Много пиене ти се е отворило днес... притесних се направо... Имаш ли нужда от помощ?
Мисля, че Метаморфа би се отзовал веднага.
Ми нещо му е весело явно... щом е забравил, че нас с тебе вече ни е полял по веднъж и смята пак...latrevw написа:хихи, Мнемо!
тъкмо като влязох се стреснах нещо и мислех също да пусна тема с име "Пияндурник!"
ко ти става, бе, човеко
Туй е двусмислено сега!Piqndurnik написа:Почти четири седмици изкарах по българските кръчми и наваксвам.
С четенето.Мнемозина написа:Туй е двусмислено сега!Piqndurnik написа:Почти четири седмици изкарах по българските кръчми и наваксвам.
Толкова ли са зле българските кръчми, та наваксваш след тях?
Или пък давиш мъката по тях?
Това да не е махмурлук?Мнемозина написа:...пък ми беше едно такова апокалиптично преди малко - бури, земетресения...
Хехе, ако беше се появил снощи, явно е можело и да бъде, но понеже ти не се, очевидно не е.Piqndurnik написа:Това да не е махмурлук?Мнемозина написа:...пък ми беше едно такова апокалиптично преди малко - бури, земетресения...
Може.Метаморф написа:демек да се пропием от срам ли?pocti_bezobidna написа:...но във нашите палати
трезвеника ще си пати
и ще се
и ще се пропие той от срам!"
натам вървят нещата като гледам.
Я се засрамете, бе! Още е вторинк!
бе ти не се измъквай тука с песнички разни... ами кажи кога ще пием по бира... така и така няма да ходиш нийде... айде, организирайте се с Мнемо и който е останал и да се (с)бирем!pocti_bezobidna написа:Може.Метаморф написа:демек да се пропием от срам ли?pocti_bezobidna написа:...но във нашите палати
трезвеника ще си пати
и ще се
Нали всички са почитатели на гърците древните...
Не са записали началото:
Лошо, кога попаднеш под закона на царете
тираните всевластни и на боговете
на 7-ми в петък - какъв кошмар! -
закон суров измисли в Йолк един луд цар:
и тъй нататък![]()
Ти откъде ги знаеш тия песни, м?pocti_bezobidna написа:...но във нашите палати
трезвеника ще си пати
и ще се
Абе аз, да си призная, не съм твърде в ситуация, в която да мога да правя уговорки.Метаморф написа:
бе ти не се измъквай тука с песнички разни... ами кажи кога ще пием по бира... така и така няма да ходиш нийде... айде, организирайте се с Мнемо и който е останал и да се (с)бирем!
уговорки да ги нямаме! като кажем - идваш, щотоооооо... ша додим ние... и ...Мнемозина написа:Абе аз, да си призная, не съм твърде в ситуация, в която да мога да правя уговорки.Метаморф написа:
бе ти не се измъквай тука с песнички разни... ами кажи кога ще пием по бира... така и така няма да ходиш нийде... айде, организирайте се с Мнемо и който е останал и да се (с)бирем!
Иначе - с удоволствие. Ако се наговорите нещо и успея...
Тъй де.Метаморф написа:уговорки да ги нямаме! като кажем - идваш, щотоооооо... ша додим ние... и ...Мнемозина написа:Абе аз, да си призная, не съм твърде в ситуация, в която да мога да правя уговорки.Метаморф написа:
Иначе - с удоволствие. Ако се наговорите нещо и успея...
Вчера си мислех за виртуалното напиване и съответно виртуалния махмурлук и какво ли представляват те.Green Light написа:Пияндурник, оживя ли, бе?Piqndurnik написа:Въздъх, изчетох ви. Големи писатели сте се извъдили тия четири седмици. И за това ще пия едно - като ще е гарга, да е рошава.
Ми май ги преживяхме.Мнемозина написа:Вчера си мислех за виртуалното напиване и съответно виртуалния махмурлук и какво ли представляват те.Green Light написа:Пияндурник, оживя ли, бе?Piqndurnik написа:Въздъх, изчетох ви. Големи писатели сте се извъдили тия четири седмици. И за това ще пия едно - като ще е гарга, да е рошава.