Добро утро! ДПС - било бацил - сутришна новина!
Добро утро! ДПС - било бацил - сутришна новина!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Света вода ненапита
Re: Добро утро! ДПС - било бацил - сутришна новина!
егати колко си нетолерантен, значииииlancelote написа:Ами бацилите нали се ликвидират с АНТИ-биотици?!!
Виж подводницата!
Ти за камъчетата кажи.lancelote написа:Ами бацилите нали се ликвидират с АНТИ-биотици?!!
Много интересно.
Дали се самозабравя?
То не е точно самозабравяне, а по-скоро самоубийствено показване на реалността.
Дали не си дава сметка, че говорейки така месиански, колкото хипнотизира собствения си електорат, толкова кара всички останали да настръхват срещу него?
Какво прави този човек, обяснете ми, моля...
Panta rhei...
Човекът се чуства недосегаем. Безнаказан. При това с основание. Както и всички останали политиквеници у нас.Мнемозина написа: Какво прави този човек, обяснете ми, моля...
ПП. И от радиото вече ме убеждават как трябвало масово да гласуваме. За ред, законност и справедливост, разбира се
Е убедихте ме - искам да гласувам. Честна дума. Обаче не виждам за кого. Айде убедете ме да отида до (ф)урните. Дайте ми нещо, за което да се хвана, колкото и малко да е то. Нещо, което да различава едно от останалите л*йна и веднага отивам да го изгласувам. Моля ви. Сериозно.
За Напред
да каже един трайно негласуващ на друг

Атака - много гръмко, но Напред е ОК

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Кви са па тия? Дай нещо линкче, програмка, 500 евро...Semiramis написа:За Напред
пси-атакаМнемозина написа:Какво прави този човек, обяснете ми, моля...
обезверяване
убедеността, че няма сми
....
Gaspode написа:
Кви са па тия? Дай нещо линкче, програмка, 500 евро...
нема кинти за даване още
може след няколко години ако влезе в П.
дреме му за останалите. те така или иначе не са му избиратели. колкото повече настръхваме, толкова повече му е гот. толкова повече им е гот и на неговите избиратели.Мнемозина написа: Дали не си дава сметка, че говорейки така месиански, колкото хипнотизира собствения си електорат, толкова кара всички останали да настръхват срещу него?
:
just perfect
Но това би било абсолютна слепота.Semiramis написа:пси-атакаМнемозина написа:Какво прави този човек, обяснете ми, моля...
обезверяване
убедеността, че няма сми
....
Ужасно ми е странно, имам чувството, че играе на руска рулетка.
Човекът, чието мнение бих искала да прочета за всичко това, е Харалан Александров. Ако го срещнете някъде, дайте го насам...
Последното, което открих по въпроса, е това, но то е старичко.
Panta rhei...
Ама не ми се вижда хитро това, пък той бил хитър, казват.bead_ написа:дреме му за останалите. те така или иначе не са му избиратели. колкото повече настръхваме, толкова повече му е гот. толкова повече им е гот и на неговите избиратели.Мнемозина написа: Дали не си дава сметка, че говорейки така месиански, колкото хипнотизира собствения си електорат, толкова кара всички останали да настръхват срещу него?
:
Panta rhei...
не ми е работаGaspode написа: Е убедихте ме - искам да гласувам. Честна дума. Обаче не виждам за кого.
но да си кажа
всички са маскари
и тук и там
и на север и на юг
партиите ги няма
или нямат идентичност
ако знаеш че левите помагат на по-нямащите
а десните за бизнеса
тогава може би ще гласуваш
а човека който щеше да обедини всички за всичко
го разпънаха преди 2009 години
Що да не ти е работа? Питал съм всеки и всички.jazz написа: не ми е работа
но да си кажа
всички са маскари
и тук и там
и на север и на юг
партиите ги няма
или нямат идентичност
ако знаеш че левите помагат на по-нямащите
а десните за бизнеса
тогава може би ще гласуваш
а човека който щеше да обедини всички за всичко
го разпънаха преди 2009 години
Точно щото всички са маскари не виждам как да избера един от тях :)
Абе все едно - темата сме я дъФкали сумати време...
ako горното е същото като:lancelote написа:Ами бацилите нали се ликвидират с АНТИ-биотици?!!
http://vbox7.com/play:a2a08842
вече има нещо като кампания "Да разкараме Доган" ! Много нагъл стана.
То има и малоумни нагли, дето пишат глупости... но това е друга тема
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Добре, де. Опитай се да си отговориш на въпроса "За кого съм длъжен да НЕ гласувам"Gaspode написа:...
Е убедихте ме - искам да гласувам. Честна дума. Обаче не виждам за кого. Айде убедете ме да отида до (ф)урните. Дайте ми нещо, за което да се хвана, колкото и малко да е то. Нещо, което да различава едно от останалите л*йна и веднага отивам да го изгласувам. Моля ви. Сериозно.
Приеми този избор като наказателен вот, а не вот за някого.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Добре, де. Опитай се да си отговориш на въпроса "За кого съм длъжен да НЕ гласувам"Gaspode написа:...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Като се замисля още мъничко, това си е една истина, която беше крайно време да се чуе и от самият носител. Хем е гадно, хем е точно казано и не е изненадващо. Е - та - сега - който още не гласува - ясно е какво желае да става по-нататък с България! А комунистите идеалисти нито имат общо с това, нито изобщо имат общо с каквото и да е в областта на спрени фондове, корупция и престъпност.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Започва да става все по-интересно
:rotfl24::rotfl24:
Очакваме Слави Трифинов да се включи
ако не на тези, то на следващите избори

