http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7988169.stm
А ние - сливи за смет.... Кой е истински маймун - не знам....
Ми маймуните, кой. Егати глупавите шимпанзета! Блъска се риш цял ден и после сервира на мадамата спечеленото с пот на челото, заради единия секс. Абсолютни маймуни!Remmivs написа:.. Кой е истински маймун - не знам....
Ми тя еволюцията много е дръпнала.Remmivs написа:Екип от института по еволюционна антропология (Макс Планк, Германия) изследвал шимпанзетата в резерват на Брега на Слоновата кост и открил, че шимпанзетата сключват "сделки", по силата на които обменят месо срещу секс. Сред откритията са факти от рода, че мъжките шимпанзета, които са склонни да споделят придобитото при техните ловни експедиции се чифтосват два пъти по-често от техните по-егоистични събратя. Освен това, шимпанзетата си изграждат дългосрочни връзки, така щото мъжките продължават да споделят плячката си с женските дори когато последните не са разгонени, за сметка на което се чифтосват с тях когато се разгонят.
Бе не знам.... Ние за какво се блъскаме по цял ден?Green Light написа:Ми маймуните, кой. Егати глупавите шимпанзета! Блъска се риш цял ден и после сервира на мадамата спечеленото с пот на челото, заради единия секс. Абсолютни маймуни!
Remmivs написа:Бе не знам.... Ние за какво се блъскаме по цял ден?Green Light написа:Ми маймуните, кой. Егати глупавите шимпанзета! Блъска се риш цял ден и после сервира на мадамата спечеленото с пот на челото, заради единия секс. Абсолютни маймуни!
Бе обувките ядат ли се? А чантите...?Green Light написа:Ааа. Тебе не те знам. Бейби каза че аз в момента се блъскам за обувки. Цивилизация е тва.
П.П. Ти май за чанта?
Не! И да ме питаш, идея си нямам, за какво са и обувки, има си, ама щом иска... Иначе но секс, риш...Remmivs написа:Бе обувките ядат ли се? А чантите...?Green Light написа:Ааа. Тебе не те знам. Бейби каза че аз в момента се блъскам за обувки. Цивилизация е тва.
П.П. Ти май за чанта?
тва е некъф мноо сложен въпрос. при нас, хората, нещата са се изкилиферчили яко. тука самката поднася на мъжкия месо срещу нова рокля. а сексът остава у лево /от което само евгени минчев е на далавера/.Remmivs написа:Кой е истински маймун - не знам....
У вас или у нас? М?bead_ написа: а сексът остава у лево /от което само евгени минчев е на далавера/.
пържолата ли? дай у нас... после да не миеш ти тигана...МЪЖжжж написа:У вас или у нас? М?bead_ написа: а сексът остава у лево /от което само евгени минчев е на далавера/.
ми... кво сега... оказва се, че още откак наште прадеди са били по дърветата, още от тогава женските са ни прецаквали яко...Remmivs написа:Екип от института по еволюционна антропология (Макс Планк, Германия) изследвал шимпанзетата в резерват на Брега на Слоновата кост и открил, че шимпанзетата сключват "сделки", по силата на които обменят месо срещу секс. Сред откритията са факти от рода, че мъжките шимпанзета, които са склонни да споделят придобитото при техните ловни експедиции се чифтосват два пъти по-често от техните по-егоистични събратя. Освен това, шимпанзетата си изграждат дългосрочни връзки, така щото мъжките продължават да споделят плячката си с женските дори когато последните не са разгонени, за сметка на което се чифтосват с тях когато се разгонят.
Бе Питката имаше нещо хищническо в подписа май....БоЕВ написа:`Месо` и `секс` нещо не ми стоят добре на едно място, в едно изречение де.
Шимпанзето, едно такова миловидно, артистично, пък може да те разкъса и изяде. Баси и природата, убиват всичко до което могат да се докопат, дори и шимпанзета от други групи. Хищни, свирепи създания...
Цял живот за едните чанти и обувки воюваш....Метаморф написа:ми... кво сега... оказва се, че още откак наште прадеди са били по дърветата, още от тогава женските са ни прецаквали яко...
Remmivs написа:Цял живот за едните чанти и обувки воюваш....Метаморф написа:ми... кво сега... оказва се, че още откак наште прадеди са били по дърветата, още от тогава женските са ни прецаквали яко...
И после нямало платена любофффф...Green Light написа:
Това в интерес на истината е повече от педесе процента. Чантите и обувките. Поне 60. В останалите 40 се вмъкват бижута, дрехи, козметика и ентъртеймънт.
гледай себа, братко мой, има един вид паяци, при които женската веднага след половия акт изяжда мъжкия (май беше "черната вдовица" вида)...Remmivs написа:Цял живот за едните чанти и обувки воюваш....Метаморф написа:ми... кво сега... оказва се, че още откак наште прадеди са били по дърветата, още от тогава женските са ни прецаквали яко...
И при богомолките е така. Обаче, докато тя е заета да го яде откъм главата, гените му пребъдват.Метаморф написа:гледай себа, братко мой, има един вид паяци, при които женската веднага след половия акт изяжда мъжкия (май беше "черната вдовица" вида)...
та в тоя ред на мисли, можем да направим следния извод:
"НЯКОИ ВИДОВЕ ИМАТ УНИКАЛНИЯ ШАНС ДА УМРАТ ВЕДНАГА СЛЕД ЕКСТАЗА СИ. ДОКАТО ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТОВА"
покрай тез ви изказвания и на двамцата, са сетих за два вица:Remmivs написа:И после нямало платена любофффф...Green Light написа:
Това в интерес на истината е повече от педесе процента. Чантите и обувките. Поне 60. В останалите 40 се вмъкват бижута, дрехи, козметика и ентъртеймънт.
Бе неска ке радимо ли?
е така като се провикнеш и лееекинко дамите във форума се надигат от столчетата и почват да гледат под мустак къмто тебе. не ти ли се струва безрасъдно,а?!?!?Метаморф написа: "НЯКОИ ВИДОВЕ ИМАТ УНИКАЛНИЯ ШАНС ДА УМРАТ ВЕДНАГА СЛЕД ЕКСТАЗА СИ. ДОКАТО ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТОВА"
аз съм си безразсъден бре по рождение бре!bead_ написа:не ти ли се струва безрасъдно,а?!?!?