И една тема за Магът

Все същите
Аватар
latrevw

И една тема за Магът

Мнение от latrevw »

Сори за спама, ама то всичко тука е спам

Магът, каква беша тая смяна на софтуера (или каквото е там) за интернет банкирането; от тукашния офис казаха: "ако имате нещо важно да правите, по-добре си посетете банката" :lol::lol::lol:, не знаех, че разплащанията са не-важни неща; бучахме и накрая ни казаха: ами то от София зависи. И аз си викам Ей-ся шъ съ обърна към София:-)

толкова добре си работеше всичко, а тук от известно време големи нерви си образувам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ква София, кви 5 лева? Гърците решиха да си централизират простотията и виж каква стана. Направо умиргах от срам, ма кво да прайш - гръцка му работа :lol:

Са уж пооправиха нещата. Имали малък хардуерен проблем, обаче. Сървера им не можел да поеме толкова заявки. ЩЕ УМРА ти казвам! :shy:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:Ква София, кви 5 лева? Гърците решиха да си централизират простотията и виж каква стана. Направо умиргах от срам, ма кво да прайш - гръцка му работа :lol:

Са уж пооправиха нещата. Имали малък хардуерен проблем, обаче. Сървера им не можел да поеме толкова заявки. ЩЕ УМРА ти казвам! :shy:
ох, данке, данке

друго си е така да чуя, че гърците се виновни :lol:

щото момиченцето от съпорта яко ме издразни, знам, че не е виновна, ама това "посетете Вашата банка" ме побърка :-)

здраве да е, дано скоро им се оправи и сървъра :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Публикувай отговор