да прекръстим теб?Мнемозина написа:Андреевци тук?
Честит им имен ден!
Колко му е да врътнеш една торта и да почерпиш. Доказана сладкарка си!
Че и рязана баклава умееш да правиш.
Ще ме хване шизофренията...
По-добре само торти да ви правя...
Че шизофренията какво пречи на тортите?esti написа:Ми да те хване!Мнемозина написа: Да да, че после да замествам по спешност всички липсващи именици?
Ти кво искаш, да си единствената нормална?
Не позна - аре в кюпа и ти.
Ама първо направи тортичка все пак.....

Въглехидратни, въглехидратни, ама виртуални...Remmivs написа:Стига с тия въглехидратни изкушения бе! Баници! Бози! Баклави! Торти! След малко и за шоколад ще се разприказвате!!!
Сърца нямате!
PS
На именниците - ЧИД и всичко най-по.
Значи на теб ти е разрешен само шоколад Своге, щото в него нямало въглехидрати - с любов бил направенRemmivs написа:Стига с тия въглехидратни изкушения бе! Баници! Бози! Баклави! Торти! След малко и за шоколад ще се разприказвате!!!
И тази ли е твое творение?Мнемозина написа:Че шизофренията какво пречи на тортите?esti написа:Ми да те хване!Мнемозина написа: Да да, че после да замествам по спешност всички липсващи именици?
Ти кво искаш, да си единствената нормална?
Не позна - аре в кюпа и ти.
Ама първо направи тортичка все пак.....
Ето една тук си пазя още, ама предлагам на Мъжжж да я метнем, че той е единственият доказан празнуващ днес.
тази прилича на торта от минало-свършените временаМнемозина написа:
Eла да видиш слюнките ми. Съвсем реални са. Гадини такива!Мнемозина написа:Въглехидратни, въглехидратни, ама виртуални...
Не гледай външността, душата трябва да усетиш.Дарк написа:тази прилича на торта от минало-свършените временаМнемозина написа:
Тъкмо - каляване на волята...Remmivs написа:Eла да видиш слюнките ми. Съвсем реални са. Гадини такива!Мнемозина написа:Въглехидратни, въглехидратни, ама виртуални...
Винаги съм се чудила: разните му украси (като тези розички) готови ли се купуват или има неккъв механизъм за извайването им (сладкарството за мен е терра инкогнита:shy:). А каква книга съм си купила за правене на торти, не е истина (австралийска, пълна с картинки - стъпка по стъпка с най-невероятни торти, все си мислех, че някой ден...)... Освен да я открия и да ти я подаря:-)Мнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
То наистина си е от миналосвършените времена, защото отдавна е изядена.
Ти ли измайстори розичките или са купешки?Мнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
Има и готови, обаче тези аз ги правих - нали обяснявах там в готварския клуб.4avdar4e написа:Винаги съм се чудила: разните му украси (като тези розички) готови ли се купуват или има неккъв механизъм за извайването им (сладкарството за мен е терра инкогнита:shy:). А каква книга съм си купила за правене на торти, не е истина (австралийска, пълна с картинки - стъпка по стъпка с най-невероятни торти, все си мислех, че някой ден...)... Освен да я открия и да ти я подаря:-)Мнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
Честито ти на патерица, жива и здрава да си и само доволни хора около теб да има!опърничава написа:Ти ли измайстори розичките или са купешки?Мнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
Преди няколко дена бях рожденничка (срам, не ви почерпих:crying:), тортата за РД беше шоколадова (много шоколад, ммм, за слюнкоотделянето на някои не ще да мисля), отсрани трябваше да има малки червени рози. Като взехме тортата от сладкарницата, розите ги нямаше.
Когато бях дете, от тортите изяждах само розичките, които причаха на тези от твоята торта.
Найш къв съм майстор на едни гръцки торти (купувам ги от "Бонжур"). Единственото, което се иска от мен, е да разбия кремовете с миксера, да намажа и след това с макета (приложен в тортата) да украсяМнемозина написа: Щом не те напъва отвътре, изобщо не се занимавай. Аз пусто много обичам, обаче сега само за рождени дни се отчитам.
За Андреевците, ама те се крият.4avdar4e написа:Найш къв съм майстор на едни гръцки торти (купувам ги от "Бонжур"). Единственото, което се иска от мен, е да разбия кремовете с миксера, да намажа и след това с макета (приложен в тортата) да украсяМнемозина написа: Щом не те напъва отвътре, изобщо не се занимавай. Аз пусто много обичам, обаче сега само за рождени дни се отчитам.Цар съм - за 15 минути е готова!
Абе, при това изобилие на страхотни торти (особено в "Пчела", пък и другаде), що да се моря (като и без това ми е мъка). Не ме бива, това е истината, дай ми на мен манджи и супи.
Сега се сещам за една приятелка - невероятна "сладкарка", от нищо нещо правеше, обаче не можеше да готви. Много странно...
П.П. За какво беше темата всъщност???:lol:
Благодаря, но за розичките нищо не рече.Мнемозина написа:
Честито ти на патерица, жива и здрава да си и само доволни хора около теб да има!
Аз защото обясних в предишния постинг.опърничава написа:Благодаря, но за розичките нищо не рече.Мнемозина написа:
Честито ти на патерица, жива и здрава да си и само доволни хора около теб да има!
Мнемозина написа:
Аз защото обясних в предишния постинг.
да бе, безсмъртната душаМнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
Моля, моля!Dark написа:да бе, безсмъртната душаМнемозина написа: Не гледай външността, душата трябва да усетиш.
като се жалва една позната, те мъжовете все за душа говорят, пък все на хубави и празни съдове налитат
"моля" в градския транспортМнемозина написа: Моля, моля!
Пълните съдове сме количествено повече!

По-скоро на ухо.Dark написа:"моля" в градския транспортМнемозина написа: Моля, моля!
та как точно се измерва пълнотата на
дали не е на око?
Дали??? Май, май по-добре да сме качествено повечеМнемозина написа: Моля, моля!
Не, ние, които сме качествено повече, сме повече и количествено... за скромността - другия път.4avdar4e написа:Дали??? Май, май по-добре да сме качествено повечеМнемозина написа: Моля, моля!
а може би с обикновенно опипванеМнемозина написа:
По-скоро на ухо.