Ех, тоя Щрунц, бе...
Ех, тоя Щрунц, бе...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Re: Ех, тоя Щрунц, бе...
Единица мярка - еталон.[unknown] написа:Времето на Щрунц
Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
- Глас в пустиня
Оплакваш ли се са нещо? Минало ти е времето и толко.Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
Дъртак! Аз мислех, че си на 18...Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ако продължавате така ще избухне педофилски скандал...[unknown] написа:Дъртак! Аз мислех, че си на 18...Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Глас в пустиня
Що бе, да не би Щрунца и Владо Кузов да са се обарабарили нещо?!:shocked:lancelote написа:Ако продължавате така ще избухне педофилски скандал...[unknown] написа:Дъртак! Аз мислех, че си на 18...Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
- Света вода ненапита
ъъъ... от 22 години пишеш по клубовете ли?Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па много си дърт, бе:blum:Метаморф написа:ъъъ... от 22 години пишеш по клубовете ли?Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунцма мноу лъжеш бре! тогаз немаше клубове...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
ми... нъл вие, малките мацки, си падате по дърти, та и аз са писАх у дъртите, белким ма ареса некоя...frisky lioness написа:Ти па много си дърт, бе:blum:Метаморф написа:ъъъ... от 22 години пишеш по клубовете ли?Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунцма мноу лъжеш бре! тогаз немаше клубове...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
То е според зависи:winkw:Метаморф написа:
ми... нъл вие, малките мацки, си падате по дърти, та и аз са писАх у дъртите, белким ма ареса некоя...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Зависи ами, някои остаряват, като катедрали,frisky lioness написа:То е според зависи:winkw:Метаморф написа:
ми... нъл вие, малките мацки, си падате по дърти, та и аз са писАх у дъртите, белким ма ареса некоя...
други, като цървули.
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
- Green Light
Ииии връстници! Ма на мен като ме гледат и понякога не ми ги дават. Как -викат- си завършил трети клас, ти...?!Strunz написа:Ама аз съм само на 22 години, бе :)[unknown] написа:Времето на Щрунц
Адам всегда молод...Магия написа:Зависи ами, някои остаряват, като катедрали,frisky lioness написа:То е според зависи:winkw:Метаморф написа:
други, като цървули.
ЕДИТ И всегда му става...
Отново на път
:harhar::harhar: