Наздраве!
ЧРД на Wishes!
Re: ЧРД на Wishes!
ЧРД! Здраве и късмет - на теб и всички, които обичаш

- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТО !!!
Здраве, любов и дълги години живот

Здраве, любов и дълги години живот

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
Честито и от мене:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Piqndurnik
А така! Че кога му дойде?:shocked::shocked::shocked: Ми какво да му пожелая - жена - има си, да му трови нервитеRemmivs написа:Да си жив и здрав и зло да те забрави!
Наздраве!
ЕДИТ - Абе искам да ти кажа! ХА ЧЕСТИТО!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

ЧРД! Жив и здрав! И да почерпиш! 
абе, образlancelote написа: А така! Че кога му дойде?:shocked::shocked::shocked: Ми какво да му пожелая - жена - има си, да му трови нервитеако му са от въжета - хай един харем да му пожелая. Латрево! Споко - в харема Първата жена коли и беси. Сиреч си Валидието.../Само да не каже три пъти в четвъртък че се развежда с теб с СМС, че ти е спукана работата/. Пари - ми не му трябват, за какво са му толкова главоболия, та и Латрево да вземе да му контролира джобовете, та покрай 5,99 лв да открие и нещо дето не трябва. Ма хайде - да му пожелая и парички, ама за секретния - личен фонд "И аз съм Уишес"!/Латрево, тоя фонд е само за мъже!/, май да му пожелая повече здраве - ма ако още ти става Уишес - значи си жив и здрав и повече здраве ще ти създаде само проблеми. Ма хайде и здраве... Друго друго - Латревото да ти купи танкер! Кола не ти трябва - само ядове ще имаш в тия задръствания...
най-много ми хареса пожеланието да му купя танкер, за всичко останало имам възражения
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
- snowprincess
Уишес, пожелавам ти здраве, късмет, добри приятели и сбъднати мечти! Честито и наздраве! 

`Зе ли го?latrevw написа:абе, образlancelote написа: А така! Че кога му дойде?:shocked::shocked::shocked: Ми какво да му пожелая - жена - има си, да му трови нервитеако му са от въжета - хай един харем да му пожелая. Латрево! Споко - в харема Първата жена коли и беси. Сиреч си Валидието.../Само да не каже три пъти в четвъртък че се развежда с теб с СМС, че ти е спукана работата/. Пари - ми не му трябват, за какво са му толкова главоболия, та и Латрево да вземе да му контролира джобовете, та покрай 5,99 лв да открие и нещо дето не трябва. Ма хайде - да му пожелая и парички, ама за секретния - личен фонд "И аз съм Уишес"!/Латрево, тоя фонд е само за мъже!/, май да му пожелая повече здраве - ма ако още ти става Уишес - значи си жив и здрав и повече здраве ще ти създаде само проблеми. Ма хайде и здраве... Друго друго - Латревото да ти купи танкер! Кола не ти трябва - само ядове ще имаш в тия задръствания...
най-много ми хареса пожеланието да му купя танкер, за всичко останало имам възражения
ЕДИТ Танкера де.
ЕДИТ ЕДИТ Как ще го кръщаваме?
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Само не "Красной Уишин", няма да рискуваме руска петролна криза.
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Предлагам "Шейх ибн Уишисалах дин Латрева ал Варнаси Асасанайъ Травалси"
Отново на път
:harhar::harhar:

ЧРД, готин! Жив и здрав, прав и корав!Remmivs написа:Да си жив и здрав и зло да те забрави!
Наздраве!
Наздраве!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.