Видях
Видях
гнездо, пълно със щъркели.
Поне шест-седем бяха и кротко и мълчаливо си стърчаха в него (сетих се за темата "Щрък" на селянинът) и така то изглеждаше високо и устремено към небето.
И се зачудих... техните гнезда са винаги нависоко и винаги открити. Как ли пазят яйцата и малките си от дъжд, град и бури, освен със собствените си тела?
Поне шест-седем бяха и кротко и мълчаливо си стърчаха в него (сетих се за темата "Щрък" на селянинът) и така то изглеждаше високо и устремено към небето.
И се зачудих... техните гнезда са винаги нависоко и винаги открити. Как ли пазят яйцата и малките си от дъжд, град и бури, освен със собствените си тела?
Panta rhei...
- Green Light
Re: Видях
хм....
звездите ми говорят
че колкото си по-нагоре, толкова по-силна ти е връзката с Господ/Вселената...
..и... си защитен енергийно
накратко- ТОЙ е измислил кое как и защо.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ох, и на мен нещо такова ми се въртеше в главата, обаче пък и на толкова повече неща трябва да устояваш, това ми беше идеята.Semiramis написа:хм....
звездите ми говорят
накратко- ТОЙ е измислил кое как и защо.
Panta rhei...
разбрах ти я, но идея нямам

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
по-малкото зло
хехехе
горе ги стига само дъжд и евентуално град, но родителите имат лек за това
мълния би им дошло в повече, но е част от играта пък и те не са на най-високите места, така че вероятността е малка
на по-достъпни места вероятността хищници или просто любопитни твари да им бастисат челядта е далеч по-голяма
хехехе
мълния би им дошло в повече, но е част от играта пък и те не са на най-високите места, така че вероятността е малка
на по-достъпни места вероятността хищници или просто любопитни твари да им бастисат челядта е далеч по-голяма
Не бъди толкова рационален.Remmivs написа:по-малкото зло
хехехе
Panta rhei...
това му е чарът на родителството:winkw:Мнемозина написа: освен със собствените си тела?
just perfect
понякога наемат бронетранспортьори...Мнемозина написа:гнездо, пълно със щъркели.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и това е вярно - през 3 блока има много привлекателна дама...bead_ написа:а мен все ми се струва, че рем би сложил на блока един телескоп...ELBI написа:
но си на път да го направиш - все събираш слама, клечки...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
като му ходя на гости се оглеждам - любознателен съм си по рождение...bead_ написа:ELBI написа:
и това е вярно - през 3 блока има много привлекателна дама...
ееее, пак ти си най-информиран за привлекателните дами и локацията им!!!
Заради новото БДСМ!нефертити написа:Нали,Мнемозина написа:Хехе, всички днешни теми са доведени до спам, значи всичко е наред.
няма лошо!
Защото има настроение в групата.
Дали е заради приключилите избори?
Или защото наоколо няма гнезда на щъркели?
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------