Търся дърводелец

Все същите
Аватар
Green Light

Търся дърводелец

Мнение от Green Light »

Такъв, който да се занимава с дограма. Врати, по- точно. Външни врати- хептен точно. Шлайфане, лепене, китосване, прогонване и т.н. АВе ми беше дал един контакт, но човека си е сменил GSMа и е неоткриваем. Някой да знае за такъв майстор?
Help!
Аватар
Евридика

Re: Търся дърводелец

Мнение от Евридика »

Green Light написа:Такъв, който да се занимава с дограма. Врати, по- точно. Външни врати- хептен точно. Шлайфане, лепене, китосване, прогонване и т.н. АВе ми беше дал един контакт, но човека си е сменил GSMа и е неоткриваем. Някой да знае за такъв майстор?
Help!
Тия хора са на изчезване и разбирам вопъла ти за хелп:-)
0888562207 Аврам
0887203674 Данчо
И двамата са дърводелци, като Аврам е по-скоро по бравите, но и прогонва. Данчо не е пробван, но беше препоръчан за същото.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Евридика написа:
Green Light написа:Такъв, който да се занимава с дограма. Врати, по- точно. Външни врати- хептен точно. Шлайфане, лепене, китосване, прогонване и т.н. АВе ми беше дал един контакт, но човека си е сменил GSMа и е неоткриваем. Някой да знае за такъв майстор?
Help!
0888562207 Аврам
0887203674 Данчо
И двамата са дърводелци, като Аврам е по-скоро по бравите, но и прогонва. Данчо не е пробван, но беше препоръчан за същото.
Жива да си!
Вече звъня

П.П. Данчо не е дърводелец, железар е. Но Аврамския си е точ
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Данчо не е дърводелец, железар е. Но Аврамския си е точ[/quote]

И квооо?:lol:
jazz

Мнение от jazz »

дърводелците са навсякъде :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

верно е
трябва да почна пак да правя долен, среден и горен дървар

:grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Help!
смени си дограмата! Ти си знаеш, но аз запазвам все по-малко стари врати и слагам нови. По принцип след много китосване и прогонване, след 3-5 години идваш на същия. Ако една врата почне да се скапва, най-вероятно материалите са кофти (у нас дървените врати са си на 60+ години и не мърдат - ерго - много хубав материал и изработка) или по някаква причина са почнали да се скапват (влага, други). А с новите врати може да получиш произволна форма, да бъдат от произволен материал (най-често без солидно дърво, но има и такива), като най-вероятно след 5 години няма отново да викаш майстори.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Евридика написа:
И квооо?:lol:
Свързахме се, видяхме се, ще видим. Аз съм голям каприз.
Твоето черпене не се губи(тва бързам да го кажа, преди да наемеш Куида да представлява интересите ти)
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа: (тва бързам да го кажа, преди да наемеш Куида да представлява интересите ти)
кво толкова имаш против Куида? :blum:
Виж подводницата!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Метаморф написа:[...]
кво толкова имаш против Куида? :blum:
Ти пък! Просто внимавам
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Твоето черпене не се губи(тва бързам да го кажа, преди да наемеш Куида да представлява интересите ти)[/quote]

Успех!:-)
А иначе тооо... ако за черпене не мога да се погрижа да ми са защитени интересите...:blum: Или викаш той го играе мистър 10 процента.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Евридика написа:
Help!
0888562207 Аврам
.....
Много съм доволен! Големи благодарности, Евридика!
Публикувай отговор