Это тебе
- snowprincess
я какъв душевен ексхибиционизъм
явно не се получава като сте сами... и затова сте дошли да го правите пред публика
психоложката, нали знаеш, че тази демонстрация не е любов, а целта на "разголването" му пред нас (а може да иска и чавето да го "види") е да възбуди и задоволи само себе си
задаваш ли си въпроса защо не е щастлив
явно не се получава като сте сами... и затова сте дошли да го правите пред публика
психоложката, нали знаеш, че тази демонстрация не е любов, а целта на "разголването" му пред нас (а може да иска и чавето да го "види") е да възбуди и задоволи само себе си
задаваш ли си въпроса защо не е щастлив

- snowprincess
чета, нали затова пишете, за да ви прочетемPositum написа:Добре, че си ти да кажеш кой как се чувства и защо прави едно или друго.
А ти си чети, чети...
ми, ти кажи как се чувства човек в непознат град, без приятели и роднини, който живее в чужда къща, гледа чуждо дете (а не знае как са собствените му), работи работа, която не харесва (или е безработен?) и не е постигнал нищо в живота си - щастлив, че и му трябват свидетели?
остава да пуснеш какъв пуловер си му изплела, каква манджа си му забъркала или каква торта си му спретнала, за да видим по-добре семейната идилия, която разигравате

- snowprincess
хич не ме интересуват сериалите, героите, сюжетите и зрителитеPositum написа:Уважаеми Рем-е,
До колкото ми е известно сюжета в сериалите се доразвива по идея на зрителите..
Две хубави песни, а колко много злоба..
Слънчево лято и всичко добро!
и не им е мястото тук
точка
който го е разбрал ще му е от полза
а лятото нека да е хубаво за всички
и ние за него
- snowprincess