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
начи ще гледаме как Филибето ще е за Азис?frisky lioness написа:Започва да става все по-интересно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз отдавна СЪМELBI написа:начи ще гледаме как Филибето ще е за Азис?frisky lioness написа:Започва да става все по-интересно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Изненадващото не е това, което казва, а това, че го казва. Зарязал е всякаква демагогия вече.ELBI написа:Като се замисля още мъничко, това си е една истина, която беше крайно време да се чуе и от самият носител. Хем е гадно, хем е точно казано и не е изненадващо. Е - та - сега - който още не гласува - ясно е какво желае да става по-нататък с България! А комунистите идеалисти нито имат общо с това, нито изобщо имат общо с каквото и да е в областта на спрени фондове, корупция и престъпност.
Panta rhei...
Проблема за мен е, че в тази категория попадав всички. Ама наистина всички. И ко прайм тогъз?maggot написа: Добре, де. Опитай се да си отговориш на въпроса "За кого съм длъжен да НЕ гласувам"
Само за протокола - продължавам да питам сериозно...
те и аз това думам...Мнемозина написа:Изненадващото не е това, което казва, а това, че го казва. Зарязал е всякаква демагогия вече.ELBI написа:Като се замисля още мъничко, това си е една истина, която беше крайно време да се чуе и от самият носител. Хем е гадно, хем е точно казано и не е изненадващо. Е - та - сега - който още не гласува - ясно е какво желае да става по-нататък с България! А комунистите идеалисти нито имат общо с това, нито изобщо имат общо с каквото и да е в областта на спрени фондове, корупция и престъпност.
И нали ако ти кажа, ще отнеса някой кютек?Gaspode написа:Проблема за мен е, че в тази категория попадав всички. Ама наистина всички. И ко прайм тогъз?maggot написа: Добре, де. Опитай се да си отговориш на въпроса "За кого съм длъжен да НЕ гласувам"
Само за протокола - продължавам да питам сериозно...
И ще трябва да обяснявам защо така мисля, пък аз мисля емоционално, щото съм жена.
Panta rhei...
Дали да ти отговоря веднага или да те оставя да се почудиш още малко?ELBI написа:какво точно каза с последните 2 изр. Мнемо?
Казах, че:
1) ако му кажа за кого според мен да гласува, все някой ще се възмути люто;
2) не съм сигурна, че е редно да му казвам за кого да гласува;
3) не бих могла да защитя достатъчно рационално това, което бих му препоръчала, в случай, че му го препоръчам.
Така по-ясно ли е?
Panta rhei...
като в стая без светлина, със спуснати пердета, през нощта ...Мнемозина написа:Дали да ти отговоря веднага или да те оставя да се почудиш още малко?ELBI написа:какво точно каза с последните 2 изр. Мнемо?
Казах, че:
1) ако му кажа за кого според мен да гласува, все някой ще се възмути люто;
2) не съм сигурна, че е редно да му казвам за кого да гласува;
3) не бих могла да защитя достатъчно рационално това, което бих му препоръчала, в случай, че му го препоръчам.
Така по-ясно ли е?
Не със четка, не със устни,Мнемозина написа:Ох.ELBI написа:
като в стая без светлина, със спуснати пердета, през нощта ...
Чакай да помисля как може да се нарисува.
с бюлетинааа, ще те нарисувам.
Отново на път

