БоЕВ написа:vyara написа:БоЕВ написа:
Младите, те да са живи, сами и въпреки нас ще си отвоюват родината обратно.
На една позната племенника е в някакъв активистки такъв комитет. И ги канят от цяла България на някаква среща в София, организирана явно от властта, но под някакво име и аз не помня точно какво, някаква организация на студентите ала-бала. Плащат им командировки, престой, банкетче, това-онова и им приказват разни успиващи неща - че тия протести са измислени, че властта всичко би им дала и всичко прави за младите, цялата работа с цел евтино да ги подкупи и да не тръгнат и те да се обединяват и да протестират. И детето вярва, надъхано, даже статия излязла в Стандарт, че тази организация на студентите се обявява против протеста и т.н. Питам аз кой плаща всички тези срещи, банкети и джунджурии. Властта яко я е шубе, ама повечето млади са заспали и те колкото си искаш.

Ех Верче, за тия ти думи ей сега и теб ще приковат към стълба на позора!:-)
пп Но пък е хубаво да знаеш че не си сам - благодаря ти!
Не виждам стълбове на позора, аз. Да не приказваме че май говорите за различни неща. Тя казва че властта подкупва, а ти смяташ е сме обезверено поколение.
Според мен, Расате, Волен, патриотичните организации, расистките и т.н са с безнадежно загубена кауза. Предполагам че има полезни и важни неща, които искат да кажат или да обърнат внимание на обществото върху добър начин за решаване на проблем и т.н. Сегашното общество ужасно се нуждае от виждане на проблемите от друга гледна точка, понеже буксува по сума неща.
Обаче тези хора са избрали безнадежно остарял и според мен детински начин да се организират. В свят който се стреми към обединение, където става въпрос за глобални проблеми, за екология ... Сега в понеделник започва проект по насищане на океаните с железни соли, с цел възраждане на планктона, който да филтрира атмосферата
http://ecozone.actualno.com/news_217772.html Комуникациите направиха Зеландия не по- далеч от Люлин, аз играя бридж с един новозеландски офицер, срещу турчин и плевенчанин. В това време на световно обединение, когато на всичкото отгоре чакаме въображаеми реки с пари отвън, да проповядваш национализъм или дори нацизъм е кауза пердута. Ще ги показват по телевизиите като палячовци. Тези хора трябва да изберат друг начин. Така мисля аз.