Трябваше да си направиш твоя партия.Gaspode написа:... И ко прайм тогъз?...
А сега сюрьозно - всичките са маскари. Да, така е за жалост. През деня се джафкат за пред медиите а вечерта си пият заедно ракията и цялата игра е за това кой ще може да отхапва по-голямо парче от баницата.
Въпросът значи според мен стои така - кой как я яде тази баница? Дали тъпче в търбуха без да се интересува, че се е направил на свиня пред всички или го прави малко по-ентелегентно, забърсвайки мазните петна по брадичката защото все още се интересува от външния си вид и опитвайки се да замаже следите.
И аз нямам избор. Но понеже най-ненавиждам да ме гледат в очите и да ме лъжат безобразно и нагло, за това ще гласувам.
Против ония дето омазаха всичко.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
това изглежда дпсекси...lancelote написа:Не със четка, не със устни,Мнемозина написа:Ох.ELBI написа:
като в стая без светлина, със спуснати пердета, през нощта ...
Чакай да помисля как може да се нарисува.
с бюлетинааа, ще те нарисувам.
БДСМ ДПС!!Мнемозина написа:Добре де, какво толкова не разбра? Чак ми стана интересно.ELBI написа: ако го нарисуваш ясно, пусни го във форума
Отново на път

С "любоф" на Коткатаfrisky lioness написа:Аз отдавна СЪМELBI написа:начи ще гледаме как Филибето ще е за Азис?frisky lioness написа:Започва да става все по-интересно
ако не на тези, то на следващите избори, ама не за политика Азис:winkw:
Отново на път

- Света вода ненапита
само питам: а ако тия, дето "ще дойдат" вместо омазалите, се осерат още повече (както винаги става), какво правим?maggot написа: Против ония дето омазаха всичко.
Виж подводницата!
Тия дето имат слаби сърца, да го подминат.Метаморф написа:само питам: а ако тия, дето "ще дойдат" вместо омазалите, се осерат още повече (както винаги става), какво правим?maggot написа: Против ония дето омазаха всичко.
Ами това, братле!
Отново на път

До момента не съм била свидетел на по-голямо мазало от сегашното, да ти кажа.Метаморф написа: само питам: а ако тия, дето "ще дойдат" вместо омазалите, се осерат още повече (както винаги става), какво правим?
Не е имало тяхно правителство да не зарови България почти до дъното. И всяко следващо след тях правителство да им изчегъртва остатъците от памперсите.
Тъй че съм на принципа - всеки друг е по-добър от тия.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Никога не е късно за нещо повече!maggot написа:До момента не съм била свидетел на по-голямо мазало от сегашното, да ти кажа.Метаморф написа: само питам: а ако тия, дето "ще дойдат" вместо омазалите, се осерат още повече (както винаги става), какво правим?
Не е имало тяхно правителство да не зарови България почти до дъното. И всяко следващо след тях правителство да им изчегъртва остатъците от памперсите.
Тъй че съм на принципа - всеки друг е по-добър от тия.
ЕДИТ Нещо от рода на един който, беше близко до Едно маргаритка, две маргаритка...Опсааа!
Последно промяна от lancelote на 25.06.09, 21:09, променено общо 1 път.
Отново на път